Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 17
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Pai clar facem club...eu sunt la dr. Delia Marinca si clar voi naste acolo. Maternitatea este renovata, sunt 2 paturi in camera cu baie, copilul ti-l aduce imediat dupa nastere, curatenia nu e ca la ea acasa, dar cu ceva banuti se rezolva. Nu prea au medicamente deci e bine de stiut ce trebui adus, cele de la neonatologie nu exceleaza dar se poate rezolva. Alte detalii nu stiu si daca mai stiti voi sa imi spuneti si mie! ![]() 18+ se pare ca fluturasul va fi ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Ce fain ar fi sa ne intalnim pe acolo...
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
alex25 spune:
Asa, sa va pun la curent ca am venit de laspital si sa mai descarc si eu:
1. Rezultatele la TT sunt bune si nu sunt probleme.
2. MI-a facut iar eco chiar daca am fost acum ap 2 saptamani: bb este ok, misca mult, e in grafic, totul normal.
Buuun, pana aici numai de bine, DAR (normal ca trebuie sa exite un dar 

)
3. Anticorpii prezenti pentru incompatibiliatea de grupa sunt prea multi, mult prea multi pentru varsta sarcinii. Exista 2 variante, ori analiza este prost facut la medlife, lucru care nu ar fi greu de crezut cica nu sunt primul caz, ori chiar e de rau fiind prea multi anticporpi.
Asadar, voi reface analiza, dar la Institutul de Hematologie peste vreo 2 saptamani ca sa ne elucidam care e treaba.
Normal ca nu m-am putut abtine si am intrebat ce se intampla daca chiar iese nasol: cica nu exista tratament, se reface analiza lunar si daca creste si creste (da rau, rau de tot) se poate decide sa se scoata copilul mai repede si se face transfuzie de sange. Ea in toata cariera ei nu a avut decat un singur caz atat de grav, asa ca sunt sanse sa fie alarma falsa. Daca doar exista acesti anticorpi dar nu sunt exagerat de multi, copilul poate avea icter prelungit, nu este neaparata, dar se rezolva.

Mi-a dat antibiotic pentru E-coli cica acum e momentul si sa stau linistita ca e ok, se poate.
Cam atat, deci si cald si rece si fericita si suparata....etc....
18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
techila spune:
ola fetele, noi am fost la doctor de dimineata, de-aia nu ati auzit nimic de la noi. am ascultat inimioarele brotaceilor
...tare frumos....va doresc o zi minunata!!
iuliapapusa spune:
Alex25 ce bine ca am si eu pe cineva ca mine.Eu asta sunt daca ma framanta ceva postez repede aici si mi se raspunde fara sa-mi zica cineva ca sunt absurda.Sunt niste fete minunate
.E bine sa sti ca te intelege cineva, te asculta si-ti da si un sfat.E superb
+19
techila spune:
eu am mancat cas pane facut de mama soacra sambata, doar ca al naibii cas era de tara si acum mi-e frica de vreo listerie. o sa facem analiza pe 27 si sa speram ca iese bine. ca mi-am adus amine: cum adica daca stati pe spate nu vi se vede burta??? eu sunt cat balena, nu mai pot sta pe spate, nu ma mai pot intoarce in pat singura, am un burtoi....
nici hainele de insarcina nu ma mai incap....si nu m-am ingrasat asa de mult, adica am luat multe kilograme, dar le-am pus doar pe burta. of..
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 ELLENUTA,MONICA,multumesc mult de ajutor,am reusit ![]() 18+BEBELICA MADALINA |
Madalina, bine ai venit pe forumul nostru. Sa-ti dea D-zeu putere sa treci cu bine peste toate, sa aduci pe lume un copil sanatos si puternic. Ce ai, fetita sau baietel?
Ne-ai povestit de problemele tale fizice si mi se pare ingrozitor. Eu ma vait ca ma doare capul sau ma arde stomacul sau ca-mi vine sa vomit...d-apoi ce ai patit tu cu picioarele. Astea probleme, fetelor.
Vroiam sa te intreb daca ai pe cineva aproape sa te ajute de acum incolo (taticul lui bebe sau parintii tai sau vreun frate prin zona sau prieteni ff buni). Pt ca iti va fi aproape imposibil singurica sa treci prin toate, mai ales ca urmeaza lunile mari si nasterea si apoi cu bebele acasa...
Dana
20+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
biaz29 spune:
Alex, eu zic sa refaci analiza. E posibil sa fie eronata. Noi ne gandim la tine, ne rugam si Dumnezeu va avea grija de bebita.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
techila spune:
noi mergem la masa
, va doresc tuturor POFTA BUNA!!! va citesc la 2 cand ne intoarcem din pauza
monica_dicut spune:

Eu sunt pe dinafara cred ori am citit pe diagonala.
mada
ai patit ceva, ca nu inteleg??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata