FIV 222

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Multumesc mult fete dragi,va doresc si voua la fel si sa ne dea DD.macar cite un bebelas la fiecare.
Nu mai stiti nimic de Mary-Lolutza ? Am pierdut eu firul?
Va imbratisez cu drag si multa,multa bafta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Iana_mari, azi mi s-a explicat la Giulesti cum se pastreaza 1/2 Diph: se amesteca toata fiola cu toata solutia praf si se trage in seringa doar 5ml, restul ramane in recipientul in care initial a fost praful, la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Blue mersi eu azi l-am lasat intr-o camera racoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

INGERAS26te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria.m
SUNT EU NEBUNA?!!....sau e posibil ca atunci sa se fi eliminat embrionasii mei?!!

Da, esti tu nebuna . Maria aia nu se pierd in toaleta la primul stranut. Ca asa am sta toate cu picioarele stranse si pasa incordata. Stai tu cumintica ca nu exista simptomatologie. Am mai spus. Si cand s-au prins si cand nu s-au pris fu fix la fel. Da ce nu priceput e de ce faci Bhcg tocmai in z15?
Pup si tin pumnii stransi ,stransi tare.

Oana -
Stai acolo unde esti ca stai bine. Si eu am promis ca imediat ce vin caldurile ma mut la Predeal pana ce se sfarsesc caldurile si incep fivurile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

blue_flower - in sfarsit bine ca ne=a lamurit cineva cu dipherelinul asta ca ne incurcasem de tot ! a fost misterul zilei - poate ca daca nu iese din sticluta nu se precipita.Stiu ei mai bine.
simona 2 - diphe de 0,1 se face subcutanat sau intramuscular?
anka_daria 77 - as sta si in cap 5 zile dupa ET numai sa se prinda un bebe, doi acolo, cat despre SOIA devine mancarea cea mai buna daca e nevoie - ca si tine insa sunt tare ingrijorata de partea cu modificari genetice ... asa ca prefer sa nu o includ in planurile de dieta FIV.
cand zici injectii zilnice te referi la Gonal,nu? eu l-am studiat nu pare mare rau sper sa reusesc
am ras aseara cu lacrimi de sotul meu - i-am spus ca trebuie sa mi-l faca el ca eu nu pot singura - i s-a facut rau cand a auzit , a zis ca ma duce el la orice clinica numai sa nu-l pun pe el.
maria.m - mai e putin - stiu ca am zis asta si ieri dar asa e mai sunt 5 zile - poate plecati undeva in weekend si mai uiti
poti face test de urina dar se pozitiveaza greu - poate un barza gold

mai am 13 zile pana la primul Gonal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Maria,

Nu te mai stresa cu simptomele, maine poti face beta deja, ar fiziua 10, da? Dupa fivul meu ma tot durea in zona ovarelor, uterului si ma bucuram de mama focului ca simteam eu ca se prind puii. Erau de fapt ovarele mele hiperstimulate si durerea a continuat pana acum o luna.

Hai, te asteptam maine cu beta!

Oana, e fetitza sau baietzel?

Va pup,

Raluca

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Maria: poti face beta linistita la 14 zile de la punctie...
Simona, Dana: cu Diphereline nu-i atat de greu... Se face subcutanat, nu neaparat repede (cred ca vrut asistenta sa scape ea repede ) si...cam atat. Eu am facut Diphe de 0,1 la toate cele 5 fiv-uri, incepand cu ziua 21 zilnic cate una, apoi, cand am inceput stimularea, cate o jumatate de fiola. Restul, se tine la frigider!!! (iana , am vazut cu intarziere intrebarea ta).
Despre simptome, am si avut la unele fivuri, la altele nu, asa nu ma pot pronunta in nici un fel, ca la mine nu s-au prins niciodata... Deci, nu cred ca este o regula!!!
Nusy: la multi ani cu intarziere
Cata, Oana, Kora si toate fetele: va pupic dulce

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Fetelor, Dana bebe, Iana, Iazmin, Anka daria, Mami vreau , multumesc tare mult, o sa stau potolita si nu o sa folosesc fiola de la Fiv-ul trecut. Nu vreau sa risc nimic (chiar daca a stat in pen la intuneric si la mai putin de 25 de grade)

Daniela, multi ani cu sanatate si din partea mea si visul tau sa devina realitate cat mai curand.

Kora, intr-adevar inhibarea o fac cu Cetrotide (sper sa fie la fel de simplu de injectat ca si Puregonul.
Sambata merg sa mai fac o dozare de estradiol iar eco o sa fac Duminica dimineata (ziua 7) cu dna dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele dragi...va multumesc mult de tot pentru urari!!!! Sunteti toate niste scumpe!!!!Si scuze ca raspund cu intarziere urarilor voastre,insa n-am putut intra ieri la calculator intrucat ne-am apucat de zugravit prin toata casa si erau toate stranse...insa acum am reusit sa intru si va trimit tuturor cate un dulce!!!!

Daniela: La Multi Ani si pentru tine,multa sanatate si sa devii graviduta cat mai curand!!!!

Urez si eu,la randul meu,multa,multa bafta tuturor fetelor care sunt in procedura, urmeaza s-o faca sau asteapta deja rezultatul.

Nusy 32+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput