Stire importanta FIV
Raspunsuri - Pagina 2
ANITA75 spune:
Fetelor azi dim la OTV a fost dl. Urban prin leg tel la matinal si a spus ca din 2010,se v-a face fiv gratis
LucaLuca spune:
Lucrurile nu sunt atat de simple, dimpotriva: s-au complicat. :(
Cititi va rog ce am scris aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=133796&REPLY_ID=4855740
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Mona40 spune:
Fete dragi,
Ma bucur pentru reusita voastra.
Pentru record, da in Israel sunt subventionate tratamentele pt fertilitate, dar si aici este birocratie...
Eu de ex am deja 40 ani si cu sp sotului nu foarte foarte si....nu ma baga inca la fiv....
Trebuie sa urmez protocolul....adica, 3 cicluri clomifen, 3 cicluri injectabile, si doar dupa, datorita varstei mele ma vor recomanda pt fiv...
Oricum nu se compara cu ce se intampla in Romania in acest domeniu....
Sper din toata inima sa reusiti in initiativa voastra.
Bafta tuturor aspirantelor
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
ANITA75 spune:
deci sa inteleg daca nu gresesc ca fiv gratuit se face numai daca partenera si NU partenerul este cu probleme
Mona40 spune:
Anita, nu cred ca se pune care si cum.
Inferilitatea este o boala de cuplu si nu una individuala...
Daca re referi la Romania...nu m-as mira sa fie cum spui tu...
Sorry
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
alexia_ada spune:
Ar fi cea mai mare p******e sa se faca discriminare intre femei si barbati...mai ales ca in ultimi ani infertilitatea masculina a crescut cu 5% ...am inteles ca pentru sa se face FIV gratuit va trebui un dosar de la dr ginecolog care sa ateste , ca s-au facut ecografi, analize , (interventi daca este cazul) si sa se speifce ca acel cuplu are sanse doar prin FIV .
Acum sa vedem, deocamdata se vorbeste, se comenteaza si se asteapta cu sufletul la gura o veste buna
Sa avem cu totii noroc !