Gravidute&Mamici de IASI (91)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Ani majoritatea fetelor zic ca copilul e cam bruscat, dar stii cum sunt medicii! Ei te invata, nu te i-au la "sentiment" sa zic asa! Si apoi ca mama trebuie sa stii cum sa apuci copilul, nu sa-ti fie frica sa-l iei in brate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Inesa el e tare atasat fata de copii, dar e la varsta la care trebuie atent supravegheat ca trece rapid de la dragoste la palme!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Se pare ca ramane in picioare intalnirea- a iesit soarele!!! ![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Da... ramane valabila... deci dupa 17.30-18 in parc... sper sa nu vina ploicica inapoi
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
liliac1 spune:
Buna, fetelor...fac si eu un pic de valuri pe subiectul vostru...
De fapt vin cu o rugaminte. Sunt o viitoare mamica, din Galati, si mi s-a sugerat ca ecografia morfofetala de trim II sa o fac ori la Iasi, ori la Bucuresti. Iasiul imi este si drag (ca aici am terminat facultatea), mi se pare ca este si mai aproape, plus ca as avea si unde sa trag peste noapte in caz de nevoie.
Rugaminte: puteti sa-mi recomandati un medic sau o clinica de incredere unde as putea sa fac aceasta ecografie? Ca este posibil sa trebuiasca sa ma programez din timp, sa nu am surprize.
Cam ce preturi sunt practicate?
Va raman recunoscatoare... si va multumesc anticipat 

Liliana,
Andra-Maria &
16+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Buna, fetelor...fac si eu un pic de valuri pe subiectul vostru... De fapt vin cu o rugaminte. Sunt o viitoare mamica, din Galati, si mi s-a sugerat ca ecografia morfofetala de trim II sa o fac ori la Iasi, ori la Bucuresti. Iasiul imi este si drag (ca aici am terminat facultatea), mi se pare ca este si mai aproape, plus ca as avea si unde sa trag peste noapte in caz de nevoie. Rugaminte: puteti sa-mi recomandati un medic sau o clinica de incredere unde as putea sa fac aceasta ecografie? Ca este posibil sa trebuiasca sa ma programez din timp, sa nu am surprize. Cam ce preturi sunt practicate? Va raman recunoscatoare... si va multumesc anticipat ![]() ![]() ![]() |
Sarcina usoara! Eu fac ecografiile la maternitatea Cuza Voda! Au un ecograf performant 4d! Costa 1milion, dar pretul afisat pentru eco morfologica e 1 milin jumatate! Ideia e ca dr. mea nu mi-a luat niciodata mai mult de 1 milion! De particular nu stiu ce sa zic! Acolo au program zilnic de la 8-15! Nu strica sa ai si o trimitere de la medicul de familie! SI cand ajungi in spital intrebi de ecograful de la clinica 1! Si ajungi usor! Acolo vorbesti cu asistenta si se rezolva la orice medic! Iti da si imagini pe DVD, ideia e sa o ceri tu de cum intri!
Poate fetele te lamuresc mai bine si in alte parti!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
David a adormit la 17 si acum nu se intoarce de pe o parte pe cealalta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Cum a fost in Copou?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
si un ceiut pentru burtici....si nu numai....
Ani, multumim.
Alina, am incercat multe.... si mai incerc....
Am incercat, dar cred ca tot alimentatia e o problema.... Asta mi-a zis si pediatra aseara.... Ce manaca seara.... ca tati seara la TV manaca.... tot felul de "avioane" si duc cu el munca de lamurire sa renunte, ca vrea si ea.... turta dulce, napolitane....si lista continua.
Cat a stat mama trei zile a fost fara dulciuri seara, doar fructe, compot.....si vad ca aseara.... cu greu si cu supozitor cu glicerina a facut, dupa 3 zile in care a refuzat.... si a iesit de data asta acceptabil. Si o alta chestie, am renuntat la iaurt, dupa mai multe discutii. De acum fac iaurt de casa... sa vedem daca o sa vrea.... ca asta cumparat contine o groaza de chestii ca sa "stea in picioare" adica faina de oase ce se ca o gelatina si altele... si ajuta la constipat si nu la "dezlegat la burtica". M-am exprimat cam plastic.... Sper sa se rezolve, ca mai am putin si inebunesc....
A ajuns "sa ma minta" ca a facut la cresa kk, ca sa n-o pun acasa.... pentru ca ea stie ca atunci cand face o doare.... Acum nu stiu daca chiar minte... zic eu ca e cam devreme, dar asta se intampla.... Si spune" Pe mine ma doale sunt rupta la fundulet......"
Cum a fost la intalnire, ca noi la ora aia eram la pediatru.....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alice_is spune:
Neata, Lacramioara multumesc de cafea. Imi pare rau ca Stefy are probleme cu constipatia
. Noi suntem la cealalta extrema, avem prea multe scaune, si-i dau ca carbonic zilnic...si n-are nici o treaba...Fetita nasei mele are probleme cu constipatia si-i da o para zilnic si foarte mult ceai de musetel cu miere.
Am reusit sa facem analizele la sange si ce credeti: calciu, fierul, fosforul sunt in limite normale insa fosfataza alcalina este putin cam mare(303 fata de 281). Am citit pe net ca asta ar indica un deficit de vit d. Inca nu am vb cu pediatrul pt ca e plecat pana luni. O sa va tin la curent