Minunate Scorpiute *68* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 4
Ana68 spune:
Din cate vad eu...ati uitat de sobect...ori sunteti prinse cu treburi...
Iaca va salut eu...si va tzuc...si va doresc o zi cat mai faina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
monica-elizabet spune:
si eu scorpiutele sa aveti o zi frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
miraklucker spune:
.....hai si eu
Noi suntem bine sanatosi. In rest eu sunt pe nicaieri, pana nu se rezolva problema asta a noastra care ma apasa pe bibilica nu prea am chef de nimic.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
miraklucker spune:
........a si ultimele poze
http://picasaweb.google.com/miraklucker/Astazi7Mai#
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
sa aveti o zi minunata
eu am terminat trebushca pe-aici, acum ma relaxez cu voi
aseara am fost din nou la concert si astia mici au fost super incantati... asa ca o sa mergem mai des...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mina spune:
Salut,
sper ca nu m-ati dat disparuta...Doar am o saptamana neagra
Fost duminica la un botez, distrat bine. Luni dim plodu ragusit cu dureri de gat. il las acasa cu tati, anunt gradinita...nu ajung bine la birou ca ma suna retur dna educatoare: streptococ beta hemolitic la o fetita care deja avea amigdalita pultacee. Pana seara sit inflorise: si un caz de scarlatina.
Bonnn, muncesc luni in draci sa expediem o oferta, marti dimineata alt bonus: tati lat in pat cu frisoane si dureri de toate cele. Las plodu cu mama, chemata de urgenta, plec la birou (ca aveam alta oferta de pregatit), tati pleaca viteaz la birou. Ma suna pe la 3 ca nu mai poate, are febra 39. Il trimit la medic: faringita acuta eritematoasa si bronsita acuta, tratament cu sacosa, avertisment ca e epidemie.
Bun. Bag tati in pat la transpirat, iau plodu-l duc la medic. N-are ce sa ii faca deocamdata, facem analize si asteptam, simptomele-s tot de faringita.
Azi dimineata cu plodu la analize: exudate si sange. Lupte de strada, nu alta.
A, o colega in concediu (taman cea care mai putea prelua dintr-ale mele), dimineata ma suna asistenta mea: avusese accident, nimic grav, era la politie la declarat. Boooon, deci mai multe de facut pt mine.
Pana la sf zilei aflu ca am perdut licitatia de facusem oferta luni. Cu chiu cu vai reusesc sa muncesc pana spre seara, cand o rup la fuga acasa la 2 bolnavi + o bunica putin cam panicoasa de felul ei. Care bunica se cam incurca in declaratii si nu-s deloc sigura ca a dat la plod tratamentu care si cand trebe.
'Nainte sa se culce plodu care parea mai bine (tusea deja productiva, nu uscata, vioi, pofta de mancare, etc) se vaita de gat...ma uit...detectez un punct alb pe amigdala. Cad nervos in tacere (ca daca era cu zgomot se panicau si altii), ii dau ceva de supt, il culc si-l tin sub observatie. Ca tot am de lucru toata noaptea....
Pana acusi vad ca nu are febra, si nici agitat nu e. Om vedea ce o fi cu punctul ala alb. Astept rezultatele analizelor de sange maine, celor de exudat saptamana viitoare si abia atunci stiu tratamentu.
Maine am alta depunere de oferta. ... ...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
'Neata scorpiilor..
May Mina...la tine ca la nimeni...bag seama ca la tine au venit in avalansa,nu cu randul...draga de tine!Tu esti bine?Ai furat vreun cocostroc ceva?Multa sanatate barbatilor tai bolnavi!Hai ca treci tu cu bine si de astea si sa te tina Domnul sanatoasa si intreaga la minte,sa le duci la capat pe toate!te pup!
Mira,n-am reusit sa vad pozele,am vazut mai demult ca ai pus...dar imi fac timp musai si le vizionez...va pup si pe voi!
Monica ,sper ca sunteti bine si voi.Pupici.
Adriana...voi ce mai ziceti,ce mai faceti?
La noi nimic nou sub soare...toate sunt intro relativa imponderabilitate...astept sa se sedimenteze problemele...si poate o iesi soare si la mine pe alee...chit ca la Timisoara ploua.
Pup fetele dragi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
mina spune:
ana bre, umbla vorba ca ocazional sunt fierbinte...adica cica trag a febra, dar ce, ma prind vrunu sa imi puna termometru? neeeeeeeee
ei, las, ca n-a vazut nime draq mort sa ma vada si pe mine....
Facui noapte alba, suflu greu de oboseala, da trebe sa ma mobilizez sa merg la birou....mai ca mi-e frica, oare ce m-o mai astepta azi?
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
vai, saracuta mina.si eu tocmai vroiam sa zic ca am asa o stare iar proasta, o perioada de kaka-maka.dar cand vad prin ce trece mina nu mi se mai pare asa.
am fost pe la mama la curte in we.o sa pun cateva poze.asta ca sa vedeti ca m-am si tuns.eram intr-o stare naspa si m-am dus sa ma tund la fata care m-a coafat cand am fost nasa.are fetita asta o mana si o rapiditate.acum nu mai sta chiar ca la coafor dar e macar o schimbare.
cu pilotul sunt suparata ca la ultimele 2 sedinte la dentist nu a vrut sa stea.mai ales la ultima la care stiu sigur ca nu durea pentru ca erau de pus niste picaturi de pus la carie care imediat dizolva sau cum s-o zice, caria.toata chestia era ca trebuia sa tina un pansament la dinte sa fie dintele uscat sa nu intre saliva.cum vedea pansamentul sarea in sus de cur.am incercat cu vorba buna, cu amenintari, cu tinut fortat,nimic.doctora a zis ca asa nu poate continua pentru ca nu poate sa-i lucreze bine acolo.nici sa ne puna pe drumuri si nici sa faca lucrare de mantuiala nu vrea.am incercat sa discut cu el.dar nu am nici o garantie ca va sta data viitoare.ma fac si mai rau de ras.nici macar o masea pe saptamana nu pot sa-i fac.offffff, ce mor de oftica.ca nici asa nu pot sta ca mi-a zis doctora ca e nasol acolo ce are.
in rest muncesc ca nebuna si parca degeaba.
la ionut au taiat ceva sporuri si se simte.e din ce in ce mai "bine"
gata, ca m-am vaitat destul.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan