Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

ramonaiani ce dreptate a avut sotul tau cu cezariana...dar sti cum e...speranta moare ultima..si eu sper ca nu ma lasa sa ma chinui prea multa astia..oricum eu deja ma vad injurindui frumos pe romaneste..ca oricum nu ma inteleg..hehe

Nici asta nu-ti recomand .
Stateam in salon cu o unguroiaca care nascuse un baietel o zi mai devreme. La un moment dat intra o individa de la laborator sa ne ia sange pt analize. Ei bine, reuseste sa imi sparga vena .
Tocmai se conversa cu colega pe ungureste (a recunoscut numele unguresc), cand ma trezesc sa zic ceva pe romaneste - ca ma doare mana si ca probabil o sa se invineteasca.
D-na se intoarce la mine calma si-mi spune pe romaneste ca "se mai intampla, imi cer scuze" .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Salutari burtici.
De cand m-a decalrat doctorul "normala" mi-am facut de cap, adica cumparaturi, plimbari spalat si calcat hainute de bebe. Ieri mi-au organizat niste prietene si surioasa un baby shower. Bebele s-a ales cu hainute, paturici, jucarii si ceva $.
Azi am facut un eco, bebele are greutatea estimata la 3250g. Intram la categoria grea..
Azi a aflat si surioara ca va avea un baietel. Baieteii nostri vor creste impreuna si speram noi vor fi ca fratii.

Am citit cam pe sarite ca nu mai am timp, deh sunt "normala" acum.

Va pe toate.

mami de Tudor si 37+ cu Eduard

Mergi la inceput

Pardon... Salutari burtici si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

Scuza-ma daca sunt indiscreta dar tu pleci special la Viena sa nasti si apoi te intorci in Ro?

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Nu esti deloc indiscreta, fii serioasa! Raspunsul pe scurt e da. Pe lung (cu circumstante atenuante ) e cam asa: noi am fost plecati in Anglia pana in martie anul asta asa ca aici nu aveam doctor deloc si mi-era sincer cam groaza la 6 luni si ceva sa ma apuc sa caut un dr bun (si nepartizan al cezarienei in orice conditii) care sa nu fie deja ocupat in perioada in care nasc eu, pe cand la Viena aveam deja recomandati doi doctori de catre prieteni austrieci; in plus, angajatorii mei din Londra (eu sunt in concediu de maternitate pana in august) au fost de acord sa imi plateasca in continuare asigurarea privata de sanatate, dar asigurarea asta nu se aplica decat daca esti in afara tarii de domiciliu, deci imi acopera nasterea, dar nu in Romania - nu ma intrebati care e logica, sunt convinsa ca ea exista ; la Viena putem sta in apartamentul unui prieten, iar Matei poate sa lucreze fara probleme pentru ca sediul central al firmei lui este acolo. Asa ca dupa o scurta dar matura chibzuinta, am ajuns la concluzia ca ne e mai simplu asa, Matei o sa trebuiasca sa faca un pic de naveta in cursul lunii mai dar el oricum calatoreste f mult cu serviciul deci nici asta nu e asa o mare diferenta...de fapt nici nu stiu de ce simt tot timpul nevoia sa ma justific foarte pe larg si rational daca ma intreaba cineva chestia asta, cred ca am ramas traumatizata de cand m-a "luat la ranga" o prietena ca m-am intors in tara cu fite-n cap si nu-mi mai place nimic...(chestie declansata de un comentariu negativ cu privire la "starea de fapt" din tara care de altfel inainte sa plec ar fi trecut neobservat sau chiar ar fi fost aprobat cu entuziasm de toti cei prezenti, de unde si trauma ).

Hai ca vad ca trezitul la 6 dimineata imi da chef de vorba, ma duc sa schimb semnatura si sa vad ce ati mai scris.

Pupici
Alex

Alex 31+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Ce faceti dragelor, ati petrecut bine de 1 mai? Eu am inceput ziua cu yoga (Matei sarbatorea prin munca...), dupa care am mers la Ikea si imprejurimi sa ne uitam de mobile pt bebe, fara realizari notabile. A, si ne-am programat la un curs de ingrijirea sugarului pt sambata viitoare impreuna cu finii nostri, cred ca o sa fie foarte distractiv!

Ramonaiani supersimpatica faza cu asistenta trilingva imi aduce aminte de ultima noastra excursie la Viena cand la micul dejun (intr-un hotel micut, unde sala de mic dejun era ceva mai mare decat sufrageria noastra) am exclamat, plina de tact si delicatete, "nu mai sunt chifle din alea de care imi plac mie, le-au mancat nehalitii astia pe toate", ca dupa 10 minute sa ii sune mobilul unuia din "nehaliti", care a raspuns cu "Alo, buna dimineata" Imi promit de ani de zile sa gandesc inainte sa deschid gura, dar nu vrea si pace...

Sarmisa, Dana, Magda bine ati venit acasa! Sarmisa, e foarte foarte dragalas bebe Aaron

Yioanna, arati splendid, imi place mai ales poza cu finutul.

Maria felicitari ca ai pus casa in ordine, sper ca nu te-ai obosit prea tare...

LauraOana distractie placuta la socri! Sunt convinsa ca nu o sa ti se rupa apa pe acolo si oricum ai vazut ce au zis fetele, si daca se intampla ai timp sa ajungi inapoi la Viena...

Noi astazi dam o fuga pana la ai mei la tara, din pacate cred ca vremea n-o sa tina cu noi...dar Matei n-a mai condus de nu stiu cand si are chef de o plimbarica

Va pup, weekend placut in continuare,

Alex 32+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata la burtici si la mamici!
Noi avem azi programat gratar la cumatrii nostri, la Gura Humorului. Se pare ca vremea nu tine cu noi, dar probabil noi fetele, vom sta in casa, iar baietii, afara, la foc. Comentam cu sotul, ca acesta e ultimul gratar cu burtica ... ca apoi, cine stie cand vom iesi, dar uite ca n-am noroc sa stau mai mult pe afara. Dar intalnirea cu prieteni dragi invinge si vremea.

Am citit din urma, pe la 5 cand m-a dat jos din pat, ca de trezit ... nici nu stiu cand am dormit, dar nu reusesc acum sa ma concentrez.
Va pup!

Andreea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

neata fetele..ce harnice ati fost..ma duc sa citesc din urma..k nu vreau sa raman codasa,inainte de a pleca la spital!asta noapte am pierdut dopul,contractiile m-au navalit nu sunt regulare dar sunt destule..

bine macar k ieri mi-am facut treburile casei,as mai avea de calcat cine stie dk voi avea chef?acum nu pot decat sa va spun k mi-e somn,am dormit 4h-5h nici eu nush..am fost la cina cu prietenii,ne-am plimbat cu briciola..

ma duc sa citesc ce ati mai facut!

ely 39+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

S-a rupt apaaaaaaaaaaaaaaa! Sunt la spital, sa dea Domnul totul sa fie bine! Va pup si va anunt de indata ce pot intra online :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

wow oana, ely vreau sa fiu prima care scoate majoretele pt voi ...aveti grija de voi si nastere usoara ! Pana diseara va veti tzine bb-ii mult asteptati in brate .

Felicitari si celorlalte proaspete mamici. Sunteti foarte curajoase , iar bb-ii vostri deliciosi !

Noi am fost plecati 3 saptamani, dar am fost aproape de voi citindu-va. Noutati nu avem, mergem la control miercuri 6 mai sa vedem cum stam. Abia astept !

burticile buclucase si mamicile fericite

36+ Athina-Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

fetelor am citit din urma,o sa incerc sa va raspund,sper sa-mi aduc aminte tot...am citit printre randuri datorita durerilor..ma iertati,nu?

yoanna:am vz hainutele,burtik esti tot mai frumoasa!se vd k iti prieste sarcina!

dana.mi:imi pare rau k ai" pierdut"telefonul..bun venit acasa...refacere usoara te asteptam cu pozici!

voicu bb:felicitari pt bb baietel,important este sa fie sanatos!

maria:ma bucur k ai terminat treaba,ai grija in continuare!

miruta:a fost bn la plimbareala,cald..frumos...am sarbatorit frumos cu prietenii,chiar radeau de mine k termin de papat si dau fuguta la spital!

carla::acum k ma apropii de START inteleg si mai bine ceea ce ne-au explicat la cursuri..ma bucur k m-am dus!

oana.mvt:NASTERE USOARA!

ely 39+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput