Gravidute&Mamici de IASI (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alynta deci a fost alarma falsa lipsa ta de pe forum Poate e mai bine ca inca nu ai nascut, ca sa nasti cu dra ta doctor saptamana viitoare, nu?

---------------
Inesa [ 30+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Fetelor, noapte buna! ca eu sunt pe jumate

---------------
Inesa [ 30+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Off sper sa nu ma certati ca lipsesc atat de mult,dar inca ne acomodam, umblam mult sa ne aranjam toate in casa plus ca deja cautam de munca.
De miercuri o sa-l duc pe Vladut la gradinita Waldorf de langa noi,am fost azi sa vedem cum e si mi s-a parut ok acum sa vedem cum se va simti el
Alynta si eu am intrat repede sa vad ce vesti ne dai tinem pumnii sa mai stea Matei pana vine doctorita
Si am mai vazut o burtica de fetita frumoaaaasaaaa

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o , un ceiut.... pentru doritori...

Alina, ma bucur ca sunteti bine. Mai lasam majoretele pana luni....

Teo, multa bafta lui Vladut la gradinita si voua sa gasiti job-uri.

Eu sunt... speriata... nu mai stiu cum sa mai fac sa scape de constipatia asta.... Aseara s-a rupt rau la fundulet....nu mai vrea sa faca, ca stie ca o doare... Cu toate siropurile, care zic ca o sa dea in diaree... nimic, tot pietroaie scoate.... Mi-e groaza. Am trecut deja la al doilea sirop..... I-am pus supozitor cu Hemorzon pentru fisuri....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Alynta deci a fost alarma falsa lipsa ta de pe forum Poate e mai bine ca inca nu ai nascut, ca sa nasti cu dra ta doctor saptamana viitoare, nu?

Da! Imi doresc foarte mult sa nasc cu d-ei!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia... mersi de cafea... azi am mare nevoie de multa cafea ca sa nu intru in butoi de tot.... un dulce pt Stefi... supozitoarele cu glicerina nu sunt bune???...ai incercat cu ceai de musetel cu miere de albine?...
aly... sa speram ca Matei mai frea sa mai stea la caldurica, in burtica pina lunea viitoare ca sa poti sa nasti cu doctorita ta... oricum asera am intrat de nenumarate ori sa vad daca scrii si tu ceva

Noi ieri am papat capasuni... si ia placut... la capitol mancare ( supe, bors, cereale,)stam mai slabut... din cauza gingiilor papa tot mai putin... mofturile sunt in toi... nu ii convine nik.. programul de som asera... ...10.15 somnic pina la 12.45... apoi pina la 1 stat cu ochii in tavan de la 1.05-2.25 somnic... iar trezire... somnic de la 2.45 la 4... la 4-4.50 gangureala si foiala, cand pe o parte cand pe alta ...ieram franta si l-am luat in pat cu mine ca sotul plecase la munca la 5.15 si a mai facut nani pina la 6.15 cand a papat... de atunci se foieste in pat... somnul e varza.. si azi am o gramada de treaba de facut.

sa speram ca azi se va face frumos afara si sa iesim un pic afara poate asa imi incarc bateriile putin , va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Lacra luni nu merg pentru internare, ci pentru control si probabil (asa a fost si la David) imi spune in ce zi sa merg sa ma internez sa ma induca, nu prea cred sa se produca evenimentul de la sine! Dar sa nu subestiman baiatul!
In legatura cu problema fetei sunt convinsa ca ai incercat de toate! Nu ai intrebat si la magazinele naturiste de vreun remediu! Eu stiu ca e buna apa care sta pe tarate de garau si eventual bauta cu tot cu tarate! Dar incearca si asta! Saracuta! Si e asa micuta! Eu sunt sigura ca organismul ei sintetizeaza in mica masura o anumita substanta care ajuta digestia! Pana afli care e "buba" aveti de chinuit!
Moldo succes la gasit de munca! Eu tot vreau sa va cunosc pe toti, mai ales pe Vladut! AM auzit ca sunt foarte bune gradinitele W.! Sper sa-i placa si baiatului! E fain ca e aproape de casa voastra!

Fetelor nu ne vedem si noi pe la 5.30 seara pe la Stanley saptamana asta?! Sau la Mall la bile?! Tare as vrea sa va vad inainte de a naste, ca dupa nu cred ca ma voi simti prea bine o perioada! Ziceti voi o zi, va rog!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata si de la noi.

Alynta deci sa mai tinem majoretele la naftalina putin. Eu una vin cu placere, dar as prefera undeva in aer liber, Copou, Grad Botanica, p-ta Unirii.....

Lacramioara ...saracuta, cat sufera ea, nu stiu ce remedii sa-ti zic; la noi functiona tot timpul ceaiul de musetel si mierea, dar noi nu am avut probleme asa de mari

Teo speram sa se acomodeze usor Vladut la gradi, iar voua va urez bafta in gasirea job-urilor. Si eu astept sa termin cursurile si apoi plec la "vanatoare".

Byu ce a crescut Casian! si ce bronzat e! vad ca v-ati distrat de ziua ta

Inesa ce gest dragut din partea sotului!

Ani lui Darius mofturici.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

dany... multumim pt

l-am pacalit pe Darius cu seringa de la panadol ca sa pape un pic de iaurt cu cereale... ca nu vroia deloc... dupa amiaza trag o fuga la doctor... control de rutina ... sa vedem de unde atea mofturi... sa speram ca sunt doar mofturi si nu ceva mai grav

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Ne putem vedea oriunde, ideia e sa ne intalnim!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput