Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

vickip, ori io m-am tzacnit ori io m-am tzacnit, ceea ce nu m-ar mira ca si asa nu mai stiu ce zii e azi sau ieri sau maine
nu se vede nika acolo sha :)

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

vickip, ori io m-am tzacnit ori io m-am tzacnit, ceea ce nu m-ar mira ca si asa nu mai stiu ce zii e azi sau ieri sau maine
nu se vede nika acolo sha :)

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

la mine se vede....nu stiu de ce nu se vede la tine...lasa-l putin sa se incarce ....e un filmulet...sau daca vrei trimite-mi pm cu adresa de mail si iti trimit fisierul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si la mine se vede

Dana, multi ani fericiti ... si noi anu asta tot 10 ... in septembrie, distractie faina!
Aidoooo, nu pleca ca uite ce fac zapacitele!!

Maria, arunca o buca de sunca si la mine ca morrrr de pofta

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

am reusit sa vad de pe compu meu filmul, fain de tot, haioasa faza :))

io am iesit dintre hartii si azi cand am ajuns acasa m-am culcat. m'dea, am avut indrazneala asta. am tras un somn de doua ore lemn, acuma am facut ochi, desi nu vad la doi pasi de ceatza da-s happy ca mi-am calcat pe toate alea si m-am pus pe orizontala. ma duc sa adun casa ca-i ca si dupa razbel la mine.

un ceai, ceva? un belly?

edit: Silvana, cum ziceam de ceatza...sa ma scuzi ca abia acum am vazut...da, iti dau toata sunca si slana mea

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Seara buna!

Dau eu ceaiul.
Ce bine ca nu pot sa dau si din gripa pe care am incasat si eu si Ziana! De cateva zile ma razboiesc cu ea...

fetele!

Mergi la inceput

monicule frumos, ai grija de voi, sa va refaceti si reveniti in parametri repede.
multa sanatate

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Saru` mana mult de tot, Simo.
Ziana e mai bine, slava Domnului. Eu va trebui sa imi plimb virusii pe la serviciu maine - saptamana asta n-am fost deloc...

Sanatate multa la toata lumea!fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

dau io un belly...daca tot am terminat cina.
vb lu ana...mai bag doo ciocolatzi si pot sa dorm appy :D

si io-s la faza de adunat casa...

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mda , treaba e cumva vibetzie , nu vinetie ... ajung si io acasa ca oama si ce gasesc? destrabalare , vai liana nu ai -it cat trebuie , pai tu nu stii ca fetele astea trebuie tinute din scurt? ... noroc ca mai sunt cateva intregi la bibilica .
Chiar sunt curioasa cine are tupeu luni sa se afiseze cu voi la Femina intim sub nu's ce titulatura deochiata ...

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

aham, si io cu ciocolata sub nas! da' ce, asta nu-i cina?!
io la asa un belly m-as baga mai degraba

_

Mergi la inceput