Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

missy,sper tare sa te poti stapani si sa nu iei bebelina in pat cu tine desi eram 100% convinsa ca Ebonee nu o sa doarma in pat cu noi dupa ce se naste,nu a tinut figura,eu nu pot dormi fara ea,la fel o s fac si cu Melissa deja ma uit dupe un pat mai mare ca sa incapem toti

monica,nu fi suparata si eu sunt singura cateodata toata saptamana :(((

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Danielle, am fost al Ikea si am luat ce am gasit. Nu am vrut sa ma complic cu luatul patuturilor dintr-un loc, dulap din alt loc... Asa ca le-am luat pe toate si m-am linistit.
Adriana, da, mai trebuie accesorii. Nu stiu cum va fi dupa ce pun perdea si draperie colorata, covorul, inca o canapea, apoi plusurile colorate, cat de mult mai pot desena sau lipi pe pereti. Oricum asta era si intentia mea de a avea ceva pe pereti. dar mai am o idee sa pun tablouri micute (cam de dimensiunea 20 x 15 xm) cu rama mai lata si colorata si inauntru desene facute de nepoata mea de 10 ani cu o floare si alt tablou cu un fluture. Si sa fie pe un perete numai tablouase din acestea vesele si colorate.
missy, cred ca in camera asta o sa stau cel mai mult ca nici eu nu vreau sa le duc in dormitor, nici macar cand le alaptez. De aceea o sa-mi pun si o canapea in camera lor. Acum stii ca nu prea se potrivesc planurile dar sper sa nu cedez.

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

fetele multumesc de sfaturi ... si eu ma gandeam ca intr-o comoda din aia cu 6 sertare de la ikea vor incapea lucrushoarele ... dar deh... stiti voi cum e cu sfatuitorii ca te baga la tot felul de indoieli

de schimbat pe ea nu cred ca o sa reusesc pt ca aia cu 6 sertare e mai inalta putin si imi va fi oarecum peste mana... dar daca e spatioasa nu mai conteaza... schimb eu buburuzul si pe pat ... asta e!
tb sa ma conformez la lipsa spatiului si nu am loc sa iau si comoda aia de schimbat care o are si Moni in poza desi imi face cu ochiul... era buna si pt depozitat diverse accesorii pt bebe .
pana nu avem si noi casuta noastra unde sa stam singurei ne inghesuim si noi cum putem ...

sa fie bebe sanatos ca restul nu mai conteaza si le aranjam noi

27+
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

danielle voi nu trebuia sa plecati la botez ce faci nu te pregatesti?sa vada lumea ce frumoase sunt gravidutele
nici eu nu as vrea sa il invat pe strunf in pat la mine si sunt sigura ca voi reusi,dupa e nnaspa si pt ei ca tot ii muti de colo colo asa ca din prima in patut si gata nu?sper sa reusim

monica mamica in devenire+30denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Moni sapt viitoare cred ca o sa dau si eu o raita prin ikea sa vad la fata locului ce si cum ...

e bun dulapul daca ar avea posibilitatea sa pun numai rafturi de sus pana jos... atunci sigur mi-ar fi de folos.

in cazul in care nu se poate o sa raman la comoda cu 6 sertare.

multumesc pt poza

27+
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Buna dimineata si de la noi!
Am terminat de asamblat mobila. Asa arata acum www.flickr.com/photos/monicahhh/3490119343/" target="_blank">camera fetitelor, ca sa va faceti o idee.
Mai trebuie accesorizata si am impresia ca va fi cu ceva culori puternice ca e prea finuta.

27+Laura Ioana Irina Maria

oauuuu !!!!ce frumos!!!a iesit superb!!! o sa se lafaie bebeluselesuuuperr frumos

+24

poze minunea din burtica si poze burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

missy hai ca ai fost tare [:))))]simpatica;mai aveam putin si nu mai incercam ca ma saturasem sa tot dau kix
am reusit sa pun pozele dar am intrat pe community webshots si le-am postat acolo si am luat copiat linkul de acolo si l-am pus intre ghilimele si am vazut ca mere!!!yupiiiii

pupici la zmeurici

+24

poze minunea din burtica si poze burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

danielle voi nu trebuia sa plecati la botez ce faci nu te pregatesti?sa vada lumea ce frumoase sunt gravidutele
nici eu nu as vrea sa il invat pe strunf in pat la mine si sunt sigura ca voi reusi,dupa e nnaspa si pt ei ca tot ii muti de colo colo asa ca din prima in patut si gata nu?sper sa reusim

monica mamica in devenire+30denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

maine mergem,probabil,asta daca vine sotzu` acasa,ca tocmai m-a sunat de dimineata sa ma anunte ca lucrurile sunt cam in ceata si s-ar putea sa ramana la job maine,nus` sigur asa ca mai sper sa putem merge maine.petrecerea e seara.
io una,pana ce fetele nu imi zic ca vor sa doarma singure,nu le mut nicaieri cel putin pe Ebonee,prefer sa o stiu langa mine,invelita si sa doarma agatata de gatul meu

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimi la zmeurici!
Si noi o sa stam azi acasa,aici la noi azi e ziua mamei si sunt toti liberi ,in schimb vremea e urata,cred ca o sa ploua.
Moniland super frumoasa camera printeselor.

Dienuta 31+ Eduardo

Mergi la inceput

sa va arat si eu patutul fetii,plus comoda:
http://family.webshots.com/photo/2620467240101671646DfAacC?vhost=family

si ca sa va dati cu parerea cam cum ar arata camera distrugatorilor dupa ce incep a merge in picioare :D :
http://family.webshots.com/photo/2930434270101671646TQaahq?vhost=family

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput