Inel gastric...
As vrea sa stiu daca sunt printre voi doamne care au apelat la aceasta metoda.
As vrea sa pot vorbi cu ele....
MULTUMESC!!!
Raspunsuri
Mirela72 spune:
Eu. 40 kg date jos intr-un an jumate. Am greutatea de la 18 ani.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
Androix spune:
Si doar atat ne spui? Dezvolta putin: cat, unde, cum, ce mananci, cat a durat refacerea etc, te rog ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
rall spune:
Eu am o prietena care s-a operat cam acum un an, a slabit 50+ kg. Ea spune ca a fost cea mai buna alegere pe care a facut-o in viata si ca ar repeta-o oricand. E fericita ca e slaba-os (de la stadiul de obezitate morbida) si ca nu se mai gandeste la diete deloc. Mananca normal acum, Macu' e iar prietenul ei
Hm, dar acum vad ca sunt off-topic. Ea a facut gastric by-pass ![]()
kay spune:
pai e tot aia
inelul cu bypassu.
dar pt unele care mananca pe stress si de pofta nu exista nici un inel? de pus la creier???
EDIT : am gresit, e diferenta... scuze. bypassul e parca pt oameni cu greutate mare-mare de tot, e mult mai agresiv pt ca taie si o pirtiune considerabila din intestin... scuze !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=109975&whichpage=1
un alt subiect de pe DC despre inel gastric.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Androix spune:
Mirela, am gasit raspunsul tau pe un subiect mai vechi 
asa ca nu mai e nevoie ca ai detaliat acolo. Ma bucur ca ti-ai atins intre timp scopul pe care il sperai atunci.
SPRING SALE!!!
Claudelu spune:
te rog pune si aici link-ul in care Mirela detaliaza experienta ei! Multum 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Androix spune:
Pai l-a pus Kay mai devreme, de acelasi subiect vorbesc.
SPRING SALE!!!
Mirela72 spune:
Scuze fetelor ca n-am mai intrat de cateva zile. Nici acum nu pot sa stau sa va povestesc doar pot sa spun ca a fost cel mai destept lucru pe care l-am facut in viata mea. Nu mai am colesterol,nici tensiune, ma misc ca un fulg, arat bine, cu 10 ani mai tanara pot zice, intorc barbatii capul dupa mine (ceea ce nu e rau pt. ca intre timp am divortat :(
Port marime 36-38 la haine.... mai vin si maine sa va mai spun cate ceva.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
Bedrosmart spune:
Pentru cine doreste mai multe informatii, va puteti documenta aici: www.obezitate.org.ro (in romana) sau www.obesityhelp.com (in engleza).
Ambele site-uri sunt forumuri ca al nostru, deci nu fac reclama nimanui.
Gasiti acolo detalii despre fiecare interventie bariatrica in parte (adica interventii chirugicale destinate celor care sufera de obezitate) si marturii ale celor operati.
Bedrosmart