Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata si de la Cluj!

Am mai inviat si eu cat de cat si-am venit sa vad ce mai faceti voi!...

Noi am avut o vacanta destul de ok la munte, cu plimbari multe la care Denis a rezistat eroic, cu joaca, odihna, dar si mult taraboi, multe conflicte intre copii care pe mine una m-au cam obosit...si cand ne-am intors ne-a rapus gripa pe mine si pe denis. El a rezistat oricum muuult mai bine decat mine, in sensul ca deja ieri era la gradinita, desi sub medicatie inca, e vesel, vioi, cu chef de "munca"...eu sunt zombie...am zacut efectiv in pat in ultimele zile si inca am o durere infioratoare de gat care migreza la urechi si la cap. Nu mi-a dat medicul antibiotic, doar Nurofen raceala si gripa si ceva vitamine si suplimente homeopate...dar daca pana maine nu sunt mai bine, ma cer singura pe antibiotic ca ma enerveaza de mor sa fiu ata de "scoasa din circuit"...

V-am citit, am vazut poze minunate cu gemenele de mamamana, marc&co de dianarus, yagmur, comorile de monique...si, nu mai stiu...scuze daca am uitat pe cineva!

Mai intrebati despre scaunul de masa: noi il folosim inca cu succes. Stie ca acolo e masuta lui si nu vocifereaza cand il pun acolo sa pape...cu taiatul unghiilor e ok, in sensul ca sta frumusel sa i le tai.

Iulia_stefy, imi pare tare rau ca suferiti asa...trebuie sa dai de un medic bun si sa va indrume corect cu tratamentul ca tare mila mi-e de pitica ta cum se chinuie, saracuta!

Va pup...voi reveni cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata tuturor!

Am o clipa libera la serviciu, asa incat va invit sa vedeti poze noi cu bursuci. Povestile vin mai tarziu :).
Sper sa reusesc sa citesc astazi ce ati mai facut.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Acs - super fain ... sunt frumosi bursucii si ce fain e la Praid si la Sovata ... se vede ca v-ati distrat mai ales la salina.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

stiti ceva de roxanica? sper ca e totul ok ... nu raspunde la mailuri, am sunat-o si la tel cand am fost in maramures ca am spoerat sa ne intalnim, dar n-am dat de ea ... dc a vorbit cineva cu ea, ziceti 2 vorbe ca sa nu-mi fac griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia
in fine, acum parca imi tremura genunchii... dar o sa fiu barbata, ma descurc eu, ca doar am fost in stare sa plec cu 6 valize si un copil la jumatate de glob distanta, deci teoretic am ceva inima in mine

vaaaiiii, da' mai aveai vreo indoiala?! de ce nu ne intrebi pe noi, ca noi raspundem cu raspunsul corect

felicitari eniuei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Are o amigdala foarte urata..am vazut-o si eu..dar ciudat nu a facut febra deloc.Conform analizelor la sange nu avem nevoie de antibiotic.
Am fost loviti amnadoi..doamne ce nasol e sa faci febra..pe mine inca ma doare gatul si tusesc dupa o spatamana..dar suntem pe drumul cel bun.

ai mei au frecvent gatul rosu FARA febra. cand e apare febra atunci e cu ceva complicatie obligatoriu. dar altfel... e rosu si atat.
la care dau ocazional si tantum verde spray, daca e durere la inghitit. mai ales alui mare ii place, cu ala micu nu prea reusesc
ma bucur ca sunteit mai bine. va pup apasat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui acs

Buna dimineata tuturor!

Am o clipa libera la serviciu, asa incat va invit sa vedeti poze noi cu bursuci. Povestile vin mai tarziu :).

da, da, acuma sa ma plang in public, in vazul tuturor! sic
deci scumpa noastra sefa de bursuci, mamica minunata manuela, s-a plimbat la 1 ora distanta de mine si n-a zis nika!
da' am iertat-o c-o iubesc tare!
ceea ce nu e sigur pe viitor... care mai apare in zona ia bataita daca nu ma anunta! macar acuma ca e sanatos piciul si-mi permit deplasari scurte! ca voi stiti ca noi miscam in front numa cand mamarutza e functionala (respectiv sanatoasa )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui acs

Buna dimineata tuturor!

foarte foarte faine! vreau sa zic ca recunosc locuri din pozele voastre, pe unde am fost si eu, dar asa reusite sunt pozele, incat abia acum surprind frumusetea lor! o placere... iar copiii sunt minunati, au toti rasul tau, cel putin asta e impresia mea. si e atata veselie pe chipurile lor! superb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Lizzy, iertare!!! Promit sa ma revansez!
Faptul ca m-am rosit tare si am bagat si capul in pamant se pune?
Adevarul e ca nici nu m-am gandit, pentru ca stiam ca nu ajungem prin orasul vostru. Am gasit cazare pe ultima suta de metri, plus ca am fost stresata si cu "ruperea turtei" finutei noastre si cu sarbatorirea bursucului senior sef.

Mergi la inceput

sa inteleg ca a fost ziua lui Stef?!
si tu nu dai nika de beut?!

pai sa traiasca atunci bursucul sef!
sanatate si virtute! si sa ramana tot asa vesel cum e in poze, mai ales in aia cu maimutzul in copac
bey sa nu ma spui...

te pup tare

Mergi la inceput