Abdomen extra-plat (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

deus ba da, se gaseste, dar are 200 si ceva de calorii la suta de grame. Eu nu mai tin minte cat avea un iaurt in tara, dar aici toate produsele parca au dublu calorii. Lasand asta la o parte, mi se pare aiurea sa cumpar un aliment care ar trebui sa fie sanatos, dar care de fapt nu e. Adica ok, chipsuri, dulciuri etc, stiu ca nu sunt sanatoase, dar nici macar iaurt nu pot manca de frica tuturor E-urilor?
Eu sunt in Florida, unde deja e vreme de plaja de doua luni de zile si de aceea as vrea sa am abdomenul extra plat cat mai curand

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multam fetelor de indicatii! V-am spus ieri ca am fost la dr-a de familie si mi-a dat sa fac analize hormonale; le voi face maine ca trebuie facute in ziua 15 si cred ca maine e cam a 15-a...nu stiu exact pt ca eu am si ciclul mai ciudat de la o vreme (de-aia tind sa cred ca e totul legat de hormoni). De ex astazi tot mi-au mai curs cateva picaturi, dupa ce ieri ma gandisem ca gata, a trecut...
Sa intreb si de nutritionist, poate e accesibil, ca daca e 100 euroi consultatia...mai bine ma las pagubasa.

Eu continui cu mincatul cuminte, nu ma dau deloc batuta pt ca nu mai ma suport asa si chiar vreau sa fac ceva pt sanatatea mea.
Reiau tot ce am mincat azi:
- 8 dimineata - cafea cu indulcitor si putina frisca (fara zahar)
- pe la 10 un iaurt 0,1% cu o lingurita de cereale integrale
- la 12:30 - 3 felii de sunca cu o bucatica mica castravete
- la 15:30 - o cana de ciorba perisoare
- 19:00 - salata verde, castravete, ceapa si peste ton din conserva.
Intre timp am baut ceai de urzica la greu si apa chioara.
Daca e vreo greseala pliz correct me!
A! Am inceput sa fac pishu mai des!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Addicted-de prin martie m-am apucat de mancat mai sanatos. tu ce inaltime ai? felicitari si tie pt cele 7kg. mamma mia- 3-4 ore la sala...
OMG- cate calorii in iaurt, ce-s nebuni? iote eu ma uit acum pe iaurtul meu slab cumparat, 0.1 grasime, are 48 cal- facut numai din lapte skimmed+ culturi de iaurt, nimic altrceva. cel de 1,5 grasime are 62 cal/100gr.
dar nu poti face tu iaurt in casa, fara nici o masina de iaurt? eu am mai facut si in Ro si aici, 1kg lapte caldutz/cat sa nu fie fierbinte + o lingura mare iaurt. amestecat bine. pus in cutii cu capac. cutiile in vreo 2 pungi de plastic sa tina de cald. se face in 12 ore daca nu e asa cald, daca e cald se face si mai repede-verifici si tu consistenta. nu am mai facut de mult. daca e prea frig in casa- mai pui o patura peste iaurt.
de ex cand merg in RO, mie nu imi place deloc iaurtul ala f slab Prodlacta, are vreo 20 de cal/100gr. dar nu are nici un gust, cred ca are si gelatina de e asa slab. parca asa imi aduc aminte. insa am consumat destul ca avea cal putine, nu ma saturam ca era chior si fara gust.
Dana, ca regula generala eu as inlocui lactatele grase cu cele slabe. lafel si cu carnea: numai carne alba( pui /peste ) si rosie( mai putina). carne rosie as manca mai putina, mai des as consuma carne grasa de peste bogata in omega 3-somon, macrou, etc. nimic prajit, doar fiert, inabusit, la gratar/cuptor. deloc zahar, bauturi acidulate, guma de mestecat. de preferat nimic alb: paste/cereale integrale, orez brun. fara dulciuri. cat poti de multe lichide- apa(apa cu lamaie), ceaiuri.
incepe ziua cu o cana mare de apa calda cu lamaie-arde grasimile si accelereaza metabolismul.
eu as pune lapte skimmed(super light- 34cal/100gr) in cafea decat smantana. si as mai adauga macar 2 felii de paine integrala la mesele principale. daca papi paste/orez nu mai mananci paine.
la fel am citit ca otet/lamaie folosite des si generos( daca nu aveti pb cu stomacul) in salate ajuta la arderea grasimilor. mie imi place salata mai acruta.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Emaaimee fac asa cum spui tu deja! Nu maninc nimic "alb" de-ale pastelor, fainoaselor, paine, zahar. Nu maninc decat peste sau pui (ca si carne macra) si numai sub forma de carne innabusita, la cuptor sau gratar. Nu beau bauturi acidulate sau sucuri ca nu obisnuiesc, ci doar apa, ceai facut de mine.
Folosesc lamaie cat de des pot (mai ales pt vitamina C) de exemplu azi la ciorbitza de perisoare am facut-o mai a la grec, si am stors in ea o lamaie intreaga pe post de acritura, si e beton la gust.
La cafea am folosit frisca, pt ca e una speciala cu putine grasimi, si pt ca e singurul alint pe care mi-l permit pe zi. Macar sa incep ziua placut
Iar apropos de lactate grase, iaurtul il maninc doar pe cel de 0,1% din cauza ca il asociez cu cereale, si conform lui Montignac, nu trebuie asociati carbohidrati cu grasimi.
In rest, la salata pun putina smintina (uneori, nu mereu) caci grasimea din smintina merge cu legumele.
Nu numar caloriile ca nu pe principiul asta am slabit, cand am slabit, cel putin nu asta a functionat atunci, ci doar asocierile de alimente si cantitatile lor. Dar mincand salate, un iaurt amarit si niste ciorbitza nu cred ca se aduna oricum prea multe calorii

Am notat sfatul cu apa calda cu lamaie dimineata, mai auzisem asa ceva, si intre mese; la fel si despre ceai baut fierbinte dupa ce mincam, cica ar ajuta la fel la topirea grasimilor.

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dana, daca asta iti e tie rasfatul zilnic si mai e si light, e super.
eu m-am chinut cu un iaurt mic cu rhubarb+ cu unul tot mic de vanilie. altceva nu mergea.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Dana, am vazut meniul tau. eu as inversa putin - as manca un mic dejun solid, cu cereale, lapte si fructe cu seminte, iar la 10 o gustare mica, gen iaurt degresat sau un fruct, plus un biscuite sau o bucata de multigrain pita. cele 3 felii de sunca sunt prea multe :-)) mai bine ai fi mancat un castravete intreg. incearca sa ai mai multe tipuri de legume la o masa, cel putin de trei culori - cateva felii de rosie/ardei rosu, castravete/avocado/broccoli/fasole verde/mazare si ardei galben/morcov/ardei gras portocaliu, eventual conopida/telina. ca sa ai toti nutrientii necesari. nu as exclude carbs de la pranz, sunt importante, o felie de paine integrala ar fi mers, zic eu. de inversat, eu as fi pus ce-ai avut tu la cina, dar la pranz. :-)) succes cu analizele, cred ca ai dreptate, poate fi retinere de apa ca la menstruatie...sper sa fie doar asta, ca la altceva nu ma duce mintea.

Addicted, ia uite mai, abia ce ma mutai din florida, am fi putut alerga impreuna. :-)) aparatul de iaurt e asta:
http://www.yolifeyogurt.com/index.asp
avantajul fata de restul celor de pe piata e ca poti folosi recipiente de sticla si de plastic, indiferent de marime, ca are doua capace. vine cu o gramada de borcanele de sticla, dar eu nu le folosesc, am niste recipiente mai mari de plastic. e mai usor de pastrat la frigider, decat o mie de borcanele de-alea.

Ema, ai dreptate cu lamaia, dar trebuie atentie totusi, prea multa poate afecta pleura. la fel ca si tigarile mentolate - vezi ce informata sunt? :-)) si apa mea sassy are lamaie, parca nu ma mai satur de ea, e asa buna ca as bea continuu. n-am baut atata apa in viata mea.

tocmai ce-am pus-o pe sonia la nani, drept pentru care ma duc sa sar coarda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Conchita, sorry ca te intreb, poate ai mai spus, cum se face sassy water ca nu mai stau sa rasfoiesc...
Sau mai bine sa le puna cineva pe prima pagina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Puskin, vin si eu cu o intrebare. De ce nu agreezi cartofii si orezul? Te referi la orezul alb sau si la cel brun? Stiu ca cel alb este fara vitamine si minerale (valoare nutritiva ioc) ca e coaja data jos, si contine multe calorii. In schimb cel brun contine multa fibra (reduce riskul bolilor cardiovasculare, scade colesterolul, bogat in Mg, Zn) si incetineste absorbtia de carbohidrati.
De fapt orezul alb este orezul brun dar fara nutrientii ce ii gasesti in coaja orezului. Te gandesti la numarul de calorii?
Si cartofii? Dieta ta e cumva axata pe legume cu indice glicemic scazut/moderat? Ca totusi cartofii au un indice moderat. Sau te gandesti ca au un continut ridicat de amidon?
Ca eu tot gatesc cartofi, ba ii fac fierti, ba la cuptor sau in folie de aluminium. Dar nu le dau coaja jos ca aia e bogata in minerale si vitamine. Si nici nu pun nimic pe ei. Ah, lapte daca fac piure.
Cred ca asta-seara, la cina, o sa mananc mai multi carbohidrati. Ma simt ca stau prost la partea cognitiva/memorie. Trebuie sa aprovizionez creierul cu combustibil .
Si vreau sa imi cumpar niste flax seeds (cred ca sunt seminte de in) sa mestec la ele. sau poate nuci. Vad eu. Le iau pe incercate. De cand am aparat dentar am restrictii la ce bag in gura.
Si de asemenea iaurt. Din dieta mea lipsesc lactatele si grasimile sanatoase.
ok. Ne auzim maine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot eu. Azi fusei ispitita . In frigiderul companiei trona un obraznic tort cu fructe pe el. Nu rezistai . Imi taiai o felie subtire, asa sa vad prin ea, luai o gura de tort, mi se incantara papilele gustative si ma podidi asa un val de mustrari de constiinta ca o aruncai la gunoi. Mi-e ciuda pe mine cand nu am vointa pana la capat. Mi-am propus ca saptamana asta sa nu pun in gura nici o prajitura si ma inec acum la mal?
Gata, m-am parat . Acum plec si eu acasa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Conchita, sorry ca te intreb, poate ai mai spus, cum se face sassy water ca nu mai stau sa rasfoiesc...
Sau mai bine sa le puna cineva pe prima pagina?

Sassy Water
2 Liters water (8.5 cups)
1 tsp. freshly grated ginger
1 medium cucumber, peeled and thinly sliced
1 medium lemon, thinly sliced
12 small spearmint leaves

Combine all ingredients in a large pitcher and let flavors blend overnight. Drink the entire pitcher by the end of the each day.

stii cat de buna poate sa fie??? eu, care abia beam apa, azi am baut 3 litri jumate, nu ma mai satur. :-))

Mergi la inceput