Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 17
Tecky spune:
Sursula multa sanatate micutului Tudor.
Flo tare scumpel e David cand vorbeste la telefon.
Noapte buna fetelor!
atb spune:
Dana, biata de tine, cat trebuie sa stai in pat? Iti e in ghips piciorul?
Sursula, sa dea DD sa va faceti bine repede si sa iesiti cat mai repede din spital, trebuie sa fie groaznic acolo.
Flo, David e un scump!!!
Ce frumos zice el da-da-da acolo!
La noi in Ardeal e mai simplu cu obiceiurile pt. ca... nu prea sunt obiceiuri. La noi nu exista nici taiatul motului, nici turta, nici tavita. Scapam usor! ![]()
Nicholas in seara asta a descoperit ca poate sa mai zica si altceva pe langa baba si babu, a descoperit consoana c, si toata seara a zis numai ca-ca,cac-cac,cachhhh.
Cupchilu meu la ora asta nu doarme! Se tot invarteste si suceste in patut, eu il pun pe spate, el se ridica iar in fund si tot asa, cu toate ca e rupt de somn. Hai ca merg iar la el, ca atunci se ridica cand ma aude la tastatura. Noapte buna!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
violeta29 spune:
Bunaseara
Eu sunt tare trista , tocmai am aflat ca o colega de facultate care a nascut luna trecuta are probleme cu baietelul, au facut deja doua operatii in romania si se pregatesc pentru una in germania.din cate am inteles s-a nascut cu niste probleme la esofag si inca ceva la fundulet, n-am inteles prea bine despre ce este vorba.Oare de ce sunt atatia copilasi care trebuie sa sufere?
Cu somnul stam ceva mai bine, asa ca am reusit sa ma odihnesc si eu cat de cat
Turta,sau motulsau cum io mai zice, nici eu nu le pricep rostul, dar nasii tin tare mult la obiceiuri asa ca o sa trebuiasca sa ma conformez.Dar as vrea sa fie in acelasi timp cu aniversarea ca sa fac o singura cheltuiala.
Cu mancatul, Alexandra nu mai mananca deloc blenduit, doar pasat cu furculita sau muscand direct .
RALIRALI LA MULTI ANI!
BOTI, eu am si scos-o de cateva ori pe Alexandra cu tricicleta, asdar la voi cu siguranta nu e prea devreme.Singurul lucru care ma deranjeaza e ca oglinzile retrovizoare ies foarte usor, si a fost mult pana a prins smenul, ca imediat le scoate si le roade
In rest e ok, se manevreaza destul de usor si sta destul de confortabil in ea.
DANA, uff, hai ca s-au adunat toate pe capul vostru!Cum ai reusit sa-ti rupi piciorul?Pupici Clarei sa treaca laringita
SURSU, insanatosire grabnica puiutului
ANA_A, nici la mine nu mai merge prosteala cu painea, asa ca ii dau sa guste din ce mancam noi(nu chiar orice evident)Si ea e tare pofticioasa, cand ne vede la masa e in stare sa se bage cu amndoua mainile in farfuriile noastre
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
BIRIBU, LA MULTI ANI , SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
atb spune:
Biri,
LA MULTI ANI!!!
cu multa sanatate, fericire si iubire, sa ai parte de o viata frumoasa si implinita alaturi de sotul si cele doua comori ale tale!!! Si da mai des pe la noi, nu mai fi asa de scumpa la vedere!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Gabriela82 spune:
Biri la multi ani! sa ai parte de snatate si multe bucurii. 

ptr Tudorel, sa se intoarca repede acasa sanatos.
Dana multa sanatate, trebuie sa fie groaznic.
mai3, capri, flo multumim de comentarii 
am vazut filmulete cu Andrei si David dar n-am sonor 
si apropos de mancare, astazi in parc o mamica manca inghetata si ii dadea sa guste si bebelului ei de 8 luni.
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Yael spune:
Am cumparat de www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=18&itemid=431&category=&product=moovy" target="_blank">AICI si scaunel de masina (2009 Moovy Inglesina €95,00). Este varianta mai 'sport' (mai ieftina) a lui 2009 Marco Polo Inglesina www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=18&itemid=428&category=car-safety&product=marco-polo" target="_blank">-AICI
Are cineva? Pare super, imp. pt. noi este ca are marimea si standardele europene (si eticheta portocalie). Pana la 3 ani sa zic asa e f. importanta baza aceea de la scaunel, asa se poate inclina... Al meu are 2 pozitii pt. somn, si 1 pt. cand mananca. Marco Polo are cu 2 pozitii mai mult...
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
flo1980 spune:
Biribu 
Viata frumoasa alaturi de familia ta frumoasa!

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Anilansa spune:
Buna dimineata
va servasc cu o
pt doritori
Sursula multa sanatate micutului Tudor, sa va intoarceti repede acasa

BIRIBU, LA MULTI ANI ,SANATATE SI SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI
noi asera am dormit tare naspa... trezire din ora in ora
, la ora 4 l-am luat cu mine in pat ca eram franta
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa