M-am hotarat.........adoptie(61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenul

Mirela_70 sa fie cu noroc atestatul si sa fie drumul cat mai scurt catre copilul vostru.
Misha71 , sa-ti vezi cu bine copilasul acasa.

carmenul
Carmenul iti multumesc mult de urari si iti doresc acelasi lucru si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna seara dragi mamici si viitoare mamici,

MISHA ESTE DE AZI MAMICA DE BAIAT. FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FACEM O PETRECERE PT NOUA

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

si inca ce baiat!!! pfuai...mi s-au inmuiat jenunchii de emotii pentru ei!!! hai acasa femeie odata ca te asteptam ca pe pita calda!!!

sa fiti fericiti si sa va iubiti mult toti 3, sa va aduca mult soare gogosica aia scumpa si sa aveti mereu ochii plini de fericie!

cu tot dragul,
mariuca

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

FELICITARI MISHA

Binenteles ca facem o petrecere

Ma bucur din suflet pt tine Misha, era timpul sa-ti gasesti ingerasul.
Sa va traiasca, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, sa va umple casa de veselie.

Multe flori pt noua mamica

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Sorilea mai ai si tu putin pana iti gasesti puiul si o sa devii mamica.

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

MISHA -ORICE AM SCRIE NOI NU SE COMPARA CU CE TRAIESTI TU .
ITI DORESC SA FI FERICITA TOATA VIATA ALATURI DE PUIUL TAU .
AMLACRIMI IN OCHI ,GINDINDUMA PRIN CE EMOTII AI TRECUT TU ,CA SI CELELALTE MAMICI DE COPIII ADOPTATI .
NIMIC NU SE COMPARA CU CEIA CE TRAIM NOI .SPER SA NE TRAGI SI PE NOI DUPA TINE .
SORILEA URMAM SI NOI .
VA PUP PE TOATE FETELE ,SINT ALATURI DE TOATE CHIAR DACA N-AM MENTIONAT SI ALTE NUME .EU CITESC APROAPE ZILNIC DAR POSTEZ ATUNCI CIND SINT FOARTE INCARCATA EMOTIONAL SI AM NEVOIE SA VA SIMT MAI APROAPE .

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Felicitari Micha, sa fiti fericiti cu totii si te asteptam cu povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tocmai am vorbit cu Misha.Ieri a avut procesul de incredintare, azi asteapta certificatul de grefa si apoi il ia pe puiut acasa.Dupa ce ajunge acasa si se dezmeticeste vine cu detalii.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Asi,ce veste buna ne-ai dat in legatura cu Misha.
Ma gandeam cat timp a asteptat pana si-a gasit copilul si in tot acest timp a stiut sa fie alaturi de fiecare dintre noi cu un sfat.
Si iata cate prietene are , a stiut sa se faca iubita si admirata si sustinuta cu drag.Misha este o luptatoare si iata ca aceia care nu isi pierd speranta, castiga !! Eu zic ca este un model pentru noi toate.
Draga Misha71 acum e randul nostru sa te imbratisam si sa iti dorim sa fii o mamica fericita alaturi de copilul tau. Aici ai gasit o mare familie asa cum si eu la randul meu am gasit.Sa fie totul asa cum iti doresti tu , si sper ca vei continua sa ne spui cum se vede totul, de data asta , de partea cealalta a "baricadei"...
carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Draga mea Misha ce dimineata frumoasa ne-ai daruit; mii de felicitari si multe bucurii in noua ta postura de MAMICA !
Asteptarea ti-a fost pe deplin incununata de micutul ce a intrat in viata voastra.
Sa va iubiti si sa aveti parte de multa sanatate si fericire !

Multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru noi in aceasta comunitate

Mergi la inceput