Gravidute&Mamici de IASI (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Ionela, dna Dumitrascu e foarte buna. Lucreaza cu dr Onofriescu intr-un cabinet pe langa Billa, nr de telefon e pe prima pagina. Am vazut ca da consultatii si la Ominiclinic, dar nu stiu nr de telefon. Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ionela, stiu ca e ff ocupata..eu vreau de 2 luni sa merg la o eco mamara si nu o prea gasesc...luna asta e numai la congrese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

multumesc inca o data.
off asa e .... toti medicii buni sunt foarte ocupati. sunt ei ocupati si cei care nu exceleaza. Probabil e vina noastra.... suntem prea multe asta e. cumva am sa dau eu de un medic bun... si care sa aiba timp de mine. sper.

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Any ma bucur ca Ioana e bine si ai mai intrat sa ne spui de voi!
Si eu am predat la Pascani la "CF Unirea". Tu pe unde esti "mare profa"?!
Ionela eu merg la Cuza Voda la d-ra dr. Mihalceanu
Elena. Sunt la a doua sarcina cu ea si imi inspira multa incredere si respect! Si d-ei e ocupata , dar gravidutele le i-a repede in evidenta! Succes!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am tras o spaima cand am luat-o de la cresa.... ca a fugit si nu o mai gaseam... nici in curte, nici in strada... am simtit ca mor acolo... eram disperat.
Am iesit din cladirea cresei cu ea de mana. Asa mergem de obicei. Ea nu fuge, nu se duce in strada, stie ca trebuie sa se opreasca atunci cand trecem strada... dar azi nu stiu ce a fost cu ea. Dupa ce am iesit, mi-a sunat telefonul, care dupa ca am pus hainutele ei... ajunsese pe fundul rucsacului... M-am oprit si dai si cauta.... cand ma uit in jur ia-o pe Stefy de unde nu-i... M-am dus in strada... nu-i, m-am intors in curte nu-i... iar in strada, deja mi-au dat lacrimile de disperare....parca o inghitise pamantul... M-am intors iar de unde am plecat... Ea in fata cresei. Cresa e in aceeasi curte cu gradinita si s-a dus pe dupa gradinita si s-a intors pe partea cealalta.... a facut un tur.... asa ca sa-mi stea mie inima in loc.... Mamaaa cand m-am repezit in ea... am luat-o de ureche si apoi am inceput sa plangem... Eu ca nu m-am putut abtine si ea ca s-a speriat.... Pentru azi mi-a ajuns...... Daca ma streseaza ceva, ma streseaza atatia copii disparuti.... Imi e groaza....In 10 minute cat a durat tot episodul asta mi-am facut mii de ganduri... si cred ca am imbatranit cu ceva ani....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

alice, am reusit...ma asteptam sa muncesc mai mult, dar a mers mai usor decat ma asteptam...

anymony, ma bucur ca sunteti bine.

Alina, cum te simti?

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Eu m-am procopsit cu niste ore la postliceala sanitara la iasi, la asistenti de farmacie..miine le dau sumativa , mai am una saptamina viitoare si gata...imi iau de-o grija cu ei...

plecam pe 2 iunie la mare la mamaia...mai vine cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alina poate ar trebui sa te odihnesti mai mult, la cate nopti nedormite cu dintucii lui Darius

x_ggg nu stiu sa-ti zic cat costa morfofetala la cabinet
particular ca eu le-am facut la maternitate. dar pot sa-ti zic ca nu se face vaginal ci abdominal.
sarcina usoara in continuare!

alynta frumoasa burtica! sotul prietenei tale e cumva asistent sau ceva de genul asta la FEAA? am impresia ca l-am vazut pe acolo puiul de rata unde l-ati gasit? nu l-au gatuit strumfii? nepotii mei asa faceau cu puisorii, cica le spalau picioarele, dar ii gatuiau caci ii tineau prea strans

Lacra sunt vergeturi si pe coapse? nici mie prin cap nu mi-a trecut sa-mi dau si coapsele cu ulei, numai burta si atat. nici macar nu m-am uitat la coapse sa vad cum sunt. offff gata, de maine imi dau si coapsele. merci de sfat

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Noapte buna! De fapt cred ca sunt singura pe aici
Ma duc si eu sa

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Salutare!

O , un ceiut... cine doreste....

Inutsa, da cu ulei si pe piept, ca si acolo vor apare vergeturi... asta am uitat sa-ti scriu. Eu am ramas cu ele... s-au mai tras, dar ... e mai bine sa previi.

Deci intalnire, ceva, pe cand si unde?

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput