LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (254)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, am citit ca nu te-ai simtit bine ieri, sper ca azi esti mai bine.

Kya, spor la cumparaturi, asa se prezinta si la mine situatia...zice ca are haine din belsug!!!! Eu mi-as cumpara in nestire, iar lui ii e groaza sa mearga sa-si ia ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa!
Tuchi, mersi pentru ceai, acum ma duc sa-l fac si eu . De raguseala ce sa iau???? am luat augmentin de ieri, vad ca nu ma mai doare, dar sunt ragusita si tusesc cand si cand...capul tot ma tzacane pe-o parte
Mai, eu nu stiu ce sa mai fac cu Vlad...dupa 8 zile de aerosoli cu flixotide, tusea nu cedeaza deloc si tuseste rau Of, doamneeee!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau ....Vlad are aproape o luna jumate de la laringita si acum bronsita si nu-i mai trece!!!ma urc pe pereti! eu am luat de la el...Stef tuseste f. putin din cand in cand...vaccin nu i-am facut ...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Offff Bubu, ce rau imi pare! Fir-ar sa fie, stiu cum e ca am tras-o si eu putin cu Rebe si n-am mai putut nici sa intru pe forum, ma deprimasem ca naiba. Multa, multa sanatate va urez.

Aaaaaa, si voiam sa-ti mai spun ca Bucatarasul arata minunat, imi lasa gura apa numai cand ma uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am plecat!
ma duc sa caut cadou si apoi la gratar in ploaie!

Bubule, ti-am scris si ieri dar probabil nu ai vazut sa dai cu BIOPAROX!

Clau, ce bine ca Rebe s-a mai cumintit!
Si imi place asa de mult ca baietii tai fac multe lucruri impreuna...la cum sta treaba la mine presimt ca eu o sa-l invat pe Seb sa pescuiasca!

Fug!
va pup!
sa aveti o sambata frumoasa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Am vorbit cu baietii, cica este super, super acolo, nu ploua, doar e innorat , dar e cald si pestii colcaie in balta...iar Razva s-a inamolit pana la genunchi, asa ca este in elementul lui. Iesim si noi in parc, azi este program in IOR, canta Sistem, Vita de Vie, Holograf, demonstratii de lupte, fanfara si alte minunatii. Numai sa nu ploua!

Tuchi, ei fac de toate impreuna, merg impreuna la tuns, la spalat masina, la tara, cateodata Paul il mai ia pe la santierele lui, intotdeauna il ia la peste, anul trecut l-a luat cu el in Delta aproape o saptamana. E foarte, foarte mandru ca poate sa fie cu el peste tot. Chiar vorbeam aseara despre asta...si-i ziceam ca abia astept sa creasca si Rebecca sa merg si eu cu ea peste tot, teatru, cumparaturi, plimbari...Asa ca fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Am facut si eu cremsnit (la noi asa se zice) si e la rece... Abia astept sa gust.

Bubule, n-am apucat sa te felicit pt noul bucataras! E supeeer! Mult succes!

Miha, am citit ca esti in Romania! Aveti si cercelusi, ce frumos!

Pup si eu bolnaviorii, tusitorii si le doresc insanatosire grabnica!

Cuscra, cum mai esti?

Am vazut ca deja va ganditi la vacante... Anul trecut am fost la bulgari (cu masina- 9 ore pana la Nisipuri) cand David avea 5 luni. El a suportat bine, ca era mic, eu mai greu, nu mi-am imaginat ca vom sta 3 ore blocati in Constanta bara la bara. Cand avea 6 luni am fost la turci cu avionul (aproape 2 ore). A fost putin marait dar a dormit in brate. Acum ar fi cred ca aproape imposibil cu avionul, dar cu siguranta si cu masina daca am merge mai mult de 5 ore. Dar asta e, ne mai si oprim, ne plimbam putin...

Totusi, la ce preturi am vazut la noi si stiind ca nu se compara conditiile cu cele de la bulgari, am hotarat sa mergem tot la Nisipuri. Dar nu stiu de ce, pana nu trece nebunia asta cu gripa porcina nu vreau sa iau bilet, sa nu risc sa-l iau aiurea...

Aaa, un pont pt cine merge cu avionul. Ca sa nu fie afectati cand decoleaza avionul si sa nu se sperie sa le dati sa bea apa sau sa suga suzeta. Chiar functioneaza.

Cand am fost ultima data in Bucuresti, acum aproape o luna, David n-a dormit deloc (desi el adoarme imediat in masina si era orea de somn, nu dormise deloc!!) si dupa o ora jumate deja nu mai avea stare... Si lui ii place in masina, zici ca s-a nascut acolo, avand in vedere ca de la o saptamana merge cu mine oriunde ma duc si sta cumintel fara sa scoata un sunet... Nu m-as incumeta sa merg mai departe de Bulgaria cu el in masina. Poate la un zbor de 1,5 - max. 2 ore m-as baga, dar sigur s-ar lasa cu urlat

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Clau, asa imi doresc si eu o fetita sa o iau cu mine peste tot!! Ca deja imi imaginez ca David va merge cu taica-su oriunde...

Si la noi e soare... Dupa ce se trezeste Dav mergem la socri la un gratar si ne jucam prin curte. Ieri am fost la ai mei, am stat mult afara, dar David facea ce facea, se catara pe scari si vroia sa intre in casa...

Cremsnitul nu s-a racit, dar n-am mai putut si am mancat deja 2 portii. E bestial!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Clau, asa imi doresc si eu o fetita sa o iau cu mine peste tot!! Ca deja imi imaginez ca David va merge cu taica-su oriunde...

Si la noi e soare... Dupa ce se trezeste Dav mergem la socri la un gratar si ne jucam prin curte. Ieri am fost la ai mei, am stat mult afara, dar David facea ce facea, se catara pe scari si vroia sa intre in casa...

Cremsnitul nu s-a racit, dar n-am mai putut si am mancat deja 2 portii. E bestial!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,nu berea e de vina.atat are Barosanu meu
inca nu am facut bagajul..
Clau ,sa aveti o zi fara ploaie si sa iti aduca baietii multi pesti
Oana,ce tuse pacatoasa...Doamne!multa sanatate si tie si lui Vlad
Cata,sa aveti si voi o zi minunata la gratar
Ioana,mersi de pontul cu apa la decolarea avionului..si noi vom merge in august cu copii...sper sa nu fie probleme
...Gata!va si ne vedem pe marti dimineata

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput