Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
philip spune:
monica, nastere usoara (urmez si eu dupa vreo 2 saptamani dupa tine)si casa de piatra!
cristalina, super jucarii!
daria, mey da' ce speedy gonzales esti la facut mancare, nu vii si pe la mine?
lia, sanatate micutilor
maaria, philip face inot si acum ma batea gandul sa-l inscriu si la karate. la inot e mai mult balaceala dar lui ii place, din pacate e numai o ora pe saptamana. a, si l-as inscrie din nou la fotbal in vara si m-as oferi sa fac pe antrenorul.
eu mai zic, chiar n-are nimeni paypal ca asa mi-ar veni f usor sa trimit niste bani, as fi cumparat eu jucarii de aici insa transportul e f scump si nu se merita.
alice, super gizmoul tau.
il alta ordine de idei am restabilit data cezarienei pt 26 asa ca voi avea amandoi baietii pe 26, unul in mai, altul in iulie. philip pare incantat dar ne solicita la maximum, abia astept sa vina bunica-sa. eu-s tare obosita dar mai vin la munca pana joia viitoare, asa ca tac si inghit.
va pup pe toate si multa sanatate
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
roxanaz spune:
Miha, Andreea, multumim ca v-ati mai facut timp sa intrati. poate niste lego ptr Bradut de ziua lui...? ca tot zicea Alina ca ii plac masinariile....
Doamna Zeciu sa fie intr-un ceas bun si nunta si nascutul pe 15 sa fiti sanatosi cu totii!
o seara linistita tuturor.
andreea_s spune:
Dragelor,
Cum am promis, am intrat sa va spun de Bradut, intre timp vad ca v-a povestit Miha... Daca nu o nimeriti pe ea, sunt si eu disponibila de transport cadou ca mi-am propus sa ii fac o vizita lui Bradut impreuna cu Matei cand se mai linisteste putin.
Azi am calatorit pana la Poiana Brasov unde am un curs. Nu cred ca am mers vreodata asa cu masina sau ca am strans volanul mai tare in 12 ani de cand conduc.. Subscriu la ce a zis Miha: conduceti cu grija!
Mi se pare extrem de ciudat ca am curs si sunt cazata la hotelul Ana din Poiana. Am intrat aici avand senzatia ca de undeva o sa iasa Alina (ea lucra la grupul Ana) zambind asa cum numai ea stia... Doar o iluzie :-(
eladea2005 spune:
o mare imbratisare pentru puiul mic... sper sa nu sufere prea tare, desi speranta e in van...
unde pot trimite niste banuti pentru cadou????
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
andreea_s spune:
Am promis poze cu Matei. Am doar 5 recente la mine, mai adaug cand ajung acasa.
http://www.flickr.com/photos/andreea_s/sets/72157617695771833/
Va pup
g_ioana spune:
Buna seara
Am reusit sa trimit si eu la ora 2 banii pentru Marina,inca odata multumim!
Mihaela si Andreeas,multumim pentru vestile despre Bradutz!
Doamna Bibi casa de piatra si nastere usoara!
Alice meii ce-a crescut Gizmo iar tortul arata delicioos
AndreeaP imi place noua ta tunsoare!
V-am pupacit,o seara buna tuturor(sunt cam obosita si cu inima stransa cand ma gandesc ce-i in sufletzelul lui Bradut)
mitzura spune:
Buna seara,
Marina, am trimis si eu banii, ieri, sper ca au ajuns.
Si eu plec maine pana la Valcea si plec cu frica si strangere de inima.
Mihaela, si eu imi doresc sa ne mai povestesti ce fac Bradut si Alin.
Lia, sanatate puilor mici!
Cristal, drum bun inapoi acasa.
Andreea_s, bine ai revenit!
Doamna Bibi, nastere usoara!
Andreea de Philip, ce putin mai ai si tu! ce repede trece timpul! O ultima luna usoara.
rain spune:
Marina, astazi am trimis banii (Nicoleta S.).
Mihaela, Andreea, va multumim ca v-ati gandit la noi, sa ne dati vesti din cand in cand despre Bradut, despre voi.
Ma bucur tare mult sa vad cat de repede s-au strans randurile, sunteti cele mai deosebite mamici.
Monica, felicitari si nastere usoara.
Andreea, nastere usoara si tie.
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag. Poate spre toamna, dupa ce venim din concedii, organizam o intilnire.
Marina spune:
fetele dragi vedeti ca am updatat pe la pag 14 parca lista cu ce bani am primit, au intrat si de la ioana si de la nicole si de la mitzura...toata lumea e pe lista sper...mai verific dimineatza
Dorsilia spune:
vroiam sa va intreb pe cele ce ati fost acolo si ati condus-o pe Alina, mi-e teama dar ma tot gandesc la Bradut...cum a reactionat si cum face fata acum dupa inmormantare oare? viteza.....hmmm, e vorba de un accident produs de viteza altora sau.....noi am fost in weekendul trecut la bunici si era sa fim luati in plin de o masina angajata in depasire de pe sensul opus care nu mai avea timp sa intre pe banda, pur si simplu, noroc ca am redus noi viteza aproape de oprire ca sa-i lasam timp si loc sa reintre pe banda dar fix in fata barei de protectie a unui tir...am inlemnit, mi-au tremurat genunchii o ora