Fiv in Europa (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cristal - da ce facusi maica, ai cautat in arhivele DC de la origini pana in prezent? Ete ca am si uiat de fatuca cu pricina. Dar pentru rezultat asigurat se folosesc doua ovule cu spermicid. Unul sub limba si celalalt la locul cu pricina. Dupa care se presteaza. Cu cine apuci. Si musai iti trebuie o prietena de suflet care sa te scoata din rahat cu testul de paternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

M-am intors de la clinica, am facut biopsia, apoi au adus plicul si l-am deschis, e asa cum am zis: nu am noroc la tragerile la sorti, sunt in grupul martor.

Asta e. O data viitoare nu va exista, pentru ca voi reusi cu fiv in mediu de cultura conventional. O sa le stric procentul comparativ astora cu studiul! :))

Imediat dupa am facut decapeptylul, deci gata, am inceput oficial fiv-ul. Sunt foarte optimista!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Bravo Luca asa sa faci ! Rupe gura targului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LucaLuca, , atunci ne vedem peste vreo 9 luni la galeria cand nasti

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Eh, nu ma oftic decat pentru cat m-am agitat cu ovulatia. :)) Treaca de la mine cele cateva drumuri la clinica si cele cateva zeci de analize - sunt pentru binele stiintei si cercetarii.

N-am pierdut nimic, am facut doar un mic ocol si m-am intors de unde am plecat. Azi sunt Z1 de inhibare, pe 29 mai fac monitorizare dimineata si, daca totul e ok, seara incep gonalul.

Iunie e o luna frumoasa. Si luuuuuuuuuunga. Abia astept sa fi trecut. :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Luca: sa fie cu noroc!
Pisic77, Avalon
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Luca sa fie cu noroc startul!
Kitta multa bafta la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

LUCA multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Aviz fetelor cu gura mare si cu ochii pe mine!
Dragelor, avand in vedere ca azi Z11 CM am ovulat ( total atipic dealtfel, noroc cu testele de ovulatie si cu inspiratia mea de a incepe testarea devreme ), va anunt oficial ca am prestat prima runda! S-a notat?
Perna sub cur, cracii pe pereti, tot tacamu'.
Remobilizam trupele, ne relaxam putin si maine bagam runda a doua!
Revin pentru confirmare.
Sa vedem luna asta care pe care!

Luca, bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

goggy - yuhuuuuuuuuuuuuu. Sa fie primit. Si daca vrei sa te relaxez total afla ca daca se pozitiveaza testul cu pricina nu inseamna ca ai si ovulat. Stiu io. Testu zicea da, ecografu zicea neeeeeeeeee.

Da tu da-i inainte ca poate la tine merge. Doamne ajuta. Si la carte spune o zi da o zi nu, sa fie spermii de calitate .

Mergi la inceput