*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

na sa nu ziceti ca nu sunt de la tara...poftim
caprele lu soacramea
http://good-times.webshots.com/photo/2812019660104281140APOwNY
ginye vazui in poze

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Subiectul olita

Mamici, multumesc mult pentru parerile exprimate (c-au fost pro, c-au fost contra). Numai cuvantul "dresaj" m-a facut sa ridic un pic din spranceana...da mno... inteleg ideea din spatele cuvintelor. O sa ma mai cuget si eu un pic, sa vedem cum facem.

Eu ce vreau e sa o obisnuiesc cu pusul pe olita la pisul ala de dimineata. Ca ea se trezeste cu scutecul complet uscat si la vreo 15 min dupa aia e plin ochi. Si ma gandesc ca daca bag olita de dimineata in rutina zilnica nu-i fac rau, atata timp cat nu o oblig sa stea acolo, ci doar daca si cat vrea. Nici economie la pampers, nici "dresaj". Pur si simplu, asa cum dupa ce ii dau sa pape o duc la chiuveta si-o spal pe fata/manute, ca sa ne obisnuim de mici, tot asa si cu olita.

Insa o sa mai astept pana cand sta bine de tot in fundic (7-8 luni), si intre timp o sa mai citesc articole pe tema asta si eu, sa vedem...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Gynie, Miki, Anca, Malinas, Flowers, si multumesc de raspunsuri.

Malinas, sper sa-i placa jucaria lui David. Ideal ar fi sa-i mai cumperi una la fel. Eu stau cu frica pt ca Maria doarme cu un ursulet trimis de o prietena din Germania. De cate ori merg in concediu stau cu grija sa nu cumva sa-l uitam pe undeva. Chiar daca acum e mare, ar suferi f mult daca nu l-ar mai avea. A propos, prietena asta a mea cu doudou-ul m-a sunat astazi ca e din nou insarcinata. Ma bucur tare mult, mai are 2 baieti de 4 si 2 ani si poate o sa aiba fetita.

Ca mi-am adus aminte acum cu doudou-ul. Eu i-am cumparat si inca ii mai cumpar Mariei niste reviste frantuzesti care se gasesc la Inmedio. Inmedio sunt chioscuri de ziare si reviste in incinta centrelor comerciale. http://www.hdsnet.ro/catalog/default.php?cPath=6_42&sort=1a&page=2&osCsid=889950d44b49c34b856a532fd7d2c211. Sunt foarte educative, calitatea este f buna. Sunt fun. Am facut si retete din ele si sunt f convenabile ca pret. Se aduc numere mai vechi cu 2, 3 luni dar sunt pe categorii de varsta, incepand de la 6 luni.

Eli, sper sa-i placa patutul si sa doarma mai mult Damian.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Subiectul olita

Mamici, multumesc mult pentru parerile exprimate (c-au fost pro, c-au fost contra). Numai cuvantul "dresaj" m-a facut sa ridic un pic din spranceana...da mno... inteleg ideea din spatele cuvintelor. O sa ma mai cuget si eu un pic, sa vedem cum facem.

Eu ce vreau e sa o obisnuiesc cu pusul pe olita la pisul ala de dimineata. Ca ea se trezeste cu scutecul complet uscat si la vreo 15 min dupa aia e plin ochi. Si ma gandesc ca daca bag olita de dimineata in rutina zilnica nu-i fac rau, atata timp cat nu o oblig sa stea acolo, ci doar daca si cat vrea. Nici economie la pampers, nici "dresaj". Pur si simplu, asa cum dupa ce ii dau sa pape o duc la chiuveta si-o spal pe fata/manute, ca sa ne obisnuim de mici, tot asa si cu olita.

Insa o sa mai astept pana cand sta bine de tot in fundic (7-8 luni), si intre timp o sa mai citesc articole pe tema asta si eu, sa vedem...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Experienta mea cu Maria a fost cam asa: Mama a pus-o pe olita la 8 luni. In prima zi a facut si kk si pipi. Dar a fost doar o intamplare. Mama a continuat sa o puna dimineata dar incepuse sa o enerveze si statea degeaba. Cred ca o luna a tot incercat. Eu m-am convins ca nu are sens. Maria a renuntat la 1 an si 10 luni la scutece in timpul zilei. Noaptea i-am pus pana tarziu, spre 3 ani si jumatate, pt ca are un somn profund si nu se trezea si se mai intamplau accidente. Crede-ma ca o sa-ti dai seama cand isi poate controla sfincterele.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Gynie, Miki, Anca, Malinas, Flowers, si multumesc de raspunsuri.

Malinas, sper sa-i placa jucaria lui David. Ideal ar fi sa-i mai cumperi una la fel. Eu stau cu frica pt ca Maria doarme cu un ursulet trimis de o prietena din Germania. De cate ori merg in concediu stau cu grija sa nu cumva sa-l uitam pe undeva. Chiar daca acum e mare, ar suferi f mult daca nu l-ar mai avea. A propos, prietena asta a mea cu doudou-ul m-a sunat astazi ca e din nou insarcinata. Ma bucur tare mult, mai are 2 baieti de 4 si 2 ani si poate o sa aiba fetita.

daca lui David o sa-i placa ii cumpar toata seria.Pernuta pt masina, aparatoare centura, etc.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Bubitele Sarei sunt mai rau...cu tot tratamentul dat de dermatolog.Nasa mea lucreaza la o clinica particulara si am rugat-o sa-mi faca programare la un dr. dermatolog bun.O sa mergem saptamana asta, pana atunci o asisitenta medicala mi-a spus s-o tamponez cu apa cu bicarbonat.Am pus apa la fiert si incercam cand se trezeste.
Puiutilor vostri cat timp le ia sa pape supita si la cat timp papa apoi laptic?Sara nu vrea supa din biberon...o papa cu lingurita, dar stam fff mult si nu stiu cat papa ca nu am castronel gradat.Dar cam la 1 ora si jumatate 2 i se face foame si ii dau laptic.In supita ii pun :ceapa (care o scot dupa ce se fierbe), morcov, telina, pastarnac, patrunjel, dovlecel si cartof...am incercat si cu ardei rosu dar nu i-a placut.E normal sa i se faca foame asa repede?Voi cum stiti ce cant de supa papa?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau mamici
Noi nu prea ne laudam nici una .Eu am facut o criza de fiere chiar de 1 mai ...si atat asteptasem sa iesim la gratar deja simteam miros de gratar si cand colo mi-am petrecut ziua singura acasa cu capu' in buda ca pe tati si pe micu' i-am trimis de acasa (la padure la cabana...unde trebuia sa fiu si eu )sa nu ma mai auda cum ma vait .In fine a trecut sunt abonata la crize de fiere de obicei apar "la momentul oportun" de Pasti ,de 1 mai sau alte zile festive si asta inainte de a apuca sa mananc tot felu de mancaruri grele .Paula in schimb s-a simtit bine la gratar a fost cumintica si a stat la fete in brate .
Mirtha nu am mai apucat sa scriu de "cornite", cele de saptamana trecuta s-au tras ramanad un varf uscat care a picat si el , daaar problema e ca ieri au aparut altele parca m-ai intinse rosi intens-vinetii cu varf ascutit si sunt putin umflate .La 7 deseara mergem la pediatru sa ne vada ca de data asta au aparut pe degetele , la incheietura palmutei , pe obraz ...of eu cred ca e ceva alergie dar la ce??? .Morcov crud nu-i mai dau ca s-a constipat de fiecare data desi intelesesem ca are efect invers , parca si Spiridusul a patit la fel cu al ei .Aaa sa nu uit Toyota Avensis !
Azi dimineata nu a vrut sa manance deloc mar ras desi mananca de 1 saptamana ..sa fie de la mar petele ?! Sper sa ma mai lamuresc azi la dr.
Babyzapi pozele sunt frumoase si emana veselie iar tu arati super ca de obicei deci nu mai fi suparata pe botez .Raphael e un baietel tare vesel si expresiv , frumusel
Anes ma bucur ca ai pus poze si ii merge asa de bine la Remus ...azi am vizionat pozele cu Paula si s-a uitat cu interes ...mai ales ca azi a fost tot maraita (poate de la petele rosii )
Mai da e boala generala cu luatul carnetelor ...si sotul il are "in custodie" la politie de 15 zile mai circula cu dovada ...apoi o sa ne uitam la masina ca lui mami ii este frica sa se urce la volan

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna ziua, mamici!

Ginye, multumim, Eu i-am dat Ca in trei reprize (cate una la 6 saptamani) 10 zile cate 5ml/zi. Prima data i-am dat Ca gluconic, apoi sirop de la Pharco ca pe cel gluconic nu mai voia sa-l inghita.

Otilia, am vazut pozicile de la tara, tare frumoase, Elisa a crescut foarte frumos, iar Ana e o adevarata gospodina.
Pana acum eu nu am dat-o pe Teodora cu nici o crema de protectie solara, dar din gama Klorane folosim sapunul si samponul si sunt foarte multumita de ele.

Babyzapi, sa-ti traiasca micul crestin, sa te bucuri din plin de el. Chiar sunteti o familie de vis.

Anes, sa-ti traiasca puiul vesel, "veteranul" cozonaceilor.

Am vazut ca ati vorbit de programul de diversificare. Noi pana acum n-am testat decat sucul de morcovi - insucces total, marul ras - ii place foarte mult si banana pe care uneori o accepta, alteori nu. Azi sau maine o incerc cu piure de morcov in care o sa pun in fiecare zi o noua leguma.

Fug, ca urlaaaaaaaaa.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Are niste ochisori iscoditori ...

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Am pus si eu cateva poze cu Radu aici:

http://good-times.webshots.com/album/569698655UvaaMa?vhost=good-times

Mamica fericita de Radu 19.12.2008

pozele mele

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput