Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uliasi, intreb si eu colega ce se ocupa de salarii si revin zilele urmatoare cu ce explicatii primesc.
Crixia, depinde ce vrei sa cumperi. La Auchan nu sunt lucruri pt camera sunt doar lucuri gen puericultura mica. Pentru mobila si alte chestii legate de ea eu zic ca Ikea. Daca vrei biberoane sau asa ceva poti si Auchan. Dar mai bine mergi la amandoua .

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi burtici

blanca,felicitari ptr bebelusha grasunica si frumusica

meleea,imi pare tare rau ca ai asa dureri,de ce nu faci o vizita la doc? sa vezi de unde vin?si eu am auzit ca e nasol daca ai dureri de spate,aici le asociaza cu travaliul

buburuza,frumoase primele hainute,

felicitari fetelor care au schimbat prefixul,imediat intram noi in tura de nasteri,nu mai e mult

sa aveti o zi frumoasa si fara dureri

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, aha ,am inteles. Eu nu aveam chestia aia si nu vedeam solutia la comoda adanca de 48 cm. Dar asa e f. bine.

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moni nu e gata camera. E varuita acum urmeaza sa vopseasca si caloriferul si tocul usii si sa puna parchetul. Mult nu mai este.
Culoarea imi place la nebunie cum a iesit desi socrul meu se stramba ca e urata ca e inchisa. Cred ca e doar carcotas. O sa fac o poza sa vedeti si voi.
Sper sa luam si o parte din mobila saptamana asta.

Azi am facut 27 de saptamani. Ce mari suntem. Experimentez si eu niste dureri de burta si de bazin. Oare cat ma fac de mare.
Si pt ca azi e o zi aniversara am inceput ziua cu varsaturi.

Pup toate burticile

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata si de la noi
Am intrat sa spun si eu un sincer si un calduros:LA MULTI ANI!!!! sarbatoritelor de azi Andreea 1979 si Alynakiss,sa fie sanatoase si sa nasca niste copii sanatosi si frumosi.

Dienuta 31+ Eduardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Va tot citesc ca vorbiti de indemnizatie,ieri am fost si eu sa ma interesez daca primesc de aici vreun ban la nastere si fara 2 luni nu primesc 2500 de euro,trebuie sa ai 2 ani de rezidenta si eu la nastere nu am fara 2 luni.

Dienuta 31+ Eduardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

DANIELLE, nu sunt contractii ca am intrebat doct se intind ligamentele rotunde si alte ligamente care sustin uterul si durerea se lasa si in jos spre operatia de apendicita ,care cica a format si ea ceva pe acolo si e normal doar ca doare rau adica te scoate din minti, nu urli de durere dar este constanta si nu te lasa cu mai nimic, sotul radea de mine ca stau cu sticla de apa calda cum punem noi la catei cand sunt mici .
acum imi vine sa rad ca nu mai doare ,dar noaptea se acutizeaza orice durere dupa cum stiti. Alaltaieri noapte aveam junghiuri,tot pe dreapta si nu ma puteam misca dupa o parte pe alta asa usor, mergeam cocosata ca ma tinea,ma strangea si sotul cum e panicos la chestii deastea ma intreba din 5 in 5 minute vrei sa mergem la bucuresti(noi suntem in calarasi si ajungem imediat maxim o ora) asa ca ieri pe la ora 4 mi se parea ca nu am mai simtit nici-o miscare la bebe si am intrat in panica si m-am dus la spital la calarasi unde mai bine nu ajungi niciodata ca mori cu zile, si am cerut la camera de garda sa -mi faca o eco si nu au vrut ca cica doar cu internare imi venea sa ii omor. SI era o asistenta la gineco care imi zicea ca trebuie sa ma internez neaparat ca e amenintare de avort si ca oricum nu traieste copilul daca se naste, in sfarsit am plecat val vartej si am dat niste tel si am ajuns la sala de nasteri si mi-au pus sonarul sa-i ascult bataile inimii sa ma linstesc .

Dar eu nu stiu cum naiba iti fac internare asa fara sa te examineze inainte ca mie asa mi se pare normal sa te consulte si dupa sa te interneze daca e cazul. Cunosc pe cineva care in iarna a ajuns cu dureri de burta la spital aici in calarasi si doctorita care era de garda ,a consultat-o si i-a zis ca sarcina s-a dezlipit si fara sa =o intrebe nimic i-a facut injectii sa-i provoace nasterea a inebunit tipa cand a auzit va dati seama....

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia de la Se***blu am luat biberoanele de sticla cu tot cu tetina.

Uitati, eu www.sensiblu.com/?page=search&pag=1&searchword=nuk&option=com_search&Itemid=&x=11&y=7" target="_blank">aici intru periodic cand caut ceva(acum e cautarea dupa marca) iar dand click pe un produs apare lista cu farmaciile care au produsul pe stoc.

Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

AAA si vroiam sa va mai zic ca eu nu intru usor in panica dar daca sotul e asa panicos incepusem sa ma gandesc :daca doamne fereste s-a intamplat ceva si eu nu am vrut sa merg la spital, o sa-mi reproseze toata viata si uite asa chiar daca sti ca sunt dureri normale poti sa intri in panica , mai ales ca e prima sarcina si nu stiu ce e normal si ce nu.
hai ca v-am disperat...

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

CAPITOLUL 44

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si28+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput