FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 16
diana23ct spune:
alexia_ada ma bucur nespsus pt voi, a dat Dumnezeu sa fie bine pana la urma. La multi ani sotului pt ziua lui si cred ca rezultatul de azi a fost cel mai frumos cadou care il putea primi.
alexia_ada spune:
Diana sa sti ca asa este , un cadou frumos pentru noi plus ca parca ieri a fost o zi de vis pentru noi...cand am ajuns de la job m-am dus pe balcon si am gasit 2 pui de porumbei micuti si firavi, si au un puf galben, superbi( de saptamana trecuta vazusem cuibul cu 2 oua )
Sunt mult mai linistita dupa ziua de ieri si parca cu mai mult optimism. Va multumesc pentru suport fetelor
Operatia de biopsie am inteles sa ca dureaza cam 10-15 min si cateva zile de spitalizare . Aceasta operatie este recomanadta sa o faca medicul ginecolog sau urologul ( la noi amandoi ne-au zis ca o pot face) ?
o zi cat mai fumoasa
madibabi spune:
Diana:am facut analize in a 2 a zi de la CM si urmeaza sa fac si in a 21-a zi sunt cele hormonale.
diana23ct spune:
madibabi stiu cand se fac analizele hormonale, altceva iti spunea eu. indiferent de ziua in care le faci (2, 21) analizele hormonale du nudreaza 10 zile pana ies, ci maxim 3, cred ca una singura iese in 3 restu inntr-o zi, cel putin asa a fost la mine.
diana23ct spune:
alexia_ada noi nu am mai ajus la biopsie testiticulara deoarece din analizele sotului meu a reiesit ca nu o sa gaseasca nimic in testicule. Nu stiu sa iti spun care dintre medici face interventia, poate stiu fetele mai multe. Cand trebuie sa faca biopsia?
inna30 spune:
Buna dragele mele, am intrat sa va salut, va citesc destul de des, atunci cand am timp si imi pare nespus de rau de nereusite, offf..capul sus fetelor trebuie sa fie bine pana la urma si sa va vedeti visul implinit.va tinem pumnii si suntem alaturi de voi, chiar daca nu scriu foarte des dar sunt prin zona.
Noi suntem bine, scanciti, colici, acum avem si roru in gat, nopti nedormite dar incerc sa fac fata, nu va mai supar cu grijile mele, suntem bine, bebe creste si abia asteptam sa ne facem un pic mai mari sa ne putem intelege si sa scapam de colicii care ne omoara.
va pup dulce pe toate.
bytzi
alexia_ada spune:
Diana, acum operatia as vrea sa o faca cat mai curand, dar el lucrand in constrctii are termen de predare pe 22 iunie la o lucrare si abia apoi poate sa mearga la spital ( ieri pentru a merge la doc abia a putut sa isi ia 2 ore libere ).
I urma caror analize au constatat doc ca nu gasesc nimic la Biopsie?
diana23ct spune:
alexia_ada in urma FSH-ului care la sotul meu este foarte mare, aproape dublu decat limita maxima si multi medici ne-au spus ca valoarea foarte mare indica ca nu produce spermatozoizi asa ca am reununat la biopsie. noi am mers la inseminare pe donator si la fiv la fel o sa mergem daca o sa fie cazul.
alexia_ada spune:
al meu a facut decat testosteronul si proactina ce ai iesit perfecte . Ai idee daca cumva astea doua analize au legatura cu FSH-ul ( la valoare ma refer)
Diana in ce zi esti azi de la inseminare?