FIV in Ungaria 55
Raspunsuri - Pagina 20
eumada spune:
Felicitari liana pentru fetitza.sa-ti traiasca 1000 de ani
object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=m&year=2009&month=8&day=23&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=m&year=2009&month=8&day=23&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
Madalina 25+Eva-Maria
ali762000 spune:
LIANA felicitari, e o scumpa si frumoasa printesa ta. Sa imi ti pumnii si mie ca eu mai am cale lunga pana o sa tin si eu in brate comoara mea. ( aprox. 6 luni). Te pup si sanatate la toti.
Buluna, mihaele, atelocin, pami va
ALI
monilaza spune:
Buna Alsima. Ma numesc Monica si sunt din Arad. Am facut si eu 2 inseminari la Timisoara, cu donator, deoarece problema este la sotul. Am intrat si eu pe acest forum, dar la capitolul inseminare. Am citit ca ai facut FIV cu Zadori. Ma tot bate gandul sa merg si eu pe mana lui, dar nimeni nu imi poate spune cam la ce suma(aprox.) se ajunge cu un FIV la unguri. Ai putea sa imi dai niste detalii?
Iti doresc ca peste 10 zile, analiza sa fie cu "ochisori".
Te-am pupat si astept raspunsul tau.
pupy76 spune:
Liana ai o minune de fata, nu-mi puteam lua ochii de la poza cat de frumoasa este. Multumesc mult pentru incurajari, i-am scris din nou Dr Zadori si astept raspuns sa vad cand ma programeaza.Aveti idee cat dureaza o programare la dumnealui? Sa auzim numai de bine.
alsima spune:
monilaza, saluti!
Ti-as fi scris un PM dar vad ca nu-l ai activat...
Ca sa-ti faci o ideea generala, eu chiar am facut un calcul: pe noi toata procedura FIV+ICSI la care am adaugat 2 nopti cazare Szeged, mancare, parcare, drum, etc...deci chiar TOT, ne-a costat: 9140 RON. Mai precis doar procedura FIV a costat 322.000FT(aprox 6400 RON). Daca vrei mai multe detalii, iti mai scriu...intreaba-ma tot ce vrei sa stii...
Cat despre Zado......e un medic minunat!!! E foarte profesional, nu te amageste, iti spune scurt si la obiect care e problema, care sunt sansele...imi place mult de el...de fapt cred ca are fan-club deschis aici
Te pup si iti doresc mult succes!!!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
zapp spune:
Buna!
Vad ca sint fete noi care intreba de costuri, de doctor...Toate spuneti ca Dr Zadori "e minunat". Ei bine, e minunat daca reusiti...Daca nu resusiti, se schimba problema.
Daca nu resusiti, sa nu credeti ca isi va da interesul sa afle de ce. Nu va va raspunde niciodata la intrebarea "ce nu a mers bine"! Daca vreti sa aflati de la el daca trebuie sa faceti investigatii suplimentare, nu va asteptati sa primiti raspuns. Eu cred ca in nebunia de la Szeged nu se mai pune problema sa aprofundeze un caz dificil. Sint sute de oameni care asteapta la usa...Un caz care le strica statistica nu merita atentie suplimentara...
Vreau sa am si o concluzie la postarea mea: daca nu ar fi ANORMAL de multi pacienti la Szeged, probail ca DR Z isi va da mai mult interesul, dar in presiunea care exista acolo nu o va face. Daca sinteti un caz mai greu, nu mergeti la el ca nu o sa aflati rezolvarea decit cu mare noroc...
Multa bafta tuturor!
balanta_tm spune:
Alsima, ai um mesaj privat de la mine . Te rog, cand poti, raspunde-mi inapoi. Multumesc.
Zapp, si tu ai un mesaj privat de la mine. Daca poti, as dori un raspuns tot pe mp. Multumesc.
crisis81 spune:
Va astept la un nou capitol AICI.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie