Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor, am intrat intamplator pe ian-febr. 2010 si vesti bune...IoanaCt se pare ca e insarcinata din nou. Sa-i tinem pumnii sa fie totul bine.

Dana 19+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1


Multumesc mult. Sa dea Dumnezeu sa fie asa ..imi doresc tare mult inca un bebe .. sapt viitoare voi mai face inca un test, sa speram ca va fi pozitiv. Eu zic ca sunt insarcinata, pt ca am deja simptome: sanii tari, usoare stari de greata, urinez des si burtica pare un pic m mare. DOAMNE AJUTA!

P.S. ce repede a trecut timpul, ati ajuns la 20 de sapt?..tineti-o tot asa inca 20 de sapt.Va pe toate si sa aveti sarcini usoare.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Succes, Ioana! iti tinem pumnii
Am dat intamplator peste fata care a deschis odiseea noastra, marianebuna, la un alt topic. Chiar ma intrebam de ce nu a mai scris. Se pare ce este bine.

21+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor e foarte bine ca voi va bucurati de kg acumulate! Eu nu sunt atat de multumita Am plecat de la 55(la 1,65) si am luat aproape 10!E drept ca in afara de burtica care s-a rotunjit nu prea stiu unde s-au pus restul de kg pt ca nu se vad decat acolo dar sunt exagerat de multe!Ma gandesc ca in stilul asta voi ajunge o batoza.Plus ca, parca ma ingras cu aercaci de mancat, mananc la fel ca inainte!

22+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Ioana iti tin pumnii! Sa-ti auda DD rugaciunile

22+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

va pup fetelor si va spun noapte buna.pic de somn desi am mai dormit si peste zi.



20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ioana, felicitari din tot sufletul!!! Sa ai o sarcina usoara si sa nasti la fix 40 de saptamani. Asta da veste buna

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna fetele,
la noi a fost astazi foarte frumos si a fost prima zi in care am iesit cu fustita, tricou cu maneca scurta si papucei de vara, cu baretute.
Am mancat gogosi pline cu custard si inghetata cu menta.
Sunt convinsa ca nu am apucat pe un drum bun pentru ca salivez si ma uita Dumnezeu numai pe la rafturile cu bombonele, ciocolata, dulcegarii etc.
Fac eforturi sa ma mai calmez si mi-am propous sa continui cu unicul exces: inghetata.
Din categoria babe plangacioase precizez ca ma doare tare si pe mine noada....si dimineata cand ma trezesc sunt aproape anchilozata de spate cu toate ca dorm cu perna minune
Va doresc si maine o zi frumoasa.
Ahhh...eu inca nu am de gand sa cumpar nimic pentru ca mi se pare foarte devreme si vreau mai intai sa vad ce mai primesc si ce mai triez....ca am ceva oferte de donatii atat de acasa cat si de aici.

Kateryna nu te-am mai vazut de ceva vreme....

Ioana sa dea Dumnezeu sa fie totul bine

Mimika ai fost simpatica cu petrecerea unica de botez....dar invitatii ??? trebuie sa se prezinte cu 2 cadouri, 2 daruri......si e adevarat, un singur buchet de flori pentru mami

Cea mai fericita 21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå!!

Si eu am luat 10 kg acum si sunt in såpt 22 si nu am gemeni..Chestia ca decat burta a crescut ca in rest nu prea vad eu prea multe kile..Eu am pornit de la 47kg,...1.58..Nu am crezut ca så vad cantarul peste 50....In curand voi pune poze cu burtica..

[/quote]

deci si altii au pus 10 kg in 20 de saptamani!m-am gandit ca doar eu pentru ca o sa fac gemeni, dar se pare ca nu sunt singura, si mama ce ma bucur de mult, ca pentru mine, care nu am avut niciodata 50 de kg, e foarte mult acum 55-56kg.am inceput chiar sa ma opresc din mancat inainte de a fi satula de teama sa nu ma ingras prea tare. si asa mi se pare a sunt .



20+ cu
[/quote]

Iulika, cea mai fericitå 22+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata burtici!

Unombun chiar e recomandat sa-ti iei CO inainte de prenatal ptr ca oricum il pierzi dupa aceea. Se calculeaza in functie de perioada de graviditate (dc. nasti in septembrie sa spunem echivalentul pana in august ca sa fii asigurata in caz ca apare copilul mai devreme). Oricum cere o confirmare la personal sau HR ce aveti pe acolo.

Ioana sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. O sa treaca repede timpul pana la 20 saptamani (eu una in primele 4 luni am dormit la greu cel putin 10 h pe zi) dupa care am inceput sa mananc.

Iulia din ce am vazut in poze esti fragila si inaltuta. Este normal sa ai burticuta mai mica. Dar o sa cresti mare mare spre final stai linistita. La mine de exemplu din spate nut-i dai seama de nimic ci doar dc ma vezi din profil (pare o mingiuta in burtica, inalta si tuguiata).

Vesti bune privind virusul gripei porcine. Se pare ca nu este asa virulent (statistica spune 17 decedati/ 16 tari). O sa trecem si peste asta. Oricum in sarcina nu stiu ce vaccin sau buline putem lua dar stiu ca am citit la cineva de Tamiflu (si sigur nu se poate administra in sarcina)

Sa fiti sanatoasse si voi si burticile!
Sa fiti sanatoasse si voi si burticile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza

Ioana, felicitari din suflet si sa dea DD sa fie bine sa ai un samburel sanatos si voios

Eu am reusit sa recasec, defapt s-o iau de la sotul din dotare care acum nu mai are nimic A bolit trei zile, am dormit separati doar doar sa nu o iau dar... Oriucmnu e grav, imi curge doar nasul nu am si altceva dar este enervant

Pup si va doresc o duminica cat mai frumoasa (poate o iesi soarele si pe la noi )



ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput