LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (254)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello pe la pranz, am culcat si eu copchiii si caut in continuare loc bun de vacanta pentru la mare, tare greu e!

Mimo, bine ai revenit si sa va fie de bine vacanta de 1 mai, inteleg ca una peste alta a fost bine si frumos. Spor la despachetat si facut lumina.

Naty, ai dreptate, e cam mare temperatura pentru vreun dintus ceva. Sa ne dai vesti de la doctor.

Luny, ce tipa nasoala! Dar cum se potriveau ei asa ca banuiesc ca prietenul ei este ok, nu? Da, stiu ca Mirela Popa este super ocupata, ne programam acum sa mergem peste 1-2 luni.

Raluca,

si mama bici si al ei copil rautacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare randunime...

deci am citit cam asa :
luny pt distractia pe munte si pt muffa papacios ,se pare ca-i prieste..mda mergi in altra parte ,vb cu randunicile poate iti recomanda ele pe cineva...

naty multa sanatate iuliei,oare de la ce o fi

felicitari mergaretilor o sa vedeti voi ce va asteaptaeu deja ma intreb de unde are cochilu'meu atata energie ,frate nu sta locului deloc,daca il pun in leagan ,ii cant sta un minutel si gata s-a dus cu odihna mea...in rest misuna prin toata curtea,prin gradina,rama prin pamantul lui ta'su,se duce la catei..e teroare...

clau mi-ai facut pofta de inghetata

zoze vad ca spuse si ea cateva cuvinte ..mama de cochil rautacios sa va fie de bine bronzatul si plimbaricile

vazui o rila iepurila de bitza ..e superbaprintre papaidii..azi andru papaci o papadie...se stramba ca e amara dar mesteca de zor nu avea nici o treaba...

olga pt cafea

nicoleta off fir-ar mama lor de muci.. si multa sanatate

bubu musai mergi cu vladutz,eu ti-am zis si zilele trecute ..teste de alergie i-ai facut?te intreb pt ca asa se manifesta si nepotelul meu si a fost cu el la doctor si a rezultat alergie la vreme ploioasa,umezeala,puf,praf...a facut tratament si e mai bine ...cu toate ca tot mai e sensibil dar nu mai e ca inainte...doamne ajuta sa fie bine...

raluca si pt biletele luate pt vacanta...

mimo f frumos ai descris plimbarea ta..specific tie

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Luny, ce tipa nasoala! Dar cum se potriveau ei asa ca banuiesc ca prietenul ei este ok, nu?

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

poti sa crezi ca asta era si dilema lor, dar uite ca-s inca impreuna!?:))dupa 6 ani.. ea i-a spus la un moment dat de fata cu noi, ca el nu ar fi genul ei deloc, mai repede ar fi prietenul nostru motz, cel la care am fost? Liviu m-ar fi lasat la lupi acolo, dupa o faza d-asta!iar el este super de gasca, chiar nu inteleg cum se poate forma un cuplu atat de diferit, ca nu au prea multe in comun, poate chiar nimic...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, atunci trebuie ca e reactia la ROR, Stefan al meu a avut febra vreo 3 zile, apoi 2 a avut cateva pete... un fel de rubeola... Si cele 3 variante fiindca cica sunt foarte la moda acum!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Naty, atunci trebuie ca e reactia la ROR, Stefan al meu a avut febra vreo 3 zile, apoi 2 a avut cateva pete... un fel de rubeola... Si cele 3 variante fiindca cica sunt foarte la moda acum!

Ei, nici macar...n-ai fost tu pe faza atunci; dupa ROR am bifat bine-mersi nu numai febra dar si ganglioni mariti la greu. ROR-ul l-am facut pe 17 martie, nu mai are nicio legatura...
Am fost la Medlife; nimic la plamani/urechi/burta; doar...rosu in gatPipi n-am putut da, a stat acolo cu punguta peste o ora pana s-a plictisit si s-a pus pe zbierat si n-a facut nimic. Asa ca am plecat acasa cu punguta cu tot si bineinteles ca in masina s-a dus punga naibii de pe pasa. Am dat fuga si abia in a 3-a farmacie am gasit pungute, deci incerc maine dimineata sa-i recoltez si sa-i duc la analiza-in ideea de a fi siguri ca febra nu a fost totuis de la altceva. Intre timp mai mult de 37,1 nu a mai avut, e bine-mersi...Dumnezeu stie...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

urandunici,
N-ati fost prea harnice la scris, dar un avantaj pentru mine tot e ca voi avea putin de citit...
Azi mi-a venit fata la curatenie, inca n-a terminat , mi-a facut curatenie in toata casa, a sters si geamurile... E tare bine asa, mai tre' sa dau eu cu pamatuful pe ici pe colo, dar orsicat, e grozav!
Fata doarme la mama, iar eu am un pic de timp sa butonez!
Il astept pe randunoi sa vina de la munca, o sa-i pun fetei si rufele la pachet, le calca la ea si se duce randunoiul poimaine si le ia. E bine si asa!
Mancare am facut in we c-am avut parastasul lui soacra'mea.
Cuscra, am scris si pe bucataras, am incercat sa fac praji aia frageda cu mere si nu mi-au iesit foile pufoase, n-au crescut, o fi fost din cauza fainii? Sau oi fi pus prea multa faina? Miha zice acolo 4 cani, acu' de care cani? Eu am pus normale, de ceai. Oricum, n-a iesit ca-n poza, dar s-a mancat.
Ma duc sa mai citesc din urma, sa vad cum ati serbat 1 mai!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

P.S. Scuzati off topicul, Bubule, de ce nu-mi afiseaza nimicuta pe bucataras, cand caut vreo reteta?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Eu sunt (exact ca asta). Dupa o saptamana de Ercefuryl, Smecta si Biotics Diana tot nu si-a revenit cu burtica. Bine nu mai face diaree dar tot moale este, pute de mori si plange cand face (dimineata). Acum pediatra mi-a zis sa-i dau alte medicamente, plus lapte fara lactoza si mancare de regim (deja i s-a acrit de orez cu morcov). De la ce naiba i s-o trage si de ce nu-i mai trece?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu acum am ajuns acasa, ai mei dorm, si casa arata ca dupa bombardament. Puteti crede ca am gasit o papusa in frigider?
Vroiam sa stau la vorba, dar ma duc sa deretic putin.

puii bolnaviori. Imi pare rau sa aud ca sunteti cu bolesnitele dupa voi. Hai faceti-va bine repede!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput