Alina (o mamica DC - Alunelsialbinuta) nu mai e

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa-i ocroteasca familia!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul in pace.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Dumnezeu s-o odihneasca si sa-l ocroteasca pe puiul mic.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Alinule, de acolo de sus, cu puiul mic sa aveti grija de Bradut.

Condoleante familiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sincere condoleante familiei indurerate!!! Dumnezeu sa o aiba in paza pe Alina, alaturi de fetita ei!!! Totodata, sa-I ocroteasca pe cei ramasi in urma lor: fiu, sot, parinti, rude si prieteni!!!!

Nu pot sa cred ca s-a putut intampla asa ceva. Am "cunoscut-o" pe Alina dupa trecerea ei in nefiinta. Dupa orece absenta, am intrat iar la subiectul doctorului meu si ma bucuram pentru noile paciente, pentru suflul nou pe care-l dadeau. M-am intristat cand am vazut ca o fata a pierdut sarcina si o admiram pentru taria ei si indarjirea de a o lua de la capat cu incercarile in iulie... Cand am dat pagina, am vazut ca aceasta fata puternica si frumoasa nu mai este printre noi. Atunci m-am apucat si am rascolit forumul in incercarea de a afla cate ceva despre ea. Era un om cu totul deosebit. Alina, imi pare rau ca nu te-am putut aprecia cat ai fost printre noi! Imi pare rau ca te-am gasit prea tarziu si nu ti-am putut fi alaturi cu un sfat, cu o vorba buna! Drum bun mamica frumoasa! Cei care te-au iubit nu te vor uita niciodata!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of Doamne, ce tragedie, odihneste-te in pace mami, stim c-o sa veghezi asupra lui Bradut...
Eu tocmai am citit povestea nasterii lui Bradut... Cata tristete...

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dumnezeu sa te odihneasca, mamica de Bradut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dumnezeu sa o odihnasca in pace si sa aibe grija de baiatul ei Bradut.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Doamne, cumplit ! Ce tragedie
Am fost colege la odiseea iulie-august 2004, Bradut e atat de mic !!! Nu-mi pot imagina ce o sa fie in sufletelul lui de copil...
Doamne, ai grija de puiul mic ramas fara mamica lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Condoleante familiei indurerate
citeam prima postare si imi zic mai eu stiu userul acesta...si am realizat ca citisem la mamici de nov-dec 2009 de pierderea suferita..si acuma tragedia aceasta
off sa le dea Dumnezeu putere celor ramasi in urma disparitiei ei mult prea devreme....off saracul Bradut....nu e drept alt copil ramane fara mama asa de mic ...e teribil de tragic

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

Mergi la inceput