Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 8
mina spune:
'Neatza!
Iaca si io viteaza si matinala la birou, chioara de somn da cu cafeaua in dinti
Azi o sa fiu pe fuga fiindca trebe sa duc copilu la pediatra si la imunoloaga sa ne "citeasca" analizele. De aia am si venit mai devreme ca sa termin (sau macar sa incerc) ce am de lucru.
Va doresc o zi frumoasa si un we odihnitor (eu stiu clar ca abia-l astept....).
Pupaciuni!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
mina, maine vrem sa facem prima plaja oficiala.apa inca nu e chiar asa de baie, dar pe razvan oricum nu-l scot macar cu picioarele sa stea.azi anunta si la noi cald, dar avem noroc de briza.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
pe toate scorpiutelor sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ana68 spune:
Salut si eu cu drag fetele....uite ca duminica e pe sfarsitelea...noi am avut o sambata la iarba verde si o duminica cu cirese coapte,mancate la botul calului...gasiti pozici prin albume,daca vreti sa vedeti.
Pusi la toate fetele...si vb maine.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
Salutare la scorpiute,
Pup toate fetele si va doresc o saptamana cat mai buna!
Sper ca sunteti bine ...
Luanuta si-a mai revenit,azi am duso la gardi...
Hai ca mai vorbim...
PS.Ninocikooo...fata draga,esti suparata pe mine?!Ce faceti?Sunteti in regula?
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
Esme...sa va cresca si sa va traiasca sanatoasa micuta Lorellei!La multi ani la un anisor!
Frumoasa petrecere ati organizat!
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
aldaesme spune:
Da ia sa copiez si aici mesajul s avada si altele ce am mai facut :)
dupa un uikend ultra plin...si totusi relaxant.
Deci...s-a intamplat intamplarea si cum totdeauna intamplarile se intampla altfel decat te-ai astepta asa a fost si la noi.
Ce ziceam de tort cu un etaj de-un fel si unul de altul...ghinion de nesansa mi-a murit un blat de cacao in focurile cuptorului pe cand eu modelam biscuiti.
Si ganacheul de ciocolata alba a murit pe foc de am crezut ca ma impusc noroc ca imi mai ramasese suficienta ciocolata alba cat sa fac peretele tortului...sub perete nu am avut de ales si a trebuit sa folosesc crema de vanilie...iar noroc ca facusem mai multa.
Asa ca s-a transformat totul intr-un tort vanilie cu capsuni (care zic eu a fost bine primit). Acu' ce sa zic, ma simt super nasol ca n-am facut mai mult, unu la mana fiindca trei persoana am ramas complect fara tort (eu, al meu si colega mea) si doi la mana fiindca au venit prietenii sa ceara supliment si nu era maica de unde...
Copii au mancat si ei bine tortul lor special insa am auzit ca si unii adulti au mancat din tortul copiilor...dacaa stiam .
Si dupa toata povestea asta sa o luam cu inceputul...
Vremea a fost exact ca fata mea, blonda cu ochi albastri...adica super senin si un soare stralucitor. Multumim pentru pumnii stransi!
Fata mea de regula doarme in uikend in doua ture de cate doua ceasuri, doua ceasuri jumate. Chestie pe care noi am mizat pentru terminarea treburilor. Ca nu era sa fac salatele de vineri...in plus si torturile se orneaza cel mai bine in ziua servirii. Dar dupa cum probabil deja v-ati prins, mishcotzel si-a spus ca nu doarme si pace...asa ca toate treburile s-au intors pe dos. Eu imi pregatisem de dimineata fusta si bluza pentru party...am ramas defapt in echipamentul de scandal pe care il folosisem in timpul pregatirilor...si nimeni nu mi-a atras atentia ca arat ca muma lu' padurea. Salatele de paste si de cartofi am reusit sa le fac cu copilul pe jos insa la aia de rosii nu a mai avut rabdare asa ca am facut-o abia dupa ce a venit lumea ...cand am trimis copilul afara si l-am dat in grija "strainilor". Balaurul verde nu era nici dansul decorat...iar castelului ii lipaseau fructele si florile...flori pe care am uitat sa le mai pun.. Am uitat sa aduca din camera verde si marele balaur verde datorta caruia a luat tortul acea forma...
Fetelor le-am spus ca pentru copii daca vor am diverse dar nu le-am scos la soare ca nu voiam sa se strice prin urmare nimeni nu a cerut nimic...
La tort am uitat sa scoatem si sampaniile, chestie care nu cred ca m-a suparat foarte tare pana la urma, fiindca am baut una pe seara cu prietenii nostri burlaci si unul dintre vecini care si-a trimis femeia (moasa mea) si fiica acasa si inca una ieri cu vecina Suzy care nu a venit la petrecere insa a venit sa ii aduca cadou fetei. Si bune sampanii au fost...mai sunt doua...una speram sa o mai avem cand vine Robert data viitoare in vizita.
Lorelei a primit cadouri exceptionale! o multime de jucarii de lemn...noi suntem mari prieteni cu jucariile de lemn, un xilofon care pare a fi acum preferatul ei, cuburi cu litere, impingatoare cu balaur verde , masuta de activitati (tot de lemn), o turma de jucarii fisher price, rochite, sandalute, cercei, bani gramada, carti foarte multe, si spre incantarea tuturor copiilor prezenti "groapa de nisip cu jucarii" si "casuta de gradina" defapt un soi de cort. Cred insa ca au venit jucarii pentru groapa de nisipi si de la alti copii si au ramas acolo...ca am gasit jucarii necunoscute in nisip . asa multe au fost cadourile ca si azi dimineata am deschis un cadou, fiindca efectiv nu il vazusem pana azi, aseara am deschis vreo trei...si deschidem de sambata intr-una .
Acestea fiind spuse noi credem cu convingere ca lumea s-a simtit bine!
Acu' petrecerea a durat de la 14.30 pana pe la 19.30 pentru oamenii cu copii ...insa burlacii si parintii sarbatoritei au stat la cioace, mancare si sampanie pana catre miezul noptii. Copilul a facut o baie rapida dupa cea u plecat toti copii si apoi a fost parcat la somn dupa care petrecerea a continuat. Personal duminica n-am simtit nici o umbra de oboseala.
O parte din poze sunt aici, lata parte www.flickr.com/photos/adidusa/sets/72157618680388952/" target="_blank">aici restul inca nu sunt puse ca mai trebuie triate. Va rog sa imi scuzati tinuta si colaceii de care de azi incepand am sa scap...daca nu da iar ceva angina in mine .
O zi buna si pupici pe toata linia,
Esme
monica-elizabet spune:
La multi ani! printesei Lorelei
sa creasca mare si sanatoasa...frumushica este foc
esme, a fost o super petrecere la voi acolo...tortuletul arata super iami iami... nu am vazut decat prima "tura" de poze...ai organizat totul super...felicitari
va pe toate scorpiutelor si va doresc o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ana68 spune:
Salutam fetele...
Esme,super petrecere ati avut!Inca o data toate urarile de bine micutei voastre,sa creasca mare si sanatoasa!
La noi se apropie serbarea scorpiutei Luana,croiesc si cos de zor costumas...sper sa iasa bine!
Va pup si sa aveti o zi cat mai buna!
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri