LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (254)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Vlad mi-a facut febra
Simt ca o iau razna...la 5 dimineata avea 37,7 la subrat si ardea...nu l-am dus la gradi la abia la ora 1 ma duc sa ma programez la Stanciu...doamne...o sa-i cer expres antibiotic, ca nu se mai poate! Pana acum n-a avut deloc febra...

Luny, stai ma linistita cu analizele alea...du-te peste o luna, cum ai stat pana acum, mai stai o luna...

Naty, cum e Iulia?

Ziceam sa-l duc si pe Stef sa-l consulte, dar daca ma cheama cand doarme el...nu l-as trezi...of...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pagina a doua !?!?

Luny, programeaza-te la altcineva...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna fetele!
Luny, e musai la Mirela Popa numai ca sa-ti citeasca rezultatul? Copiaza-mi-l si mie pe PM sau pe mess ca tot trebuie sa o sun si eu pe ginecoloaga mea si eventual i-l citesc la tel.
Iulia a tot avut peste 38 de grade peste noapte, i-am mai dat la un mom dat Panadol, apoi dimineata 37,7...37,1. In rest e bine, mananca si bea, rade. Am imbarcat-o de dimineata in masina, planul fiind sa duc randunoiul la ortopedul din policlinica sa-i prelungeasca medicalul, sa-l las la coada si sa dam fuga la Medlife, apoi sa revenim sa-l luam. Numai ca am sunat si la Medlife ne primeste dupa ora 12 asa ca am hranit cupchilu cu borcanul luat dupa mine just in case, am plimbat-o pe acolo pe strazi si cand randunoiul a terminat am revenit acasa. Acum a adormit si dupa ce se trezeste plecam.
Nicoleta, aoleu...de ce tocmai variantele astea? (rubeola ar trebui sa nu se puna ca doar i-am facut ROR-ul). Nu ca m-ar speria in sine dar sa mai stea INCA vreo 3 saptamani in casa????? Pai copilul asta o sa uite cum e lumina soarelui...Ca acum, bineinteles, tot neamul mi-a sarit in cap ca nu trebuia sa o scot afara zilele astea...ca ea e sensibila, nu ca alti copii...Doar n-am scos-o nici in ploaie nici in vant si daca era de la scosul afara facea muci si tuse, nu febra 39 si atat!
Clau, dinti...cam mare febra, poate doar daca-i ies vreo 5 deodata.
Bubu, ai grija ce faci si tu la dr, sanatate maxima si voua. UUFFF sa vina odata vara sa scapam de bolesnitele astea si sa ne mai restabilim imunitatea ca m-am saturat si eu!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pai nu e musai la Mirela Popa, am incercat si la Anghel, cu care am inceput sarcina si e in concediu, iar alt dr nu stiu, ca nu ma duc aiurea...Olga,Naty buna ideea, iti pun pe mail, macar sa iti spuna cat de urgent e sa incep tratamentul si daca mai pot sta vreo 2 saptamani...bafta la control cu Iulia!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neata la 12, dar eu acum beau cafeaua nr. 2.
Am vazut pozele lui Tuchi cu copiii din profil , daca n-ar avea varste diferite as zice ca sunt gemeni ,iar cu Tuchi impreuna tripleti.
Am vazut ceva boli pe crenguta, Naty eu nu m-as gandi chiar la rubeole, poate se mai lupta organismul cu rotavirusul??!!...zic si eu...
Cu petrecerile cam subtire am observat...cred ca vremea a fost de vina.
M-au innebunit puiutii lui Simo la cort.
Clau si Luny s-au distrat , ce amintiri frumoase am si eu din Apuseni. Mergem cu randunoiul si cu sora-mea cu sotul cu cortul in Padis .
De avion nu zic nimic ca e cea mai mare fobie a mea. Prima data cand am zburat a fost direct peste ocean, deci 12 ore, si am luat 4 Xanax Asa ca pe cat posibil, cu toata chinuiala de rigoare .
Noi am luat deja bilete la Nisipuri, pe 13 iunie, la Arabela (am mai fost si acum 2 ani si a fost ok).

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Ne-am intors si noi aseara dar inca n-am desfacut bagajele si casa toata e cu susu-n jos. A fost si frumos si urat, depinde ce parte a paharului privesti Drumul superok, incep sa cred ca destinatia de week end vara va fi Constanta datorita autostrazii (la dus am facut 2 ore ). Vremea a fost superba vineri iar sambata acceptabila. Litoralul "construit" pe doua extreme : Mamaia plina de snobi parveniti, care vineri seara au blocat traficul in dreptul discotecii Bamboo (unde intrarea este de 300 euroi) pentru ca nu aveau toti loc sa intre ...Rollsurile lui Irinel tronau alaturi de Maybachurile primarului si alte Lexusuri amarate in fata la Rex ...Madam Elena a turismului infipta in nisip cu tocurile ei de 16 mm si cu pleata blonda in vant facea pe po****ra in fata scenei amenajate pentru ziua tineretului si lansarea imnului....la terasa unde am mancat chelnerita ne-a anuntat "din prima" ca orice comanda dureaza doua ore ...DAR au aparut si terase frumusele, curatele cu servicii bune...n-am ce zice , e o jungla in care trebuie sa gasesti oaza Costinestiul transformat in statiune de "samantari manelisti" , a plans sufletul in mine cand imi aminteam de tineretile mele...Vama transformata intr-un nou Costinesti, atmosfera super...niste vile noi cochete...multi tineri frumosi...mult nonconformism...ala e locul meu de suflet Am stat acolo la o terasa noua , ffff frumoasa (acum nu stiu cat e de noua, EU n-am mai vazut-o ca n-am mai fost de mult la marea noastra )
Pe sosea, o gramada de pusti cu fite si supermasini...niste motociclisti ne-au depasit cu peste 200 la ora Senzatii tari, adrenalina, o nebunie ....una peste alta, a fost ok...ca de 1 Mai la mare, ce vreti? Ce vreau sa va spun este ca prin voia intamplarii, pasii mi-au fost purtati sambata dimineata catre Manastirea Techirghiol unde am avut sansa nebanuita si neplanuita de a-l intalni pe parinte Papacioc...consider ca n-a fost un week-end oarecare si ma declar multumita !
Copilul mare s-a distrat binisor, copilul mic a fost cuminte dar are in continuare muci , duminica mi-am cumparat doua perechi de pantofi din mall constanta ...cool
Revin dupa amiaza, dupa ce fac lumina pe aici !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Uelcam bec Mimo!! Si eu vorbema pe mess acum cu nepota'miu de 19 ani care a venit azi noapte de la mare si tot asta ii spunea . Fite in Mamaia, abia a gasit o discoteca unde a dat 150 roni intrarea (cea mai rezonabila taxa!!!) .
Anul trecut cand am venit de la bulgari si noi am oprit in Vama si am mancat la o terasa pe malul marii super bine si peisajul era de vis...dar am inteles ca noaptea e cam altceva, dezmat maxim, sticle peste tot, seringi....

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

super, Mimo, interesanta descrierea, dar inevitabil sa fie altfel(si povestirea ta si locurile cu pricina...)..
la noi, in Apuseni, era asa cum stiam, nu au ajuns manelele, auzeai muzica po****ra, dar noi am stat in varf de deal, fara vecini prea aproape...inbulzeala a fost doar la Ghetar, sute de oameni, prost am nimerit...dupa coada de o ora, am coborat cele peste 200 trepte, si turul ghetarului l-am facut in 5 min, apoi, sus, pe scari inapoi..conditie fizica iti trebuie ptr asta! Dar am avut in grup o tipa...ciudatica tare, care ne-a cam enervat pe toti! Cea mai ursuza persoana pe care am cunoscut-o in viata mea, nu a zambit o data, nu i-a placut nimic, avea o acreala pe fata... macar a recunoscut ca e antisociala si ca ei nu-i place nimic din ce facem noi acolo, si a venit din gelozie sa nu se combine gagica-su cu cineva p-acolo, de parca avea cum si cu cine nu a pus mana pe nimic, nu a ajutat nimic, mai incerca sa ne faca si program, greeeeu ne-am abtinut, frateeee!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny
Dar am avut in grup o tipa...ciudatica tare, care ne-a cam enervat pe toti! Cea mai ursuza persoana pe care am cunoscut-o in viata mea, nu a zambit o data, nu i-a placut nimic, avea o acreala pe fata... macar a recunoscut ca e antisociala si ca ei nu-i place nimic din ce facem noi acolo, si a venit din gelozie sa nu se combine gagica-su cu cineva p-acolo, de parca avea cum si cu cine nu a pus mana pe nimic, nu a ajutat nimic, mai incerca sa ne faca si program, greeeeu ne-am abtinut, frateeee!

Luny, nu cumva avea si tocuri?

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Citat:
citat din mesajul lui luny
Dar am avut in grup o tipa...ciudatica tare, care ne-a cam enervat pe toti! Cea mai ursuza persoana pe care am cunoscut-o in viata mea, nu a zambit o data, nu i-a placut nimic, avea o acreala pe fata... macar a recunoscut ca e antisociala si ca ei nu-i place nimic din ce facem noi acolo, si a venit din gelozie sa nu se combine gagica-su cu cineva p-acolo, de parca avea cum si cu cine nu a pus mana pe nimic, nu a ajutat nimic, mai incerca sa ne faca si program, greeeeu ne-am abtinut, frateeee!

Luny, nu cumva avea si tocuri?

poze

asta-i lipsea! din contra, era ff bine echipata, ptr ca iubitul ei e om de munte, alpinist profesionist, coleg cu sotul meu, si nu ar fi lasat-o sa apara acolo asa oricum...altfel...dupa 2 metri de urcat, si-a dat sufletul..aviz fumatorilor!

Mergi la inceput