Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
meleea spune:
Gata,am reusit deobicei intru din bara de sus dar cum nu poti ca accesezi reclama si nu ai posibilitatea sa o inchizi. ce naspa
Meleea 28
uliiasi spune:
Buna dmineata, zmeuricile mele dragi!
N-am mai scris de 2 saptamani, desi am reusit sa recuperez tot (uite-asa nu m-am plictisit la birou, hihi ).
Aveam multe stranse sa va spun, dar nu mai tin minte mare lucru....asa ca va spun ca la noi totul e bine, saptamana trecuta am fost la dr si puicul meu avea 1332 g, si toate masuratorile erau in grafic. Ne mai ducem peste 3 saptamani, atunci voi fi deja in luna a 8-a si ma gandesc sa incep sa ma duc mai des de atunci incepand. Am auzit ca din luna a 7 a sau a 8 a (nu mai tin minte exact) consultatiile ar trebui sa fie la 2 saptamani...
Ati vorbit intre timp de bagaje de spital, a fost foarte folositor, mi-am pus intr-un fisier toate ideile voastre, sa le am pe toate la un loc, o sa le pun cap la cap cand incep sa-mi fac bagajul, adica de saptamana viitoare, cred.
In legatura cu cumparaturile pentru bebe, tot in repaos sunt, inca ametita total...astept si eu targul cu pricina, poate luam de acolo mai multe chestii deodata, sa nu ne fataim tot orasul, ca al meu sot face depresie cand e cu masina in trafic in Bucuresti, asa ca incerc sa-l scutesc cat pot...
In legatura cu hemoroizii, am vazut ca discutati si despre asta...eu recunosc ca n-am avut niciodata asa ceva si nu stiu exact cum se manifesta, dar parca am si eu ceva mic umflat acolo...dar complet nedureros. O fi hemoroid? Ar trebui sa fac ceva in legatura cu el chiar daca nu e dureros?
Va imbratisez cu drag! Sa aveti o zi minunata!
Iulia 29+
anisiap spune:
neatza burtici
nu am somn deloc desi aseara am fost la o cununie (o mamica pe care am cunoscut o pe alt forum de pitici)sa pun poze nush cand ....
eu cumpar haine la bebei de aici http://www.kiabi.com/bebe-fille/pyjamas/251 au niste preturi foarte bune si hainele sunt super de calitate vara si iarna niste reduceri de ametesti din pacate nu livreaza in ro doar italia si belgia poate aveti rude sau amici saritori
facui si eu in iarna oleac de comertz
eu am pastrat majoritatea hainelor lui Ale ma gandeam sa si imbrace papusile cu ele da uite ca s a nimerit bine o sa fac selectie acusi sa le scot pe cele de baietzel (am vro doi saci)nici nu stiu daca zece body e mult sau putin eu am depasit limita e deja patologic la mine cu hainele trebe terapie
dar avand in vedere ca nu am decat o salopeta albastra o sa mi iau doza acusi deocamdata acum cumpar rochitele
pernele de alaptat aici sunt in jur de 30 40 de euroi
ce mi lipseste mie acum e un wrap cred ca o sa am mare nevoie de el
a si carutul de gemeni care e programat luna viitoare
ce nu se gasesc aici deloc sunt pantalonasii separat cu labutze... am luat din romania sunt foarte practici asta tre sa mai spun la mame sa aduca si nici bonete dar nu am folosit deloc nici un fel de caciulitze
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor ,Ale ,si 24+
ylla2009 spune:
Buna dimi ..hai la o cafe cu lapte..
ELENADA, ALEXUTZA ,MOTANA(da..am motive intemeiate..legate de viata de zi cu zi).Va multumesc ca imi sunteti alaturi..CE NU TE DOBOARA ,CLAR TE FACE MAI PUTERNIC.!!!
Acum m-a ridicat din praf..zambesc(desi uneori cam fals) dar o fac pentru puiutii mei care nu au nevoie de o mama deprimata si de o luptatoare.
In rest totul pare sa fie ok..bebicul e foarte activ,am observat ca trebuie sa folosesc din ce in ce mai multa lotiune/ulei pentru burtica.Au aparut vreo 2-3 vergeturi noi,dar sincer nu mai vreau altele..asa ca am facut un mix de ulei de migdele cu ulei de masline si lotiune..sper sa dea rezultate bune.
AMR 11 saptamani.Pare atat de putin(cand ma gandesc ca nu am mare lucru pregatit)si atat de mult(cand ma gandesc ca abia astept sa tin puiutul in brate)
Hmm..Sa aveti o zi placuta,va sarut cu drag pe toate!!
Ylla 28+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
blanca000 spune:
Buna dimineata fetele mele burtoase,
Suntem si noi acasa, de ieri seara de fapt, si ne-am trezit azi la 8:30..mareee realizare pentru mine ..ca nu am fost la 6 in picioare.
Ieri si de 01 mai am fost la socrii asa cum v-am spus,intr-o zona mai de munte, a fost ok, mai putin ca erau toti parintii la un loc si fiecare avea ceva de comentat sau un sfat de dat ..eeeee dar ce comentez eu . Am zis sa nu ne intoarcem azi, sa risc sa prindem aglomeratia nebuna de pe DN.
