Conversie masuri Gap- USA.
Am o mare rugaminte, pentru mamicile care locuiesc in USA si nu numai.
Imi puteti spune si mie daca hainutele de 18-24 luni de la GAP se potrivesc cu masurile normale 18-24 luni? Adica 86-92cm lungime?
Am gasit tabelul www.gap.com/browse/sizeChart.do?cid=2105" target="_blank"> asta de masuri insa la 18-24 luni imi iese lungimea de 76cm, sper sa nu ma aberez, caci e posibil.
Ma poate ajuta cineva sa convertesc tabelul de mai sus in cm si kg?
Multumesc frumos!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
Raspunsuri
kay spune:
Soniei i-au fost mici pantalonii 12-18 GAP cand de la H&M ii veneau si pantaloni 6-9 ... ce-am observat este ca la ei pantalonii sunt ingusti rau in talie si lungi.
tabelul :
18-24 luni:
| 27-30 pounds | 12.2 -13.6 kg |
-------------------------------
| 31-33 inch | 78.7 - 83.8 cm |
am facut si eu un fel de tabelas
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Happiness_4_us spune:
Kay si merci mult!
Faza e ca anul trecut, cand am fost la Boston , am ajuns si in Prudencial si am cumparat multe hainute de la Gap si la noi s-au cam potrivit masurile. Cel putin atunci, dar eram la fatza locului.
Acum vreau sa le comand si platesc pe net si sa le trimit la cumnata mea care sta in LA si mi le aduce ea in vara. Problema e sa se potriveasca.
Acum sunt in ceata tare ca Andrei are 11kg, lungime 83cm, avea cum 1 luna jumate, si varsta intre 18-24. Na belea, ca sunt tare derutata. Ufff.
Edit: plus ca pana in iulie, cand ajungem in RO, mai sunt 2 luni si e posibil sa se mai lungeasca.
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
kay spune:
Nana, I-ai pt 2 ani. sigur or sa ii vina ! si chiar daca ii sunt mai largute, ii mai strangi in talie ca au elastic. mai bine mai largute decat stramte.
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
Alina spune:
Fetele,cind era fiica-mea bebelus(2002)GAP avea magazin in centrul Münchenului si stiu ca erau lucruri f faine,mai ales pt baietei.Dar magazinul a disparut f rpd si nici in alta parte nu s-a mutat,am impresia ca au plecat din Europa.
Stiti cumva,se pot comanda si din Europa?Eu nu am gasit pe siteul lor.
kay,la h&m mereu hainutele sunt mai mari,imi amintesc asta inca de cind era fiica-mea mica si pina acum.Daca scrie pt 7-8 ani sigur merge pt 8-9 ani,asta asa ca exemplu si pt un copil de talie medie.
Multumesc !
Alina,mami de printesa si baby
Happiness_4_us spune:
Din ce stiu eu ei mai au in Europa marfa in Zara si H&M.
Magazin GAP in Europa nu am vazut de-aia comandam si noi direct la ei pe site si cerem livrarea tot in USA.
Poti incerca sa iti faci account si sa le trimiti mail in care intrebi daca se face livrarea in Europa sau daca ei au magazin sa te infrume la unul. Cine stie poate ai noroc.
Mie imi plac la nebunie hainutele lor. SUnt de calitate foarte buna. SUnt genul celor de la Benetton care iar imi plac tare.
AB spune:
Au gap kids in Olanda si Franta. Vazui eu.
Convertizoare:
http://www.gometal.com/pInc/lask.html
inci si "picere"
http://manuelsweb.com/ft_in_cm.htm
Copii americani sunt mai legati.
Asa ca daca-s baieti inalti si subtiri nu luati decat pantaloni cu talie ajustabila in varsta lor. Daca-s subtiri si la media romanilor o talie mai jos mi se pare adecvata.
Fetele par sa creasca putin mai tarziu fata de media fatucelor romancute. Asa ca un numar peste nu e rau.
kay spune:
GAP se deschide si in Romania in curand
www.inimacopiilor.ro
S
kay spune:
orice magazin cu "renume" ca gap, premaman, etc vine cu preturi explodate la noi... eu nici nu ma agit, de cand zice ca il deschide in curand si tot nu-l deschide...
da astept H&M -ul
www.inimacopiilor.ro
S
Happiness_4_us spune:
Kay, aici hainutele de la Next, care iar imi plac tare, sunt de 3 ori mai scumpe decat hainutele din Mall Baneasa. Fara exagerare.
E adevarat ca si nivelul de trai este altul aici, dar totusi?
Si "in curand" ce inseamna?
AB si multumesc mult pentru linkuri.