sunt disperata
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
camicreata spune:
buna dimineata.Va scriu repede cateva randuri.Am vorbit cu o prietena si mi-a zis ca trimite ea un emai-l la ambasada si ii scrie totul sa vada care sunt legile.Acum o sa astept raspunsul lor.In legatura cu intrebarea daca copilul e pe numele lui eu am raspuns de multe ori ca DA.El la recunoscut si cred ca am putine sanse sa-l iau cu mine.Deocamdata nu pot sa ma duc la politie el a fost carabinier si cam cunoaste lumea.Voi astepta raspunsul de la ambasada apoi voi vedea ce pot face.Inca ceva care vroiam sa spun este faptul ca nu ma bate arunca cu lucruri tipa tare ma impinge poate mai imi da cate una dar nu sa lase semne.
Eu acum tre sa plec va tin la curent
Va multumesc pt sfaturi
MayanMistica spune:
Dau si eu cu vorba , nu cu paru :
Nu poti urma niste sedinte psihologice pe motiv ca esti agresata psihic? In felul acesta poti dovedi in instanta ca starea ta psihica poate fi afectata foarte mult daca nu pleci de langa acest om.
inima25150 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camicreata buna dimineata.Va scriu repede cateva randuri.Am vorbit cu o prietena si mi-a zis ca trimite ea un emai-l la ambasada si ii scrie totul sa vada care sunt legile.Acum o sa astept raspunsul lor.In legatura cu intrebarea daca copilul e pe numele lui eu am raspuns de multe ori ca DA.El la recunoscut si cred ca am putine sanse sa-l iau cu mine.Deocamdata nu pot sa ma duc la politie el a fost carabinier si cam cunoaste lumea.Voi astepta raspunsul de la ambasada apoi voi vedea ce pot face.Inca ceva care vroiam sa spun este faptul ca nu ma bate arunca cu lucruri tipa tare ma impinge poate mai imi da cate una dar nu sa lase semne. Eu acum tre sa plec va tin la curent Va multumesc pt sfaturi ![]() ![]() ![]() |
Cami
eu locuiesc in Franta si am un copil, o fetita de 1 an jumate
de cand Romania face parte din comunitatea Europeana nu mai trebuie pasaport pentru copii; presupun ca si pentru Italia e la fel ca pentru toate tarile europene
eu i-am facut fetitei mele carte de identitate anul trecut cand avea doar 4 luni jumate si nu mi-a trebuit semanatura sotului
acum depinde si de cum sunt legile in Italia
mergi la o alta primarie, daca poti,( undeva unde el nu conoaste pe nimeni care sa-i poata spune ca te-ai interesat) si intereseaza-te ce acte si ce demrsuri trebuie facute
sau sa mearga sora ta sa ceara informatii
Bafta multa si curaj pentru ca ai intr-adevar nevoie
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
katiapam spune:
of Cami ce rau imi pare de problemele tale
din pacate din cite stiu nu poti pleca cu copilul din moment ce copilul e italian
chiar daca situatia e grea dar gindeste-te bine ce ai de facut
e greu sa stai cu asa un om dar daca pleci te acuza de parasire conjugala si ca i-ai luat copilul si din pacate nu poti merge fara procura lui in romania
si in plus daca a fost si carabinier cunoaste si legile destul de bine si colegii si nu stiu
daca vrei iti las adresa de la consulat si poti lasa un nr daca vrei sa te contacteze ei sau lasi nr sorei tale,sint f serisoi si iti raspund
inainte sa faci ceva informeaza-te bine
ai grija de tine si de Sebastian
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
katiapam spune:
consulara@roembit.org
Sezione Consolare dell'Ambasciata di Romania
Via del Serafico 69/75, 00142 ROMA
Si riceve per appuntamento
Tel. 06 51531155
Fax 06 51531151
E-mail: secretariat.consulara@roembit.org
Web: http://roma.mae.ro/
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
katiapam spune:
Inima-ca sa mergi in Romania nu ai nevoie de procura atunci cind ambii parinti sint romani cu domiciliul in Romania care nu au trecut in pasaport adresa din strainatate si care au inca buletinele romanesti valabile si in pasaport trecut orasul si de unde e eliberat
in acest caz se poate intra in Romania indiferent din ce tara se calatoreste spre Romania si trebuie procura doar la iesirea din Romania daca calatoresc neinsotite de tata/sot
in cazul Cameliei e divers ca el e cetatean italian si copilul la fel
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
inima25150 spune:
citat din mesajul lui katiapam Inima-ca sa mergi in Romania nu ai nevoie de procura atunci cind ambii parinti sint romani cu domiciliul in Romania care nu au trecut in pasaport adresa din strainatate si care au inca buletinele romanesti valabile si in pasaport trecut orasul si de unde e eliberat in acest caz se poate intra in Romania indiferent din ce tara se calatoreste spre Romania si trebuie procura doar la iesirea din Romania daca calatoresc neinsotite de tata/sot in cazul Cameliei e divers ca el e cetatean italian si copilul la fel ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katiapam
sotul meu e francez si fetita e nascuta aici
nu e declarata in rom
are doar cetatenie fr
iar eu dubal cetatenie
noi i-am facut carte de identitate fetitei pentru ca ni s-a spus ca nu mai e nevoie de pasaport pentru a intra in R
bine, eram amandoi cu fetita
si e clar ca daca vreau sa plec singura cu ea in Romania o sa am nevoie de o procura pentru a o avea asupra mea in caz de control ca acum, cum nu mai sunt granite...
e posibil sa fie vama ambulanta pê autostrada
nu cunosc legile ialiene dar din cate stiu eu, pentru tarile Europene( in afara de Rom unde se face carte de identitate doar la 14 ani; de aceea e nevoie de pasaport pt a iesi din tara) nu e nevoie de pasaport
eu ca sa ies din Fr cu fetita am nevoie doar de cartea ei de identitate
Mami de
![](copilas.gif)
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angipangi/angipangi.jpg)
angipangi spune:
sunt casatorita cu un neamt ,fetita mea e nemtoaica,am plecat in romania doar cu pasaportul ,fetei fara procura de la sot
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
katiapam spune:
citat din mesajul lui katiapam of Cami ce rau imi pare de problemele tale din pacate din cite stiu nu poti pleca cu copilul din moment ce copilul e italian chiar daca situatia e grea dar gindeste-te bine ce ai de facut e greu sa stai cu asa un om dar daca pleci te acuza de parasire conjugala si ca i-ai luat copilul si din pacate nu poti merge fara procura lui in romania si in plus daca a fost si carabinier cunoaste si legile destul de bine si colegii si nu stiu daca vrei iti las adresa de la consulat si poti lasa un nr daca vrei sa te contacteze ei sau lasi nr sorei tale,sint f serisoi si iti raspund inainte sa faci ceva informeaza-te bine ai grija de tine si de Sebastian ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cami-am scris apoi mi-am amintit ca ziceai ca nu sinteti casatoriti
nu stiu cum e cu pararsirea conjugala in acest caz dar cu sebi tot nu poti pleca
am o prietena care are un baietel de 8 luni sint casatoriti si l-a trecut in pasaportul lui,se poate face individual si pt copii asa mici si aici in it dar tot trebuie procura daca merge in ro fara sot
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)