LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (254)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Gecko,nu berea e de vina.atat are Barosanu meu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

jur ca eu nu am zis nimic...cred ca ramo era cu mana pe bere si ochiul pe poze.

oricum, BRAVA lui de Barosan...pupa-l gecko pe pulpanele alea apetisante

Distractie faina pe unde mereti...si drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

eu stau si sap bucatarasul...ma omoara incet tipa aia "miha" cu retetele ei...balesc la greu...si nu ma pot hotari ce sa incerc si eu...

in alta ordine de idei am intrat intr-o noua era...a independentei...vrea sa manance singur...tot timpul...si ca atare imi face casa ca la porci.

ah da, si e cam horcait...si a avut 3 scaune moi azi...deja era huzureala fara boala de o luna si 2 saptamani...acum stau la panda sa vad pe unde iese boala...pe nas sau pe curutz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

M-a pus... sa-l scot aseara, pe vant si frig, si acum are muci. Multisori si aposi... Ce ma fac??? I-am dat 2 doze de Oscillo, ii tot scot cu pompita... Si mai ce?

Bubu, nu suna bine ce zici de tusea lui Vladut. Daca si cu Ventolin tot asa e... hm. NU poti merge la un pneumolog sa-l vada? La dr. Cernatescu?

La noi e soare si frumos, dar la ce bun??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, unde fugirati asa? Nu e contagioasa viroza pe net...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetele ce e cu vremea asta? Vant, ploaie, frig....Ce are cu noi?Vroaim si noi sa mergem in parc, sa ne dam in leagan...sa alergam pe iarba...Si trebuie acum sa stam ca niste pedepsiti in casa...Si tati mare pleaca la treaba lui maine si vine d-abia joi si nu se mai poate rasfata cu fetita mica in parc...Offf..Poate we viitor cand rupem turta printesei o sa fie cald...Da, Doamne!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, cu Flixotide ne-a dat sa facem aerosoli...mai in urma vreo 5 zile si acum 10 zile...si uite ca maine terminam fiolele si el tuseste la greu...cred ca-i trebuie antibiotic.
sa vad ce zice luni Stanciu...of...ca merg pe mana lui...

Eu sunt mai bine , vad ca-si face efectul Augmentinul. Mai sunt ragusita, dar nu ca ieri, mai tusesc, dar sunt mai bine Doamne Ajuta!

Tuchi, mersi, am vazut ca mi-ai zis, dar n-am iesit deloc din casa...si vad ca sunt mai bine

Ioana, Gecko, ma bucur ca va place Bucatarasul! hai cu retete noi!

Gecko, si pe mine ma ucide Miha cu retetele ei . Eu mai am de pus vreo 30 de retete vechi si l-am trimis pe Cata sa-mi cumpere prajituri de la cofetarie, ca nu mai puteam de pofta, la cate vedem pe site

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bubule tocmai ce am facut si eu cremes dupa bucataras! si am mai facut mai demult si alba-ca-zapada si am vazut f multe retete gustoase (ciorbica de fasole in coaja de paine! bun site-ul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi Roxana!

Pe unde sunteti, randunici?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!

Tare linistite ati fost azi!
Noi ne-am intors de la prietenii nostri, am baut cam mult vin, am mancat cam mult usturoi....copiii si-au facut de cap, Surubul s-a culcat de-abia cand am ajuns acasa dupa ce i-am dat un lapte....nu stiu ce sa fac cu el acum, daca sa-l trezesc sau nu.

Si Ilinca e rupta , zace la desene, sper sa nu adoarma inainte de baie.

Eu am facut un pic de curatenie, am dat cu aspiratorul si am spalat pe jos si am pus niste pulpite la cuptor cu ciuperci.

Vad ca am starnit valul de cremes!

Ioana, de foarte mult timp ai uitat sa-ti spun despre sandale ca ale lui Seb. Am fost la magazin si aveau numai modele naspa, mi-a zis vanzatoarea ca patronul nu mai aduce de la Bebetom ca aduce alta firma.

Roxana, o pozuca cu printesa, ceva??

Bubule, esti singurica acasa??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu sunt in bucatarie cu fac papa bun.

Apoi fac poze, apoi postez pe bucataras

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput