Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)
Raspunsuri - Pagina 19
delia79 spune:
Buna seara fetele 
Va multumesc din suflet pt raspunsurile cu privire la diabet si la kile. Am repetat testul (am fost curajoasa si nu m-am uitat la ace ![]()
). Astept rezultatul, stau ca pe ghimpi. Banuiesc ca maine ma suna. Donia, nu stiam ca diabetul asta se face de la hormoni si nu de la dulciuri, merci de info. Dupa ce am vazut si raspunsul Simonnei mi-a mai trecut sentimentul de vinovatie. E adevarat ca toata viata mi-au placut dulciurile, acum am interdictie totala, ma mai bucur doar de fructe.
Cu kg nu eram stresata deloc pana nu m-a mustruluit doctora. Credeam ca mi-am pierdut simtul realitatii. M-ati linistit si cu asta, multumesc.
Am reusit cu mare greu sa obtin 2 sapt de concediu medical, macar voi profita sa ma odihnesc si sa fac si eu ceva cumparaturi pt bebelina
.
Fetele din Mtl, as veni cu drag sa va cunosc joi, dar imi este imposibil din mai multe motive: e sotul liber si profitam sa stam si noi impreuna o zi si nu am permis de conducere
, deci pot ajunge doar in locurile accesibile transportului in comun (de preferinta metroul). Stiu eu un Thai Express pe St-Denis cu Mont-Royal
daca aveti chef vineri.
Mai fetelor, eu aseara am avut un mic atac de panica. Am fost la concertul lui Steeve Wonder si am vrut sa plecam mai repede.... groaznic de aglomerat, aveam impresia ca nu vom mai iesi din multime. Nu am vazut in nici un an asa aglomeratie. Ne-a luat o ora jumate ca sa iesim la liman. Am realizat ca am pus fetita in pericol si nu am putut dormi de frica. Azi am stat intinsa, ea misca bine si nu pot decat sa-i multumesc
. Oricum, m-am lecuit de concerte pe vara asta 
.
Azi am implinit 27 sapt, deci pasim cu incredere in trimestrul 3 

Va pup 
in curand mamy de Sofia scumpa
OlgaTarziu spune:
Salutare. Intru intr-o grabaaaaaaaaaaaa mare rau
Delia parca intreba de kg- raportez 30 kg cu fiecare dintre bebei.
Cu primul am sarit de la size 0 la 10 si cu Sophia de la size 4 la 14
Sa-ti spun ca o sa le dau jos? Ma vezi tu peste un an. Da-le-n drac de kg, bebele sa fie bine.
mQQm ceaiuri de lactatie. Fennel este doar ca sa lasi laptele, nu ajuta la producrie. Ti-o spun pe sigur. Cumpara tu mama de pe eBay Organic Mother's Milk. Super. Gasesti doar in state dar functioneaza plus pastile de fenugreek. Plus cate o berica fara alcool si odihna si vei sparge piata cu laptele.
Merg ca ma cheama boieroaica.
OlgaTarziu spune:
asta-i ceaiul
http://cgi.ebay.ca/Traditional-Medicinals-Organic-Mothers-Milk-SHIP-FREE_W0QQitemZ330301040639QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4ce779e7ff&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1215|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50
mini_me spune:
Buna seara
Sunt mini_me si as dori sa ma alatur voua. Saptamana viitoare ajungem la Ottawa, din Oman. Am o fetita de 2 ani si 9 luni, si pe drum e bebe 2 (16 saptamani).
DPN- Dec 21
"Louli" 
CriPOD spune:
mini_me, bine ai venit! Mai povesteste despre voi!
Te listez acusica, daca imi dai DPN...
Donia, hai mai ca englezii beau ceai si nu-s bolnavi, de fapt is, da' shhht, ramane aici intre mamma moose.![]()
Eu le-am dat ceai alor mei copii c-asa era moda atunci (chimion) si cred ca au si plantele alea niste efecte benefice daca nu exagerezi. Dar eu nu am baut atunci ceai. Acu' zisai sa suplinesc schimbarea.
Zice-se ca in concentratie regular, sub 4 cesti pe zi nu are efecte secundare. Asa ca why not, daca pot sa ingurgitez, ceea ce nu stiu daca. O sa vad si daca e necesar, ca eu cam dadeam pe dinafara in prima faza, fanatana arteziana eram.
Le-oi alterna, mai un ceai, mai un suc, mai o apa, un pahar de lapte, sa nu ma plictisesc si sa-l divesrific si pe bebelus la gusturi, hehe.
Oricum, in mintea mea, cea mai buna crestere a productiei de lapte e sa pui bebele la san cat mai des, no question about that.
Olga, mersi dragule, sa stii ca am auzit de ala, pe un alt site, m-am uitat si la ingrediente, bine ca zisei de el, asa prin viu grai sa-mi confirmi. Numai ca nu stiam unde-i de cumparat. Tu ai gasit pe cineva sa vina la tine? Cum stati cu pregatelile pt botez?
Simonna, ti-am trimis linkul la lubenitza pe msn. O las acolo cateva zile pt matalutza, Denisam si cine mai trebuia le-a vazut deja.
Mai viu io!
P.S. Cineva sa fie pe faza sa deschida capitol nou in curand, ca io am planuri sa fiu un pic mai ocupata la capitolul urmator si daca-l deschid eu, dup-aia treb sa fiu pe faza sa fac schimbari in lista... ceea ce nu v-as prea bloca acolosha.
mini_me spune:
mQQM DPN-ul oficial este 21 Decembrie 2009, dar probabil ca strumfi va veni mai devreme (C-section).
Mai am o fetita de 2 ani si 9 luni, Iulia (Louli) iar in curand ne mutam toti la Ottawa. Saptamana viitoare venim pentru 3 saptamani dupa care ne intoarcem in Oman cu sotul pana in octombrie pentru ca inca mai avem ceva de terminat aici. In octombrie ma intorc in Canada cu mama si cu Louli, dupa care ajunge si sotul.
As vrea sa va intreb daca imi puteti recomanda cateva magazine in zona Laval unde pot gasi scaun de masina. Anul trecut am avut unul imprumutat de la o prietena din Ottawa, dar acum ramanem, deci vreau sa achizitionez unul la sosire. O sa stam in Laval o zi iar a doua zi ne indreptam spre Ottawa. In Oman avem un scaun Maxi Cosi, nu stiu daca se gaseste si acolo, dar daca imi puteti face recomandari referitor la alta marca, le accept cu placere.
DPN- Dec 21
"Louli" 
columbiana spune:
Mini me uite scaune maxi cosi la Sears:
http://www.sears.ca/gp/product/B0010YZ38Y?searsBrand=core
dar sunt pentru bebei; la Sears, Zellers sau Costco- toate in Laval, gasesti oricum si modele pentru fetita;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
delia79 spune:
Merci Olga pt ceaiul afisat. Sunt numai 16 pliculete in cutie sau nu vad eu bine? Cam cate cutii recomanzi pt stimularea laptelui la inceput? Ceaiul asta trebuie baut doar la inceput sau pe toata perioada lactatiei? Scuze de siragul de intrebari
si merci.
Mini, uite scaunul Maxi-Cosi la magazinul Bo-Bebe la un pret mai bunicel, doar ca e in Mtl:
http://www.bo-bebe.com/viewItems.php?catId=17&page=2&page=3
Va pupicesc 
in curand mamy de Sofia scumpa
CriPOD spune:
Mini_me te-am pus pe lista ieri, dar aveam altele pe cap si n-am mai postat.
Scaunele de masina gasesti in multe locuri, eu o sa-ti dau web-sites, ca au store locator si poti vedea exact locatiile si ce modele vand:
www.toysrus.ca (babiesrus)
www.sears.ca
www.costco.ca
www.walmart.ca
www.sears.ca
www.zellers.ca
Mai sunt si altele sigur dar am uitat, in general toate lanturile mari de magazine au si scaunele de masina. Acu de curand am targuit si eu si toate au si bune si care n-au reviews stralucite, nu te lua dupa fatada firmei.
Eu am intrat sa va anunt oficial ca e timpul sa vina bebelusul meu.
Se pare ca DPN modificat la echo morfologica si care l-am tinut in lista pana acu vreo 3 sapt e mai aproape de adevar, era 7 iulie. Acum nu stiu daca va fi azi sau maine, dar acolo ne invartim.
mini_me spune:
Buna, fetelor
mQQm multumesc pentru lista si pentru recomandari. E mai mult decat suficient.
Nastere usoara!
DPN- Dec 21
"Louli"