Asa ca azi as vrea sa merg pana la Ikea sa ma uit de o comoda pentru bebe si accesorii pentru patut..am vazut acolo lenjerii si protectie pentru margini. Dar la mine trebuie convins sot....
Ieri zice : stii cand o sa incepe sa cumparam si noi? eu ii raspund la 30 sapt? el : DA..si apoi ma intreaba timid : cand adik? si eu : peste 2 sapt...a facut saracul o fatza.....tot incearca sa traga de timp..e mai superstitios ..dar de o comoda tot ma uit eu.
Aaaa si a mai patit ceva sotul meu..sa se dea el viteza si sa monteze nu stiu ce la socrii a luat o dalta si un ciocan si nu tiu cum a lovit de a sarit o aschie de metal din dalta exact in mana lui, intre degetul mare si aratator..si tasnea sange nene...s-au dus pana la spital si la radiografie sa vazut ca e "proprietarul" aschiei pe care acum trebuie sa o scoatem prin operatie. E micuta aschia cat un mm patrat dar trebuie scoasa..nu sa umflat mana nu nimic..a facut si antitenanosul...dar trebuie sa mergem la spital..ufffff...saracutul.
Noi doua suntem bine, am mancat si dormit pe acolo, bebita a dansat..acum doarme...si asteptam cu nerabdare zia de maine cand avem si noi control..abia astept...abia abia...
ps :sunt cam suparata si socata de o veste de aici pe DC de la Sufletul Credintei...despre o fata...nu va spun mai mult caci nu trebuie sa stiti vesti rele..dar eram paciente amandoua ale aceluiasi dr. si am tot vorbit despre una despre alta...si acum ...asta e viata...dar e ciudata uneori.
28+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
`neata burtici si mamici
ylla si capul sus,trebuie sa fim tari ptr bebelushii nostri,si eu am fost ca in butoi saptamana asta dar i-au trecut "greturile" rapid la al meu ca altfel nu se poate
motana,drept sa iti zic,si eu am mai dat sfaturi din astea cu nu luat lucruri multe ca,cresc repede,insa nici eu nu m-am putut abtine si tot am cumparat am luat mai multe bodyuri ca sunt mai usor de schimbat bebe,dupe o varsatura ceva,l-ai schimbat rapid,acu depinde cat de repede se murdareste bebe si de cat de des ai tu chef de spalat hainute si calcat. (eu asa vad treaba)
ce inseamna combidezon (sau cum ai zis) cu labute??
multumesc mult fetelor de vorbele frumoase,ma bucur mult ca va place Ebonee si mai ales camera ei pe unde a trecut apa
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Vin si eu in dimineata asta cu o..sau mai bine cu un ceiut
uliiasi si eu am identificat zilele trecute la dus o mica umflatura (apropo de hemoroizi)..si nu e deloc dureroasa...dar e acolo. Ce am inteles eu de la fete: igiena stricta (dupa fiecare scaun), evitare constipatie si am cumparat un unguent cu galbenele si propolis. Sper sa-ti ajute!
Felicitari pentru rezultatele la echo
blanca000 si eu am citit aseara povestea Alinei si tare m-a intristat. Ciudata mai e viata asta....
Multa sanatate sotului tau
Fetelor am doua intrebari:
1. mai ramane valabila intalnirea din 16 mai? sa mi-o trec si eu in planner..la ce memorie am acum
2. voi v-ati facut un jurnal al sarcinii? cam ce structura ati adoptat? ma gandesc si eu sa-mi fac un fisier cu datele importante pe saptamani..si m-ar ajuta tare mult daca voi ati gandit deja o structura..
Alinutza 25+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
alinutza78 spune:
uff...deja ma lasa memoria
blanca000 multa bafta la echo de maine ..si iti doresc o intalnire placuta cu bebelina. Te asteptam cu vesti bune!!
Lucialu, cuscra draga, ce mai faci? Totul e bine? Ce-mi mai face noruta?
Alinutza 25+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi ! Azi ca niciodata ne-am trezit la 9.30 , desi bebe dansa de zor ! Ne simtim mai bine , sper sa nici nu mai fie probleme pana la sfrasitul sarcinii ! Eu maine trebuie sa merg la spital pentru ca sa-mi iau concediu medical , e groaznic pana se urnesc doamnele de la urgenta , ca deee la noi merge sa ne luam concediu medical doar cu internare , bineinteles fara a sta in spitala ( macar asta e un lucru bun ) . Voi ati inceput deja sa va faceti bagajele pentru spital ? Si mai am o intrebare la voi : ati intrat vreuna in prenatal ? Doctorita mea spuen ca se da de la 32 saptamani ,dar legea spune ca se poate intra de la 7 luni ! Voi ce crederi ?28+
micaalsa spune:
Salutare
Ne-am intors si noi din tari straine ... pe buna dreptate zic, ca acolo rar gasesti pe cineva cu care sa te intelegi in romaneste
Ne-am simtit tare bine, aer curat, munte, relax total S-a si vazut la cantar, cand am ajuns acasa
Cateva poze de pe-acolo gasiti AICI, pe mine nu ma vedeti ca eu vesnic sunt in spatele aparatului
N-am reusit sa citesc mai nimic din urma, doar camera bebilelor lui Moni am vazut-o si e superba. Felicitari!!! E simpla si frumoasa.
Sper ca sunteti toate bine
si duminica frumoasa
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 28+ cu Teodora
Nasterea printesei