FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Si noi avem aceeasi problema...FSH f mare si ne-au zis ca sanse 0 de a gasi vreun spermatozoid pe acolo. Testosteronul si prolactina n-au legatura cu FSH-ul si LH-ul. Sunt 2 hormoni diferiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

alexia_ada din cate stiu eu LH-ul are legatura cu FSH-ul. Mai sigur intreaba-l pe dr daca are rost sa isi faca analiza de sange, se da rezultatul de pe o zi pe alta. La el oricum s-ar putea din cauza faptului ca are un testicul cu pb sa ii dea o valoare mai mare, dar cel mai bine vb cu medicul. In cazul nostru dupa ce a fost depistat cu azoo am facut consutl urologic si 2 ecografii la testicule. La el nu a aparut sa aiba o pb locala i s-a depistat ca glanda hipofiza care este responsabila si cu hormonul sexual nu functioneaza. Probabil ca ai citit si tu ca sunt mult cauze pt care poti avea azoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Diana:Mie asa mi-au comunicat de la clinica unde le-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Multumesc mult fetelor am sa merg maine sau luni sa vb cu doc sa vedem ce zice legat de biopsie si am sa ii spun si de LH si FSH sa le faca .
O zi frmoasa sa aveti !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata! Haideti la !
Am fost ieri la Omini. Cand eram in drum spre clinica m-au sunat sa-mi spuna ca nu poate ajunge dl dr Onofriescu si ca ii tine locul dr Bors. M-am dus oricum...vroiam sa va orientativ despre ce este vorba. Mi-a explicat amanuntit fiecare pas in parte si preturile sunt cam asa:
-proba de sperma intre 250 si 400 de euro, tu iti alegi 10 coduri, ei comanda, si cand afla care este disponibila iti spun si tariful
-transport proba 150 euro
-decongelare 50 euro
-inseminarea 850 ron
Mi-a dat sa mai fac cateva analize la sange, mi-a recoltat ieri secretie pt ce trebuie din col, ecograf...
Daca ma decid sa fac la ei imi va trimite pe e-mail lista cu donatorii, imi aleg si in 2 saptamani vine proba. In Z2 ma duc la un ecograf si niste analize hormonale si apoi la ovulatie facem deja inseminarea.
O sa fac toate analizele pe care mi le-a dat el si o sa ma duc cu ele la Dracea. Pacat ca trebuie sa astept atat Eu as fi vrut sa fac deja inseminarea la urmatorul ciclu. Sau macar la cel din iulie. Ce ma sfatuiti fetelor? Sotul nu vrea sub nici o forma la Iasi.

Mergi la inceput

yarrina incearca totusi o programare si la sibiu. o sa vezi ca acolo primesti servicii de foarte buna calitate, si nici preturile nu sunt asa scumpe. pe mine m-a costat inseminarea fara tratament 1920 ron in care sunt incluse si monitorizarile dar daca faci pe cm natura atunci mai dai din buzunar doar banutii de transport. Merita. Da un tel si fa o programare, nu costa nimic inca o parere.

Mergi la inceput

fetelor mai stie cineva ceva de dodo, nu a mai intrat de mai bine de 2 sapt. este bine?

Mergi la inceput

hei, ce se intampla aici? bytzi pe unde este, toata lumea dispare incet incet....
se pare ca nu e bebe, am o scurgere maronie si cred ca o sa imi vina cm. maine dimineata repet testul de sarcina, dar mari sperante nu imi mai fac...
poate sa ma ajute cine cu informatii legate de fiv? cam cat timp se face tratamentul inaintea recoltarii si cu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Diana,nu disparem doar ca eu nu am noutati.
Imi pare rau ,poate ca nu e totul pierdut,mai asteapta cateva zile sa vezi exact si apoi gandeste-te la FIV sau poate mai incerci totusi o data cu inseminare.Tu cati ani ai?
Nu stiu nimic despre Dodo,poate ii trebuie timp sa-si adune gandurile si sa decida ce va face in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Va pe toate si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput