Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Gata, am trecut in listuta dp pagina 5
ce ramane, Marina v-a anunta si e suma pt cadou
si eu virez diseara cum ajung in oras
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kim222 spune:
Io-s la fel ca si Carmen...de cacao..cumnatul meu a facut degeaba tratament pt hepatita C..nu a functionat!:(
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136934
Kim, imi pare tare rau, numai vesti triste :(
Sper sa se poata face ceva pentru cumnatul tau ! Sper din suflet !
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
roberta04 spune:
Dragelor, desi nu am cunoscut-o personal pe Alina, vestea asta cumplita m-a afectat foarte tare...
Nu ma pot gandi decat ca eu nu mi-am revenit inca dupa moartea mamei si ma doare ingrozitor cand ma gandesc la Bradut, un pui mic si nevinovat.
Incerc de trei zile sa mai scriu cate ceva dar inca nu pot.
OLIVIA - imi pare tare rau!
alice2004 spune:
Olivia, !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Cred ca am transmis starea mea lui Luca. Aseara ii se facuse dor de mame mea (asta ca sa-mi puna capac). Ce dor imi este..ce-mi lipseste..ce petrecere ar fi facut cu mine daca ar fi trait..dar nu putem vorbi cu zina din cer sa faca ceva?
alice2004 spune:
La Bucuresti s-a innorat de furtuna si cerul sta sa plinga ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Of, Kim, asa e, starile se transmit telepatic copiilor, inevitabil si mereu, nu stiu cum si de ce :(
La noi e soare cu nori.
Ma gandesc la Alina, daca simte oare durerea de acolo de sus vazandu-si cei dragi, dar mai ales baietelul mult iubit. La Bradut ... la cum i s-a schimbat iremediabil toata viata
-------
-------
kim222 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei La noi e soare cu nori. Ma gandesc la Alina, daca simte oare durerea de acolo de sus vazandu-si cei dragi, dar mai ales baietelul mult iubit. La Bradut ... la cum i s-a schimbat iremediabil toata viata ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
asa este,i s-a schimbat viata... la 2 luni dupa moartea mamei..de draci...in semn de revolta,am hotarit sa participam la Loteria vizelor..trebuia sa schimb locul..viata...tot..asa am ajuns eu in USA...
alice2004 spune:
Daria, aici la mine unde lucrez, in cartierul Tei, s-a innorat rau de tot si bat5e vintul a vijelie ... la mine acasa, Florin se plimba cu copilul afara, la soare !!
Olivia, mama ta este si va ramine ingerul tau pazitor !! Eu una cred mult in vise, ca sint o poarta catre dincolo, si il rog mereu pe tatal meu sa vina si sa imi spuna cite ceva ... si ma simt extrem de fericita cind apare ... el sau bunicii mei, mai ales bunica mea, care ne-a crescut pe toti trei fratii !! Si chiar daca unii spun ca visele sint doar plasmuiri ale mintii noastre, eu tot nu cred ... si tatal meu a aparut intr-o noapte si mi-a spus ca este fericit, singura data cind mi-a vorbit in vis, altfel este tacut, la fel cum a fost si in viata !! Acum in mai se implineste un an de cind a trecut in nefiinta ...
Moam, ce durere de cap incepe sa ma ia in timpla dreapta ... sa bag rapid una bucata pastila, altfel e grav, ca am de lucru pina peste oki !!
Alice si Andrei