Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

noce, stiu de la sora mea care are o firma si o angajata a intrat in concediu prenatal si doar dupa un an jumate i-au platit cei dela Casa de Asigurari de Sanatate. Poti intreba la Casa cam dupa cat timp de la depunerea dosarului iti vor face plata sau acum, mai 2009, ce plata fac, pt dosalul depus in 2008, in ce luna?
Si mai trebuie sa tii cont si de faptul ca suntem in Criza si statul doar ia bani nu si da.
La firma aceea doar tu esti angajata? Daca da, atunci nu cred ca merita tinuta firma fara activitate ca ai de platit impozitul forfetar. Vezi ca ai si varinta sa o suspenzi prin Registrul Comertului si prin Finante.

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

buna dimineatza
meleea nu as vrea sa te sperii dar durerile de spate trebuiesc investigate daca nu trec cu antispastice sau paracetamol eu am patit o destul de rau dupa o saptamana de dureri de spate la sarcina cu ALE mi s a format un cheag de sange inghinal drept urmare am facut tromboflebita am stat in spital 18 zile cu perfuzii branule imobilizata la pat noroc ca eram in ro si era mama cu mine nici la buda nu ma puteam duce dupa 10 zile am mers pe picioarele mele erau niste dureri insuportabile imi doream sa mi taie piciorul ca nu l mai suportam abia m am pus pe picioare tot cu dureri m am intors in franta cu trenul ca n aveam voie avion a trebuit sa fac injectii pana am nascut trei luni doua pe zi cu anticoagulat
nu as vrea sa mai treaca nimeni prin ce am trecut de aceea zic sa vadeti originea durerii la un medic venolog cu un doppler
acum stau rece sa nu mi se declanseze iar si la orice intepatura sun la doctor

va urez sanatate la burtici
azi am pediatru iar o sa planga ALE nu l suporta pe doctor deloc

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, foarte frumoasa comoda ca si eu m-am uitat la ea cand eram la Ikea . Daca vrei sa o folosesti si la infasat ce varianta ai gasit ca e doar de 48 cm de lata? A, si bravo pentru fetita, ce mare a crescut, iar daca dr. a zis sa nu-ti faci pb cu rinichii incearca sa nu-ti faci ca stie el mai bine.
Elena, gata camera copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare si de la noi!

Suntem in concediu medical, stam cumintele acasa, nu solicitam coloana, ca doare si ziua si noaptea. In rest bb misca, ma bucur ac si Cornelia de fiecare miscare, e un sentiment minunat.
Foamea e mai greu de stapanit, am mancat ieri din 3 in 3 ore, ca bb-ii
Vad ca va cumparati hainute, as ac am-am molipsit si eu, mi-am cumparat biberonane, de la Nuk, de sticla mic si mare cu tetina de silicon.

Ttai e putin ingrijorat, vede diferenta de la prima sarcina, e mult mai greu acum...intr-o seara gandea cu voce tare: Mami, daca nasti la 7 luni?! Iar eu, ca sa-l incurajez un pic: Pai, va fi cadou de ziua ta, tati!!! Si vom fi o familie de 4 raci, iti inchipui?!

Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fetelor, merita Auchan? Moniland, parca tu ai zis ca ai cumparat de acolo cadita? Ce alte lucruri mai au? Din Ikea am luat si noi pt Alexia cateva lucruri in camera si mai este loc si pt bb2. sa merg la Ikea sau Auchan?

Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Moniland, multumesc. Da, doar eu sunt angajata si aveam in plan sa suspend activitatea cat mai repede dupa nastere ca sa scapam de taxe.
Presupun ca postnatalul oricum trebuie sa mi-l platesc singura ca sa pot intra in concediul de ingrijire copil, nu?
Uliiasi, multumim si tie pt detaliile de calcul.
Noi cred ca am innebunit-o pe contabila cu care colaboram (care in principiu ar trebui sa ne faca niste hartii, 2-3 ore pe luna, dar in ultima luna am sunat-o aproape zilnic cu intrebari legate de prenatal, postnatal si cic).
Mie indemnizatia de 85% oricum nu mi-ar iesi mare, vreo 700 lei si ma gandeam ca daca cea simpla, de 600 lei, se da mai usor si mai repede sa nici nu-mi mai bat capul cu 85%.

Blanca, foarte frumoasa comoda, sa o umpleti cu hainute frumoase pentru bebita sanatoasa! Abia astept sa ajungem si noi la ikea sa alegem una si dup-aia ma pun pe spalat si calcat de hainute piticutze.

28+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

MULTUMESC ,fetelor pt incurajari si sugestii , m-au mai lasat acum durerile cred ca noaptea am alt corp de ma doare asa rau,poate am noroc si asta a fost tot , ca tare rau mai este! Vb. cu sotul si ii spuneam ca nu stiu daca mai vreau 3 copii in momentele astea ca tare greu este.... mai ales ca am luat si mult in greutate dar asta e noi sa fim sanatosi ca restul trece....

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crix, de unde ai cumparat biberoane Nuk de sticla? Si la mine sarcina cu Stefan a fost mai grea si acum e si mai greu. Varsta, kilogramele, copiii de acasa isi spun cuvantul.

Uliasi, din cate stiu eu, caculul e corect. Eu iau mult mai mult (cam cu 20%) in concediu pre si postnatal, decat o luna platita normal, dar si pentru ca imi intra in calcul doua luni cu venituri mult mai mari.

Multa sanatate va doresc!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Blanca, foarte frumoasa comoda ca si eu m-am uitat la ea cand eram la Ikea . Daca vrei sa o folosesti si la infasat ce varianta ai gasit ca e doar de 48 cm de lata? A, si bravo pentru fetita, ce mare a crescut, iar daca dr. a zis sa nu-ti faci pb cu rinichii incearca sa nu-ti faci ca stie el mai bine.

Moni eu am o chestie din aceea din burete cu musama deasupra care se pune peste comoda..ma gandeam sa o pun acolo caci are niste picioruse si o prind de spatele comodei si chiar daca iese un pic in afara nu o sa fie periculos sa cada de acolo..dar chestia asta e la mama acasa..ar trebui sa o masor sa vad cum vine exact..dar cred ca merge.
Daca nu si nu...atunci am de rezerva si canapeaua din camera bebitei.

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI! Nusy

LA MULTI ANI! Andreea

LA MULTI ANI! puiut Stefan de mami Cornelia

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)