Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

Fetelor am doua intrebari:
1. mai ramane valabila intalnirea din 16 mai? sa mi-o trec si eu in planner..la ce memorie am acum

Alinutza 25+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Daaaa...clar..intalnirea din 16 mai in Cismigiu e la locul ei....well, cel putin din punctul meu de vedere ..asa ca trebe' sa incepem sa stabilim. Ce ora propuneti? Eu zic ora 13:00 nici de dimineata dar nici tarziu..si stam si noi prin parc la poza intre flori si dupa la un suculet la una din terasele de pe malul lacului. Cum suna...?

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

blanca000 suntem deci doua gravidutze "confirmate"

mai asteptam doritoare

Alinutza 25+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Da da..si la intalnire pot venii si sotii nostrii..caci o sa am nevoie de transport si cum eu nu conduc....mi-ar placea..sa ne facem noi cunostiinte datorita zmeuricilor noastre. Cine stie poate ne facem o gasca de mamici si tatici si zmeurici

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

danielle, combinezon adica de www.maxbebe.ro/tag/combinezon/index.htm" target="_blank">asta , am intrebat si io pe o prietena si mi-a zis ca asa se cheama, ca deh, cand eram in Ro nu aveam astfel de cuvinte de bebe in vocabular, heh! Acuma le stiu pe toate, in toate limbile. Deh, nevoia te invata.
La astea ma refeream si la body.. 10 de ex e putin? Nu o sa am chef de spalat la greu, de calcat, moama e pedeapsa cand tre' sa fac asta, dar poate la bebe o sa fie mai simplu, ca is haine micute.
Voi ati calcat de fiecare data? Sau numai la inceput?

ylla, ai grija de tine si de bebe!

Fetelor, sa faceti multe poze cand va intalniti si sa le puneti pe mail, sa participam si noi macar virtual la prima reuniune a zmeuricilor!

micaalsa, tare e draguta Iulia ta! Ce frumos o sa fie cu 2 printese!

alinutza, eu nu am nici un jurnal, incepusem un blog despre sarcina dar l-am cam lasat balta, dar am vazut ca sunt formate speciale de jurnale de sarcina, nu mai stiu exact unde.
Eu nu am rabdare sa scriu toate pe-acolo, desi poate intr-o buna zi e frumos sa recitesti emotii din timpul sarcinii.

28+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

iaca oleac de poze cu ALE si burtoaca la cununia amicei mele http://family.webshots.com/album/571678591ewMSuo

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
anisiap frumoasa foc printesa ta,sa_ti traiascaesti o graviduta foarte frumoasa
ylla incearca sa stai calma si nu mai plange ca il afecteaza si pe bebe starile astea naspa,fii tare pt copii
micaalsa frumoase pozele si fetita
eu sunt bine bebe imi da cu piciorutele in stomac dar mie imi placeil iubesc asa de mult,abia astept joi sa il vad la eco.miercuri incep cursurile de nastere

monica mamica in devenire+31denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

buna fetelor, cred ca petrece-ti de nu e nimeni pe aici!

de aseara, bebeul meu s-a mutat pe partea stanga, ca mi s-a pus ca un junghi asa, ma tine de nu pot sa stau dreapta, voi cele care ati mai trecut prin asta ,ati avut dureri destea cum zic eu? sa stiu daca ma ingrijorez sau nu....
nici nu stiu cand sa ma ingrijorez si cand nu

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cine pune ceva modele de suzeta? Din ce trebuie sa fie latex, silicon, cauciuc si cam ce forma prefera la inceput. Nu am de gand sa iau dar totusi pe cand e nevoie sa stiu modelul cel mai bun.
Cadite: cat de mari trebuie sa fie? Am vazut si mici, si mai mari si ma gandesc ca cele mai mari vor fi folosite o perioada mai lunga, deci mai bine mai mari, nu?
Termometru: ma refer la cel de corp, care e mai bun, cel de urechi, cel cu suzeta, cel de frunte.... Imi mai trebuie si de camera si de baie?

Cum am mai zis si cred ca se si vede, sunt complet paralela de ce am nevoie.

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ce am facut noi azi :D
http://entertainment.webshots.com/photo/2558321940101671646WpuoFn?vhost=entertainment&vhost=entertainment

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Moni la Cezar am avut suzeta de la nuk, dar sunt bune si alea de la avent si de la chicco, eu la inceput nu am luat ca am zis ca daca nu am in casa nu sunt tentata sa -i dau suzeta dar am fost la babyexpo si acolo am primit o pungulita de la nuk cu diferite chestii printre care si o suzeta , care a fost tare buna cand am inceput sa-i fac baita , la baita dormea dus ii placea la nebunie dar cand il scoteam urla de parca-l taiai ...il lua foamea...si cum dura putin pana il imbracam nu puteam sa-l lasa sa planga in halul ala asa ca i-am dat suzeta , la inceut o scuipa ca nu-i placea dar cu timpul s-a obisnuit, sunt copii care nu accepta deloc suzeta altii n-o mai lasa

termometru eu am avut unul normal, electronic, dureaza un pic cam mult dar macar stiu ca-mi aratat temperatura bine, am si de ureche si de frunte dar mi se pare ca arata gresit

cadita eu am luat una mai mare sa incapa lunganul in ea, am folosit-o pana pe la 1 an (de pe la 7 luni statea in fundulet) cand am inceput sa-i facem in cada
uite eu asa am avut la cezar http://www.okazii.ro/catalog/20894592/cadita-bebe-cu-suport.html cu suport

edit: prima suzeta a fost din cauciuc, dupa aia cand am vazut ca-i place am luat din silicon, vezi ca sunt pe marimi, la nuk au de la 0 la 6 luni de la 6 la 12 etc...la celelalte firme nu stiu
oricum daca o accepta accepta orice model daca nu o vrea poti sa-i iei si din aur ...degeaba
unul dintre finutii mei nu a vrut-o deloc, in schimb isi suge degetelul , deci mai bine cu suzeta
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput