M-am hotarat.........adoptie(61)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanaalice spune:
La multi ani Maria! . Cam tarziu , dar de-abia acum m-am prins de unde se cunosc zilele de nastere
liliana, te rog sa il treci si pe Mihai in listuta: 15.08.2005. In spatiul gol dintre Maria lui Gabibociort si Victor a lui Rozi.
ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq
catank spune:
SoriLea...Felicitari! Iti doresc tot binele din lume alaturi de Razvanel.
Eu am facut un prim pas, ...ieri am depus dosarul la DPC.
Astept tel ptr urmatoarele demersuri, sper sa fie intr-un ceas bun.
M-am incarcat cu RABDARE....din pacate "La poarta rabdarii niciodata nu este aglomerat"(Maroc), ..insa se pare ca acesta calitate nu ne lipseste.......
Numai ginduri bune tuturor mamicilor, si celor in curs de a obtine acest "statut"
Revin cu detalii si intrebari pe parcurs, ...
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
simo_75 spune:
catank-mult succes.Stai linistita ca va fii bine.Iti trebuie rabdare intr-adevar dar cea mai multa rabdare iti va trebui dupa eliberarea atestatului.
fetelor ma treceti si pe mine pe listutza aspirantelor?
- atestat 15 Mai 2009 -
multumesc.
va pup
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
asi spune:
Va multumesc mult de urari si va poftesc la o felie de tort si o cupa de sampanie pentru pitici.
Am petrecut foarte dragut , dar doar noi 4 pentru ca petrecerea o vom face de sambata intr-o saptamana ca sa ne sarbatorim amandoua odata.Ieri a fost prima iesire la restaurant in 4.Amandoi au fost tare cuminti si le-a placut tare.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Salviae spune:
Misha n-a mai fost demult. Oare ce face?
Sori Lea, felicitari
Manuelita: pedeapsa nu inseamna bataie, pedeapsa poate insemna ca o pui sa stea intr-un colt si nu te ocupi cu ea, si o lasi sa `reflecteze` aspura lucrurilor timp de 3 minute. Ma uit zilnic la Supernanny si invat si eu
Lapte si lapte praf: daca copilul e mai mare de 1 un an, un an jumate si s-a obisnuit cu laptele, nu-i doare burtica, nu face alergii, eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji, poti continua s-o dai. E mai bine sa manance lapte de vaca de la tara, decat sa manance prostii pline de zahar, amelioratori, adaosuri si fructe (ce nu depasesc 5% din continut...).
Zici ca copilul e bine educat, atunci femeia acea simpla a facut treaba buna din instinct.
Am o intrebare: cum de ai gasit copilul la 5oo de km de la voi? Ai dat telefoane la DPC-urile din tara? Sau cum trebuie procedat? Noi avem atestat din 3o dec., dar n-am primit inca niciun telefon
Pa-pa
liliana csaki spune:
Ioanaochidesoim, am trecut, n-am vazut pana acum spatiul gol, cred c-am sters mai demult de-acolo tot un Mihai.
gabibociort spune:
Buna, fetelor. V-am tot citit, dar timp de scris ioc. Am intrat puternic pe ultima suta de metri cu licenta, am inceput si ultima sesiune, imi face capu ca titirezu. Noi suntem bine, Maria mea creste, toata ziua alearga prin curte, are niste picioare si coate pline de vanatai. Dar si pofta de mancare este pe masura, iar seara cade curentata.
Pe aici numai vesti bune.
SoriLea, Manuelita, felicitari. Tot binele din lume.Asi, cu intarziere, sa-ti traiasca printesa.Misha, mamico, ce ne mai spui?Mult succes aspirantelor. pe toata lumea.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
ioanaalice spune:
liliana, cred ca era spatiul rezervat special pentru Mihai
Sori lea, felicitari! Iti uram multe, multe, multe zile fericite cu puiul tau!
ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq
Mmmaria spune:
Manuelita,
E multa vreme de cand iti citesc postarile si de multe ori am vrut sa iti raspund, dar n-am reusit niciodata.
La fel se intampla si cu celelalte fete noi si sincer, imi pare rau, fiindca atunci cand eu am fost in situatia de a avea nevoie de un sfat sau de ajutor, am venit aici si l-am primit (multumesc si acum, peste ani, “vinovatelor”).
Arunc cate un ochi pe forum la serviciu, mai greu sa raspund, insa (rog una din mamicile perfecte de pe forum sa-mi spuna secretul, pe PM, ca eu una nici daca as renunta la somnul de noapte n-as fi in grafic cu tot ce am de facut...)
In fine, ce voiam eu sa iti spun au spus inaintea mea fetele si mai ales ioanaalice:
“Foloseste-ti intuitia. Intuitia nu da gres. Ia-o incet, cu pasi marunti. Ai sa fii o mamica exceptionala"
Nu stiu daca, dupa ce iti vei aduce manutzele acelea mici acasa vei avea timp sa iti mai faci atatea griji ca pana acum; toate vor veni peste tine ca un torent si tot ce ai citit s-ar putea in prima faza sa nu-ti mai foloseasca, cel putin eu una asa am patit in multe situatii (marturisesc insa ca niciuna dintre noi nu cred ca a “mancat” atata literatura despre adoptie cat tine...).
Asa ca lasa-ti si instinctul sa razbata, iti spun asta fiindca mie mi-a parut rau de cateva ori ca nu m-am lasat in voia lui...
Si va fi bine, vei vedea ca ajutorul va veni de la copilul vostru, de multe ori ea te va ghida si iti va “spune” (chiar daca nu prin cuvinte) ce si cum sa faci.
Cu rasfatzul....aici nu pot sa te ajut, aici eu una ma declar invinsa fara drept de apel.
Dar stii ce? E minunat sa iti rasfeti copilul si sa exagerezi si sa nu-ti asculti ratiunea... (ahhh, cate rosii imi voi primi acum!).
As mai scrie multe dar nu mai pot. Poate alatadata. Si daca nu, sa stii ca ma gandesc de multe ori la voi (si la inca vreo cateva persoane taaaare dulci de pe forumul asta)
Tuturor mamicilor in asteptare, va urez bafta, intelepciune, rabdare.
Merita si e minunat.
simo_75 spune:
multumesc ca am aparut si eu pe lista aspirantelor
Sper sa urc repede in lista cu cei mai norocosi copii ceea ce le doresc tuturor aspirantelor.
Eu cred ca am luat-o razna, ma uit pe strada la totii copii si ma gandesc:oare cum va fii al meu?Va semana cu pustulica asta sau cu pustoaica asta?Cum o avea parul,ochii etc etc etc etc
Ma tot gandesc pe unde o fii puiul meu ,s-o fii nascut, e tot mai aproape etc...??si uite asa parca uit de tot ce trebuie sa fac ,uit de treburile de zi cu zi...etc...
Si deja fiecare zi mi se pare o vesnicie.Inainte zburau zilele acum parca sta timpul in loc.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga