Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura13 spune:
salutari mamici.
n-am nik sa va zic ... dar am zis ca un tot pot sa va dau.
a! vroiam numai sa ii spun danei ca inteleg perfect. dani azi dimineata la 6.30 a decis ca e suficient de odihnit si nu mai doarme. pe noi nu ne-a intrebat. totusi am avut noroc ca florin avea niste treaba si el si s-a trezit el si eu am mai dormit. dar asa se trezeste si dani ... 7.30 e ora maxima. o data pe luna se trezeste ceva mai tarziu ... e sarbatoare la noi in casa. si asa e de la cateva luni.
yagmur pozele sunt superbe. imi pare rau ca nu esti ok.
fug la treaba
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
Varicela gata, asta/i bine...tati a inceput lucrul, asta/i rau...bunica e la noi, asta/i si mai bine ...
CU SOMNUL nu avem probleme...emma doarme de la maxim ora 21 pana pe la 8.30/9/9.30, depinde...iar alessia de la 21.30/22 pana cand o aude pe Emma ...deci de odihnita sunt cat de cat odihnita...CU PAMPI: Alessia nu mai are pampi de cateva luni, si asta pentru ca nu l/a mai vrut...am cumparat reductor " pentu pintesuce" si face la wc...noaptea inca il mai pun, nu de alta dar am la dormitor saltea de 1.80 pe 2m pe care am bagat/o in dormitor cu chiu cu vai cand inca nu aveam balustrada la scara...acum nu o mai putem scoate ...asa ca mai asteptam...acum cu varicela, abia a mai suportat pampersul noaptea, pentru ca era plina de bubite...cred ca acum era momentul sa scapam de el, dar cum mi/a fost frica sa nu pise salteaua...DORADORA inainte sa renuntam la pampers ii explicam si eu Alessiei cum e cu wc/ul...cum sta mami, cum facem pishu, cum ne stergem...la fel zicea si ea " nu la wc in pampels", si gata...ei, pana intr/o zi cand a hotarat sa faca la wc" pai ce/i asta in pampels, io/s fetita male" si nu l/a mai vrut...a zis sa/l dau la Emma ...io zic rabdare...aminteste/i zilnic de wc, si pune/o ori de cate ori cere...si incet, incet se invata ea... Eu nu ti/am urat bine ai revenit! YAGMUR mama ce comoara ai tu acolo! o scumpete...imi place tare mult poza cand sta sa adoarma...parca/i un ingeras...IULIA-STEFI si noi am avut probleme cu constipatia dar cand alessia era fff mica si i/am dat sirop DUPHALAC... a ajutat/o foarte mult...DANDUSA offff saracuta de ea...groaznic trebuie sa fie sa te manance atat...cu diversificarea ne potrivim, singura diferenta e ca Emma ar manca si farfuria...ii dau fructe la cutie, Alete, cu biscuiti, dimineata, si seara cereale...ii plac de numa...si normal, tzitzi la greu...Si acum vestea cea mare MERGEM LA MARE!!!!!! la Constanta...multumim DANDUSA ...de abia astept...deja nu mai dorm noaptea, visez numai apa, soare si relax...mergem la mijlocul lui august, asa ca cine doreste, cine pofteste sa ne vada ne gaseste pe malul marii...Ma duc afara, dar mai vin eu...
saryta spune:
Lacramioara - eu pt constipatie iau seminte de in ... citeste si tu pe net despre ele ... toata treaba e sa ti le manance Iulia.
Despre pampers ... zic eu ca sunteti pe drumul cel bun - dupa ce isi fac ei damblaua cu caca si pipi pe oriunde se obisnuiesc cu olita si wc - la noi astea au fost anul trecut vazand-o pe Sara la olita a vrut si ea si am scapat repede.Spor la scapat de pampersi si rabdare!
Yagmur - ce brunetel frumos ai! s-a distrat de minune la munte . Nu mai intra in butoi ... spune-ti ca totul va fi bine si fii optimista.
Flore - ce bine ca ati scapat de varicela de acu sa te tii - toata ziua afara. Ce bine ca mergeti la mare ... sa aveti vreme frumoasa!
Noi o sa mergem la mare dupa 15 iunie asa ne-am obisnuit de vreo 3 ani incoace...asa ca Danduso sper sa ne vedem - stam la eforie nord.
Sanatate tuturor.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dbunny spune:
flore mai aveti loc pt una la mare? vin? o grija mai putin cu varicela terminata
dandusa, stai ca m-am bezmeticit de ce sa aduni caca de prin casa? o lasi la popoul gol? sau daca-i in chilotei, iese din chilot caca?
cu dani la discutii mai greu ca doar e barbat in toata regula ce palaria mea
yagmur ai un ficior mare, tare, puternic, serios, nastrusnic si frumos
sa nu intelegeti gresit, noi n-am inceput nimic inca, doar prevedem, facem schite si planuri(a se citi, ne-am aprovizionat cu 14 perechi de chiloti, duamna educatoare mi-a cerut 5, ca doar sta 4,5 ore la cresa ...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
am uitat sa spun, fara scutec is buni de noi toti pantalonasii scurti de vara trecuta
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Lavinia_P spune:
Seara buna,
Multumim pt sfaturi..m-am pregatit pt ventolin,dar nu a mai fost nevoie...si-a revenit cu tusea..nu a mai facut crize..Slava Domnului!
Are o amigdala foarte urata..am vazut-o si eu..dar ciudat nu a facut febra deloc.Conform analizelor la sange nu avem nevoie de antibiotic.
Am fost loviti amnadoi..doamne ce nasol e sa faci febra..pe mine inca ma doare gatul si tusesc dupa o spatamana..dar suntem pe drumul cel bun.
Dandusa,
Draga de ea ce s-a mai scarpinat...mi s-a rupt inima..Sper ca sunteti mai bine..ce sa faci..ganganii din astea sunt peset tot..s-a incalzit si au aparut.
Dbuny,Aka,
Ce sfat sa va dau..habar nu am..asa de mult mi se pare ca a trecut de cand am renuntat la pampers ca nici nu mai stiu cum e...eu cred ca la vara veti reusi.
Lizzy,
asa mi s-a facut o pofta de tortul ala..si ce mari au crescut musketarii.
Yagmur,
Frumos luca si cu muci..
minunea mea
Donia spune:
Sunt tot mai aproape de campia muncii... au sunat azi si mi-au facut oferta, mai urmeaza ceva testari medicale si apoi, si apoi... daca acum o jumatate de ora eram in extaz ca au sunat, in fine, acum parca imi tremura genunchii... dar o sa fiu barbata, ma descurc eu, ca doar am fost in stare sa plec cu 6 valize si un copil la jumatate de glob distanta, deci teoretic am ceva inima in mine
Asaaaa... ce mai era?
Bey, ce tot vorbiti cu trezitul dimineata? Cristi se trezeste la 7-7,30 de pe la vreo 5-6 luni!
Lavinia, ma bucur ca sunteti pe drumul ce bun! Febra-i nasoala, eu si la 37,5 parca sunt batuta cu parul. Noroc ca nu se intampla prea des.
Yagmur, super pozele, aia cu Luca vesel si tu obosita e imaginea cea mai potrivita mamiciei, o mama obosita, gata sa cada, si un prunc vesel si in putere!
Nu mai stiu cine intreba, Cristi scuipa pasta de dinti, nu stiu cum se face, dar lui ii si place sa scuipe, asa ca daca vede ceva spuma colorata e cu atat mai multumit.
dandusa, aratari din alea am si eu in casa uneori. Urechelnitele stiam ca arata altfel, dar oricum nu musca, in cel mai rau caz a fost un paianjen. Dar la fel de bine poate sa fie si o urticarie. Greu de zis, si sper sa o rezolvati cumva!
lizzy, foarte fain cheful cu copii, sa va fie de bine si sa repetati!
Noi de vreo saptamana suntem tot pe afara si la plimbari, totul e inflorit aici, vremea buna, copiii zburda fericiti, am pus si ceva pomi in gradina, vrem sa punem si vreo doua legume... tare bine ne prinde primavara!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am decis, dupa amiaza mergem la pediatra sa-i vada funduletul in ce hal arata.... E vanat.... M-a luat groaza aseara cand am vazut. Si asta dupa ce s-a rupt luni seara. Vreau sa merg sa o vada iar si sa-mi spuna in ce directie sa o iau. Duphalac nu a dat rezultate, Debridat nu..... Nu mai stiu ce sa-i fac. Deja e disperata ca vrea paine, vrea biscuiti, vrea ciocolata..... ceea ce eu i-a scos acum le vrea. Mai ales cand vede la altcineva.... E crunt, pentru ca ea e pofticioasa.... si ii dau o firmitura de paine si se revolta.... Si ii explic, ca o sa o doara funduletul... pe moment intelege si peste ceva timp o luam de la capat.
Yagmur, v-am admirat in poze si sunteti tare frumosi.
Doradora, asa e, puterea exemplului da cele mai bune rezultate. Stefy a renuntat in vara trecuta la Pampers, cand am inceput cresa, vazand ceilalti copii la olita. Trebuie sa inteleaga si sa renunte de buna voie.... Multa rabdare... o sa renunte si Andra cand i-o veni vremea.
Flore, multumesc pentru raspuns si ma bucur ca s-a terminat cu varicela.
saryta, multumesc.
Dbunny, dar ai ganduri mari. Si Stefaniei ii vin acum pantalonii de anul trecut. Cei pentru varsta ei.... au un loc mare gol.... pentru Pampers.... Si ce fain arata acum in pantaloni vara Pampers pe ea....
Lavinia, multa sanatate la amandoi.
Donia, multumesc pentru raspuns, eu intrebam..... cu pasta de dinti.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Dia1609 spune:
scurt, ca-s de la job, am intrat special pt iulia_stefi: vezi ca exista niste micro-clisme cu glicerina speciale pt copiii mici. mie mi-a dat pediatra cand eram inebunita cu oana ca era fara kk de 5 zile de constipata ce era, si plangea de mi se rupea sufletul. atunci mi-a zis ca dc mergem la spital ii face exact acelasi lucru dar mai traumatizant. se incalzesc si se folosesc cu mare succes. dar asta nu e solutie pt voi, tb sa reglati cumva tranzitul lui stefi (medicamentos) sau sa vedeti dc nu exista o alta afectiune care cauzeaza constipatia asta infioratoare. duphalacul n-a dat rezultate nici in doza de soc? ca eu i-am dat oanei o data (la sfatul pediatrilor) 20 ml duphalac dim si inca 10 ml seara si a avut efect de pompa.... dar toate astea sunt solutii de criza, nu de durata... tb sa gasiti ce anume cauzeaza constipatia... eu te inteleg ca esti disperata, oana a fost asa crunt constipata doar de 3 ori si a fost ingrozitor :((
dbunny, si de pe oana atarna toti pantalonii acum ca e fara pampers, deci cu siguranta ii vor veni de minune pantalonii scurti de anul trecut :))
ce mai era? ce mai era? imediat vine shefa si-mi spune ce mai era
Dia1609 spune:
iulia_stefi: te-ai gandit ca poate la gradi nu-i respecta regimul alimentar? poate ii mai dau paine, banana, etc....