Parea ca duce o viata perfecta ...
Raspunsuri - Pagina 2
simonia spune:
In ciuda tuturor prietenilor si a sotului care se spune ca o iubea mult, a fost un suflet prea singur. Cred ca si-a pierdut demult perechea! Cred ca sotul ei iubea o femeie sofisticata, frumoasa si inteligenta, nu o femeie care nu se simtea implinita fara copii. S-a simtit tradata cu imaginea ei de acum cativa ani cand era fericita, si nu a mai putut comunica cu sotul ei? Acum probabil era cu sufletul pustiit, o copie voalata si indurerata a ceea ce a fost .
Era profesor universitar? Avea zilnic in jurul ei studente insarcinate care isi purtau cu mandrie si usurinta sarcina, auzea fara sa vrea discutii despre altele care intrerupeau sarcina pentru ca nu erau pregatite sa o tina, si ea, care o dorea atat de mult si nu o putea avea!
A suferit prea mult daca a ajuns la un gest atat de extrem. Pacat de tineretea ei!. Plang pentru ea si nu indraznesc sa o judec.
Odihneasca-se in pace! Dumnezeu s-o ierte!
Ioanatugs spune:
Dumnezeu s-o ierte pe Corina si sa-i aline sufletul chinuit!
Nici eu nu indraznezc s-o judec. E foarte trist ca a recurs la un asemenea gest, pacat de sotul ei care o iubea si de parintii care au pierdut-o. Daca ar fi cunoscut si alte femei ca ea, daca ne-ar fi cunoscut pe noi fetele de pe forum, poate altfel ar fi mers lucrurile... Si vorbesc aici din punctul meu de vedere, pentru ca si eu am pierdut doua sarcini si de fiecare data, parca s-a rupt ceva din mine si mi-a fost foarte greu sa-mi revin. Am gasit aici mereu sprijin si incurajare si multumesc cu aceasta ocazie tuturor fetelor care mi-au fost alaturi. Daca ar fi gasit si Corina acea alinare de care avem nevoie pentru a merge mai departe, poate ca azi ar fi luptat si ea! Dumnezeu s-o ierte!

LucaLuca spune:
...am scris un articol: http://.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
LAVINUTZA spune:
stiti ce e mai trist - ca nici macar cele acre se confrunta cu probleme nu inteleg de multe ori- am vazut la alte subiecte de la "asteptand.." comentarii de genul "sigur avea ceva la mansarda" - api ce sa mai zicem de restul oamenilor si de reactiile lor daca noi ne permitem genul asta de judecati ...trist - f trist
Va pup si sa ne dea Dumnezeu putere
L
ioana_p76 spune:
Foarte trist...imi pare foarte rau pentru Corina, ca nu a reusit sa treaca de momentele de depresie adanca pe care i le-au provocat pierderile de sarcina..a suferit enorm si poate nici nu a avut sprijinul si intelegerea necesara din partea celor apropiati.
Daca si la noi in tara s-ar oferi consiliere psihologica in cazuri de pierderi de sarcini sau infertilitate..poate Corina ar fi continuat sa lupte si ar fi fost printre noi acum...
Asa ceva se poate repeta, din nefericire, depresia poate fi uneori mult prea mare si greu de trecut.
Cum este posibil ca femeilor care pierd sarcini si trec prin traume pihice insuportabile, sa nu le fie oferita consiliere psiholigica de urgenta si nu numai lor, ci si familiilor lor, care trebuie sa stie cum sa le ajute sa isi poata reveni.
Dumnezeu sa o odihneasca pe Corina, mama de ingeri.
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
KoraPop spune:
Trebuie sa fim aproape de DD si cand ne e bine si cand ne e greu....Daca avem credinta stim ca DD ne-a dat viata si numai EL ne-o poate lua,noi nu avem dreptul...Existau atatea solutii pentru Corina si sotul ei ca sa devina parinti intr-un fel sau altul....pacat....Odihneasca-se in pace....!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ami_79 spune:
Mult adevar in articolul tau, Luca.
Dumnezeu s-o odihneasca pe Corina care acum se afla alaturi de ingerii ei.
LucaLuca spune:
Claudia, tu ai cunoscut-o pe aceasta Corina Matei, ai dreptul de a avea propria-ti opinie despre ea (desi unele amanunte ar fi putut sa ramana in viata privata, in amintirea ta despre ea, nu in arhivele netului unde vor ramane pentru totdeauna - nu pe principiul "despre morti numai de bine", ca nu cred in el, dar pentru faptul ca de acolo unde e ea acum nu se mai poate *apara*).
Spre deosebire de tine, desi nu am cunoscut-o, eu cred ca gestul facut de ea (chiar daca a avut cu siguranta, asa cum spui si tu, un fond psihologic propice si alti factori care au determinat-o) a avut de-a face in mod semnificativ cu cele trei pierderi de sarcina. Nu spun ca a fost singurul factor, dar nu am indoieli ca a contribuit decisiv. Pierderea unor sarcini avansate nu este o suferinta mimata sau un pretext. Bineinteles ca le poti supravietui si te poti regenera - eu insami sunt un exemplu, si mai sunt atatea altele primprejur, dar. Dar.
Chiar nu cred ca ar trebui sa judecam.
Nu o sa dau in sartrisme cu sinuciderea ca ultim semn de libertate, tocmai de-aia in articolul de pe blog nu am discutat despre gestul in sine, ar fi fost doar speculatii (inutile), ci am pus accentul pe atitudinea presei/societatii fata de infertilitate, indirect.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/