M-am hotarat.........adoptie(61)
Raspunsuri - Pagina 11
catank spune:
simo75, anca_wish adevar graiti, trebuie sa ZIMBESC mergand inainte. Va multumesc din suflet.
Fetelor, "ultima strigare"!!!! Ma puteti ajuta cu un model in ceea ce priveste "declataria privind motivatia de a adoptia".
Am scris eu o varianta, dar as dori sa ma ajutati si voi cu "variante", cu toate ca o motivatie autentica nu o putem scrie decat noi cu minte si sufletul...
In speranta ca nu ma veti ocoli, va multumesc anticipat, si cu siguranta revin cu vesti pozitive(sper)
va pup si multumesc din suflet
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
catank spune:
angel_chat13@yahoo.com
Astept pe acesta adresa de e-maill
Va multumesc!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
catank spune:
Rectificare!!! 05 nu 13
angel_chat05@yahoo.com
Astept pe acesta adresa de e-maill
Va multumesc!
adenuti spune:
SoriLeia -felicitari mamico ,am o tona de intrebari sa-ti pun ,dar mai astept
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei
Manuelita spune:
SoriLea felicitari pentru pui! Asteptam povestea:)
Cine ma mai ajuta si pe mnine prin hatisurile legislative?
Daca parintii firesti sunt citati de mai multe ori la declararea adoptabilitatii si nu vin, si copilul e declarat adoptabil fara sa se prezinte ei in fata instantei (e posibil nu? Eu asa am auzit, dar va rog sa-mi spuneti daca nu-i asa) judecatorul ii citeaza si la incredintare, si daca nu vin nici la incredintare ii citeaza si la incuviintare? Si daca nu vin nici atunci? Ce se intampla, nu mai incuviinteaza adoptia judecatorul? Si in plus, daca vin la incuviintare si spun ca nu vor (absolut absurd si ipotetic, dar mie mi-a trecut prin cap), adica in practica se poate sa ai copilul in incredintare si sa-l pierzi la incuviintare?
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Manuelita SoriLea felicitari pentru pui! Asteptam povestea:) Cine ma mai ajuta si pe mnine prin hatisurile legislative? Daca parintii firesti sunt citati de mai multe ori la declararea adoptabilitatii si nu vin, si copilul e declarat adoptabil fara sa se prezinte ei in fata instantei (e posibil nu? Eu asa am auzit, dar va rog sa-mi spuneti daca nu-i asa) judecatorul ii citeaza si la incredintare, si daca nu vin nici la incredintare ii citeaza si la incuviintare? Si daca nu vin nici atunci? Ce se intampla, nu mai incuviinteaza adoptia judecatorul? Si in plus, daca vin la incuviintare si spun ca nu vor (absolut absurd si ipotetic, dar mie mi-a trecut prin cap), adica in practica se poate sa ai copilul in incredintare si sa-l pierzi la incuviintare? Manuelita |
Manuelita , nu sunt sigura, dar iti spun ce cred eu si daca nu e nimeni care sa stie raspunsul intreb eu asistentul meu social saptamana viitoare.
Eu cred ca parintii naturali nu sunt citati decat la deschiderea dosarului de adoptie, nu si la incredintare/incuviintare.
La finalizarea procesului de adoptie sunt doar anuntati ca al lor copil a fost adoptat. Cel putin asa cred ....
http://www.adoptiiromania.ro/files/New%20schema%20L273%20copil%20plasament%20word_200610212220.doc
sunnyday07 spune:
Mamica Sorilea, felicitari!
Si da, asteptam povestea - cand o sa fii tu pregatita sa ne-o spui.
Tzuni spune:
Sorilea, felicitari si Doamne ajuta!
Mai, faza cu ingrasatul e pe bune si la mine. Dupa ce-am "nascut-o" pe Meri am luat 12 kile. Pana la ea, inca mai speram sa-mi gasesc jumatatea care sa ma faca mama. Si ma agitam sa-mi mentin silueta...deh.... Dar acum m-am vazut cu sacii in caruta, cu copil frumos si sanatos, m-am linistit, nu mai sunt disperata ca nu sunt mama si... pap tot din farfurii si...ligheane! Dar acu' tre' musai sa slabesc, ca avem nevoie de un tatic, nu?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
asi spune:
Manuelita depinde mult de judecator.Poate sa nu se prezinte nimeni la deschiderea dosarului si sa fie declarat adoptabil copilul dar la incuviintare sa fie citati iar.Daca vin si spun ca nu vor se reiau niste anchete si doar in cazuri speciale (eu nu am auzit caz real dar am citit in ordonanta ca se poate) se poate revoca incredintarea.Asta e foarte putin probabil.In general judecatorii, oricat te poarta, sunt constienti ca cel mai bine e la copil in familia adoptiva si nu sa se reintoarca in familia naturala pe care de fapt nici nu o cunoaste.
Tzuni taticul vine indiferent cate kg are mama.La asa fete frumoase cum sunteti voi o sa vina un tati minunat.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.