Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(76)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_bunica spune:
Acestea fiind spuse..ma duc la nani..sa aveti o noapte linistita,noapte buna si pe maine!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaalex Am resuit si eu in sfarsit inainte sa nasc sa ma pozez gravidutza. Trimit poza pe mailul comun. Nu va speriati ca am o burta de mai e un pic si pusca Maria ma bucur ca ai terminat cu curatenia. Anda si Baby first ce frumos ca sunteti deja cu puisorii acasa. Incet trece perioada asta de acomodare care e mai grea ![]() Daniella felicitari pt finuta. Lauraa si eu am dureri dar cred ca deja sunt normale la varsta asta de sarcina. Ai grija sa te odihnesti cat poti. Pana la urma am trimis si eu poza pt album Oana 38+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
Gata! am pus si pe contul comun http://picasaweb.google.com/mai.iunie09/BurticiDeAlbinutze?feat=directlink si in filmuletz

36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Oanaalex..incantata de cunostinta..hai ca nu ai burta asa mare ![]() ![]() Laurraa..off,imi pare rau ca te confrunti cu aceeasi problema..eu azi am stat mai toata ziua in pat si degeaba,nu prea vad o mare schimbare.. ![]() ![]() Alynta..te asteptam cu vesti bune maine!!Tinem pumnii sa fie totul bine!! ![]() Strunfita..noapte buna!! ![]() Ioana..sper din suflet sa isi revina repede Sara!! ![]() 36+ Darius NicholasAMR 3 saptamani ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Si eu la fel; exact aceleasi simtome.Maine merg la dr la 16 si 15 si se va uita la ele si imi va zice ce sa fac.M-am dat si cu Lioton gel, am stat si cu ele sub jetul de apa, degeaba
si ma doare si sub burtica.....mai e putin si gata
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
nopate buna si sa avem o saptamana plina de vesti bune
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
miruta spune:
Salutare ,burtici si mamici!
Sunteti deja la somnic la ora asta,cred...eu abia acum am reusit sa termin de citit ,ati fost tare harnicute!
Felicitari , Oana ,refacere rapida si laptic mult pentru pui!Bine ai venit ,Eduard Luca!
Felicitari,Ely,refacere rapida , sa te bucuri de printesa!Bun venit ,Marina Denise!
Felicitari, Violetta.Bun venit , Erica Andreea!
Magda,foarte frumoasa printesica ta!Nu-i place baita?Am vazut ca plangea.Multumesc mult pentru informatii,imi sunt de un real ajutor!
Bebe beca,sanatatea multa fetelor.Ma bucur ca s-a mai rezolvat problema cu sanii.
Baby first,felicitari ca ati scapat de stresul cu buricul.Ma bucur ca si tu ai o fetita cumintica....
Deea,asa-i cu musafirii.Si eu ma gandesc cu groaza la primele zile cand in mod sigur vor veni parintii mei ,ai sotului,fratele meu , sora lui,nasa ,matusa mea...pe ei nu-i pot da afara ,doar ca vor intra un pic s-o vada si apoi ,daca mai au chef de vorba un pic , in alta camera.Ce-i cu apa de deochi ca nu am inteles...eu stiu doar ca se descanta si se spune Tatal nostru.
Natere usoara si bebei sanatosi pentru Cosminica si Monika.

Asteptam vesti de la voi.
Eu sunt foarte obosita ,ieri am fost plecati la plimbare ,am ajuns la 11 noaptea acasa,plina de nervi si dureri ca m-a dus sotul pe un drum plin de denivelari si gropi desi se presupune ca e un drum important din ro 
cand o sa ajungem si noi civilizati ca celelalte tari nu stiu.Azi am umblat toata ziua dupa patut , carucior si scoica auto plus alte maruntisuri.Am verificat lista acum si vad ca mai am doar cateva chestii de cumparat pana vine bubulina .M-am mai linistit.
Alex,am inteles .Si eu as fi optat sa nasc intr-o alta tara daca ar fi fost posibil .Nu cred ca tine de"fitze sau impresii" cum zice prietena ta ci mai degraba de nevoia de a fi tratat ca un om si nu ca un animal asa cum se intampla de multe ori pe la noi si de a naste in conditii cat mai bune.
Va pup pe toate si va urez somn usor !
Mirela
34+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
oanaalex spune:
Maria esti draguta dar chiar sunt imensa. Cu Alex cred ca am avut jumate burta. Daca te uiti se vede ce tare e iesita in fata, deabia ma mai echilibrez.
Laura mersi ca ai adaugat poza. Tin pumnii sa vii maine cu vesti bune. Eu acum nu-s chiar asa umflata cum am fostt cu Alex dar vreau sa-ti spun ca in ultima luna atunci am ajuns sa-mi iau incaltaminte cu 2 nr mai mari sa-mi incapa picioarele. Sfatul medicului: sa stau cu picioaRELE RIDICATE SI SA BEAU MULTA APA.
Oana
38+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
oana_MVT spune:
Eu am scapa de fire, tuburi si monitoare. Imi dau calmante intr-o veselie si ma simt mai bine.
Eduard e un ducel, manaca foarte bine. Pe mine ma dor sfarcurile tare si mi-au adus un fel de plasture cu gel sa il pun pe sani si lanolina.
Maine mergem acasa.
Va multumesc tuturor pentru urari.
Va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
philip spune:
marina denise, bine ai venit. felicitari, ely, si te reasteptam cu drag.
oana, spor in continuare acasa cu alaptatul si toate cele.
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
oanaalex spune:
Oana mai e putin si ajungeti acasa. Felicitari.
Oana
38+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
Relusha spune:
Cosminica si Monyka, nastere usoara, refaere rapida si BB-ii sanatosi!!!

laurraa, te asteptam cu vesti bune de la medic 
34+ 
AMR 6