Conversie masuri Gap- USA.
Raspunsuri - Pagina 2
blackpanterro spune:
Si noi suntem fani GAP si Old Navy. Eu cumpar hainele in functie de varsta nu de lungime si greutate. Aidan face 4 ani luna viitoare si ii cumpar 4T la pantaloni si 5T la bluze, tricouri.Si pana acum tot metoda asta am aplicat-o desi de multe ori s-a nimerit ca tricourile sa fie mult mai mari decat ce scrie pe eticheta.Am avut tricouri 12luni mari ca si un 4T.
GAP, in general ruleaza mai mare dar e ok ca doar tot creste :)
Cel ma cam enerveaza e ca talie e ingusta.Degeaba are elastic daca ii dau drumul de tot si tot ingust este.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
kay spune:
pai Nana, in curand e de vreo 3 luni
panterooo si eu am avut acelasi neajuns la GAP... talie prea mica... am luat vreo 2 perechi de blugi si zac in dulap si acu, tre sa ma invrednicesc sa ii duc la spital la copiii abandonati... da astept sa strang mai multe.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
blackpanterro spune:
La blugi mai e cumva dar la khakis e groaznic, avem vreo 2 perechi care intra numai sub fund...am renuntat la pantalonii khaki, luam ori blugi ori pantaloni de bumbac cu elastic.
Alte tipuri de pantaloni luam de la OshKosh, calitate foarte buna la preturi super la reduceri, altfel sunt mai scumpe decat Gap.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Happiness_4_us spune:
M-am cam edificat cu masurile.
La noi problema nu ar fi de lungime a pantalonilor, ca luam scurti sau 3/4 ci sa-i vina in talie.
Aici pantalonii cumparati ptr 18-24 luni, ii sunt mari in talie, deci daca cei de la GAP ar fi mai stransi ar fi tocmai bine.
La greutate se incadreaza, deci ar fi ok.
Anul trecut, ce am luat ptr 6-12 luni, au fost f buni.
Dar, acum imi amintesc ca am luat body-uri, body-uri cu tot cu piciorus, si numai d ebumbac, si au fost bune. AM mai avut niste pijamalute si iar au fost bune.
Pantaloni gen short sau lunguti am luat de la Old Navy si au fost cam la fix in talie. Si acum am comandat si de la ei, deci tre sa mai revad inca o data cosul de cumparaturi. Bine ca mi-am amintit.
Blackpanterro, merci tare mult pentru informatii. Pretioase dealtfel. Asa am sa fac si eu. Am sa iau ptr 18-24 de luni, oricum Andrei va avea undeva 22 luni atunci. Musai sa-i vina. Daca le poarta 1 luna in Ro e ok, ca oricum aici nu am unde sa-l scot in maneca scurta. Doar o sa i le mai pot da pe sub hainute body-urile.
Kay, 3 luni nu ar fi f mult insa parca vad ca alea 3 luni devin 4-5. Nimic nu e cert mai ales cu criza financiara.
Va pup si va multumesc inca o data pentru ajutor.
Rog un moderator sa inchida subiectul!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!