FIV in Ungaria 55
Raspunsuri - Pagina 10
ingeras26a spune:
Liana, nastere usoara!!!!!!!!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Avalon spune:
Intru si eu sa fac galerie LIANEI, pentru ea se apropie marele eveniment, un eveniment emotionant si are nevoie, sunt convinsa de galeria noastra calduroasa:
HAI LIANA!!!!!!!!
Nastere usoara! Si fetita sa vina pe lume sanatoasa!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
KLU1973 spune:
Am vorbit cu sotul lianei si-mi spuse:
...gata se nascu...Anne Marie Catalina...3480 gr...
Klu 26+
Avalon spune:
cred ca ma puteti adauga si pe mine pe lista, am facut fiv in UNGARIA la Budapesta la clinica Kaali cu dr. Kovacs Peter, ET 9 martie 2009, DPN 27 noiembrie 2009.
Era al 5-lea fiv, ultimele 2 cu dr.Kovacs care este un doctor minunat. Transferul a fost cu embrioni de 3 zile (la cererea mea) si mai avem 5 embrioni congelati.
Bafta tuturor celor care sunteti in focuri!
FELICITARI, Olteancoooo! Bine ai venit pe lume, ANNE MARIE CATALINA! Sa fii sanatoasa si sa-ti faci fericiti parintii!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
szivarvany spune:
Liana, sa va traiasca printesa, sa aveti parte de tot binele din lume
Avalon, eu te stiu de muuuult, felicitari sarcina usoara si la termen si 2bbi sanatosi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
elenyka spune:
Salutare tuturor,
Am si eu o mica problema de dezbatut aici daca se poate.
Cum soarta nu a fost potrivnica nici mie si nici sotului meu am luat si noi calea Ungariei pentru fiv si isci. In consecinta ne-am programat pe 8 iunie la clinica din Budapesta.
Acum, am cautat peste tot pe forum sa aflu unde au mai fost mamicile sau aspirantele la titlul de mamici cazate in Budapesta insa fara nici un rezultat.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat sau o recomandare despre hoteluri, guest house sau pensiuni mai aproape de clinica din Budapesta?
As fi foarte recunoscatoare pentru acest lucru.
Va multumesc,
Inca o aspiranta la titlul de mamica.
mihaele spune:
Liana sa va traiasca fetita sa fitita sa va bucurati de ea felicitari mamico
Puisori dragalasi