Cum va planificati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

De luni pana vineri am acelasi plan: sa vin 10 ore la servici, apoi alte 3 in parc sau pe undeva cu fie`mea.
Planul pt sambata am maxim 4 ore de smotru-spalat-bucatarit, in rest program cu fie`mea.; asta in caz ca nu mergem undeva la strand sau inafara localitatii, ca pica smotruiala din start si o aman pe careva seara.
Planul pt duminica: iesit pe`afara cu fi`mea - daca este teatru de papusi, plimbare la zoo, neaparat vizionat StarGate macar acum

Restu` poa` sa astepte pana cand voi avea timp
Asa ca, planul e subtirel, cuprinde doar lucrul esential si nu mai incerc ever sa multumesc toata planeta, ca nu am cum.
Ooo, si neaparat cate o ingheta de vanilie la intoarcerea din parc, pentru noi, fetele, seara de seara

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

off topic:
(e de fapt un buchet mare) pentru voi......
Ar fi fost o intrebare dar s-a pierdut pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu imi linistesc neuronu` repetandu-mi mie insami ca in casa asta traiesc si nu e farmacie
Prefer o seara`n parc decat praful sters la zi.
Ca e mai important cupilu`, ca e mai fain afara decat la smotru, asta e sigur.
Mancare cum apucam: daca mai e in frigi bine, daca nu improvizam sau cumparam de-a gata.
Si cine vine in vizita sa anunte din timp ca e ca dupa razboaie`n casa

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Semanam, cred...si la noi e dezordine, jucarii peste tot, mancam nu totdeauna mancare calda si facuta in aceeasi zi.
Ma simt frustrata uneori si eu ca nu-mi ajunge timpul pentru a face mai multe, mai multa ordine, sau mai mult pentru mine...dar fac tot ce pot si e nevoie pentru fata. E inca micuta, si nu sta deloc singura sa se joace, vrea numai cu mine.
Programul nostru, in general, se rezuma la dat de mancare la copil (imi ia ceva timp ca nu prea papa), plimbari cu ea, joaca cu ea, schimbat, baita si binenteles alaptat (mai nou doame cu tzatza in gura la pranz, asa ca nici atunci nu mai pot sa fac mare lucru...decat sa ma uit la Stargate...si eu fan). Cand vine sotul de la servici mai sta cu ea in brate pe langa mine cat pregatesc de mancare. Si uite-asa trec zilele si mai e putin pana incep munca.... am inscris-o deja la cresa

PS.De maine seara incepe sezonul X (se pare ultimul) la stargate pe AXN.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

program planificat de copii, evident....adica zilnic gatit, smotruit, strans dupa ei, plimbat pe afara, prin parcuri, prin magazine, cumparaturi, hranit, baite. E un perpetuum. Eu pt mine personal, de 4 ani jumate am timp cat sa orbesc o musca, adica vreo cateva minute pe zi :)

sunt inca mici amandoi si nu ne putem organiza altfel viata decat in jurul lor, nu avem aproape familie extinsa, din nefericire. Eu am renuntat la job, sunt desperate housewife cu norma plina.

zilele trec cu rapiditate, niciodata nu ajung sa zic ca am terminat ce am planificat, mereu stabilesc prioritati si ma apuc de treaba in ordinea importantei. M-am obisnuit sa nu ma mai agit asa tare daca nu reusesc sa tin totul in frau. Daca chiar simt ca nu mai am timp si putere, nu mai calc haine, nu mai strang jucariile decat pe alea ce ne stau in cale, nu mai gatesc feluri alambicate sau gatesc strict pt copii, nu mai sterg geamurile saptamanal etc. Daca ma simt energica acopar mai mult, daca nu, ma limitez sa fac numai ce au nevoie strangenta copiii, adica le fac papa bun, ii duc la joaca, ii spal si-i culc, restul...D-zeu cu mila.
Am oscilatii mari de tonus fizic si dispozitie psihica uneori, asa ca fac si eu fata cum pot mai bine.
Nu ne putem face planuri cu bataie lunga, de exemplu nu ne facem rezervari pt un concediu pe litoral in Tunisia din luna aprilie pentru iulie, pt ca mai mult ne-am incurca, nu ne place sa avem chestii care sa ne oblige la respectarea unui program, daca nu mai avem chef, dispozitie, daca se strica vremea fix in sejur, daca mie imi vine CM fix atunci si tre sa stau numai la umbra, si sa nu intru-n apa, daca ma apuca o durere-n gat, daca se strica masina, daca -daca -daca, asa ca improvizam pe parcurs deocamdata, plecam cand ne simtim in stare, totul e in parametri si toti sunt in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Adela,problema asta o am si eu, am o fetita de 5 ani, argint fiu frate, nu sta locului o clipa, se schimba de 3 ori pe zi, camera ei e plina de jucari aruncate,off si de-ar fi doar camera ei....In permanenta strang dupa ea.Daca tip la ea imediat face dar mam saturat sa tot tip,Rachella aduna-ti jucariile, Rachella ridica hainele dupa jos........Oare cum sa facem sa pastreze????

Programu meu e cam asa...dim dus fata la gradi, dupa care ma duc la prietena mea si-mi beau cafeaua, ma duc o ora la sala , vin curatenie si papa la 13:30 ma duc sa iau fata.Masina o bag o data la 2 zile si de calcat calc o data pe saptamana.LA partea cu calcatu stau prost nu-mi place deloc noroc cu mama ca mai vine si-mi calca.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Anita, eu una ma simt mai bine stiind ca mai trec si altii prin ce trecem noi, sanatosi sa fim ca restul se rezolva sau conteaza mai putin.

Mergi la inceput