Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
Porumbita spune:
o sa pun si eu mesajul de la sf cap trecut poate mai vin si alte raspunsuri (bebelusi, camermne merci pt ale voastre):
"noi am avut sambata botezul; a fost f frumos; o sa incerc s apun poze dar nu reusesc sa intru pe contul comun
am fost vineri si la control de 3 luni; are 64 cm si 6700; insa pediatra i-a pus diagnosticul de usoara hipertonie axiala ; si pt fornaiala aia de care va ziceam si in cap anterioare o facem o vizita si la ORL.
am fost azi la control la neurologie pediatrica si intradevar asta e dignosticul; zice ca nu e patalogic si ca se rezolva cu kinetoterapie; ca sa facem in fiecare zi timp de 2 luni; ne-a zis sa mergem in particular la cei de la Obregia; insa nu am de gand sa il duc zilnic la spital in nici un caz...
de ce a pus diagnosticul asta? pt ca la 3 luni la tractiune unilaterala nu se spijina pe cot/palma, dc e culcat pe spate si il ridici de manute capul rmane usor in spate, nu e pe aceeasi linie cu coloana...
ziceti-mi va rog bbii vostri cum sunt la 3 luni? cum isi tin capul? cum se comporta dc ii ridicati de manute?
PS - irina ms frumos 
cristi_2003 spune:
bee- carol daca are chef isi tine capul cand il ridic de manute, daca nu, nu. parca la 3 luni a inceput sa stea cu capul sus cand e pe burta, nu mai stiu exact data, da de atunci numai asa sta pe burta. de asta nici nu il pun des, ca el nu se odihneste pe burta, doar sta cu capul sus, si cand oboseste si nu-l mai poate tine striga
da daca drul a zis ca recupereaza cu gimnastica e de bine zic eu
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
Porumbita spune:
de billy, naty, alina 1976, leditia mai stiti ceva?
beblusi nu vii si la noi sa gatesti?
delia si lui robert ii cade paru de numa; a ramas cu un mot in frunte
selene da tu cazi nu te incurci ; robert la 3 luni si o sapt tot cu picioarele flexate doarme; si asa le tine si in sling/wrap
irina un botez supeb va doresc si sa da ignor celor care comenteza!
dark si tu si Mister sunteti bestiali; buni de luat ca exemplu 
ada ati scapt de indigestie?
mvb m-am gandit de multe ori la tine, la michele si la pusyketa. Ma rog a DD sa va auda dorinta!!
veronica si robert a inceput sa gnagureasca de iti e mai mare dragu!! 
roxanaz cred ca eva stie e mai bine de ce nu vrea suzeta (nu dati, eu am ceva contra ...
sper sa nu regret mai tarziu ca nu i-am dat-o)
daiopri bine ca a acceptat biberonul
aalina e am obs ca dc doarme bine ziua doarme bine si noptea...
micola zau ca ma enerveaza ai tai ca te toaca atata la cap... eu pana acum as fi facut niste super crize de nervi de le-ar fi pierti cheful de comentat... si robert se trezete odata intre 3 si 4 apoi intre 5:30 -6:30 apoi intre 8 si 9.. cu variatii..
are si nopti cand se scoala direct la 5-6 si are si zile cand doarme mult...
eu ma tine de ale mele inainte si cui nu convine il/o sfatuiesc sa isi vada de treaba...
bee alexia e o dulce, nu te mai stresa asa tare
; unde e parcul floresca? in parcul Gradina Icoanei merge cineva?
miere robert abia de o sapt tine in mana jucaria (pusa de mine) si dc o scapa e pe pe canapea (am o canapea intinsa in sufragerie pe care e locul lui de joaca, scoica etc); dc o scapa din mana pe podea nu i-am mai dat-o inapoi, o spal; acum caut sa vad de unde pot cumpara niste jucarele de ros, din panza; nu stiu atunci cand o sa dea cu ele pe jos cum o sa procedam.
dya-dy spune:
Dragele mele, stiu ca m-ati dat la disparuti, dar am fost tare ocupata zilele astea,cu vaccinul de 2 luni, cu o mica petrecere data vineri, 24 aprilie, si cu cateva plimbari ...cat e mama aici ne plimbam asa mai cu usurintza!
Sper sa fiti toate bine, ca desi am incercat sa citesc din urma, nu e chip sa ajung la zi.
Cateva poze de la un parc de orhidee, superb:
PARC Utopia
Si o poza de la petrecerea de pe 24,ca nu ne-ati mai vazut demult:
Poza petrecere
ada_coman spune:
Buna ziua fetelor!
Multumim pt griji.
Am scapat de indigestie, tare nasol a fost 
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Luca Sebastian de Oanaq 
Alexandra Maria de Anculet 
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! 
Sanatate multa bolnaviorilor 

Dya-dy bine ai mai venit pe la noi
Ce frumos a crescut Maya 
Petrecere frumoasa licuricilor crestinati azi, sa va fie de bine botezul. 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Porumbita sa va fie de bine botezul
si multa sanatate lui Robert
Sunt sigura cu cateva sedinte de kineto se va rezolva si problema voastra. Va
si va doresc multa sanatate si rabdare. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Dya ce ma bucur ca ati mai dat si voi un semn de viata. Am vazut fotografia, esti o mamica tare frumoasa ....
Am vb cu Tenzika, sta toata ziua cu printesa in parc ca altfel daca stau in casa trebuie sa o tina numai in brate. Sambata viitoare vor avea botezul, era tare emotionata. Am ras cu ea ca popa le-a cerut 3 sticle de vin pentru botez si 3 sticle de vin pentru cununie ca o sa o aiba in aceeasi zi ![]()
![]()
![]()
![]()
Ce popa betiv ![]()
![]()
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
O zi buna la toata lumea!
Intru doar repede sa va pup, sa urez LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi 

, sa felicit licuricii botezati week-endul aceasta 

si, bineinteles sa-i urez Lisei CASA DE PIATRA si Petrecere Frumoasa!

Pe noi ne viziteaza azi bunicii din Londra - deci muuulte de facut
Am fost deja la cumparaturi, iar acum ne ducem la Loch Lomond 
ca e o vreme asa de faina....
Sper sa ajung maine seara sa citesc din urma... caci mai devreme clar ca nu voi putea
Un week-end frumos sa aveti, plin de soare si bucurii 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Tin sa va anunt ca aseara l-am culcat pentru prima data pe Vlad singur in camera lui. I-am cumparat carusel si este ff incantat, nu isi mai ia ochii de la el. Se uita ce se uita, se joaca cu manutele si apoi adoarme singurele....imi vine sa il mananc.
Am avut asa emotii mari azi noapte, dar nu a fost nici o problema, a dormit bustean. S-a trezit o data la 1 si apoi la 7 dimineata.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Arriel spune:
Salutare la toata lumea! In primul rand vreau sa felicit licuricii crestinati astazi, sa aiba parte numai de bine in viata!
In plus, Lisa, CASA DE PIATRA!
Miere, eu ii spal jucariile cam o data pe saptamana. Ce-i drept, nu prea se omoara inca sa le bage in gura.Multumim pt informatii.
In ceea ce priveste miscarile, pe Thea daca o ridic de maini, se incordeaza din tot corpul si se ridica in picioare. Pe burta nu se prea omoara, dar isi ridica capul bine. De pe burta pe spate se intoarce numai cand este foarte nervoasa. cand o schimb si nu-i convine, se sprijina in calcaie si isi ridica fundul (face podu'
). In schimb nu apuca voluntar jucarii, decat daca i le pun eu in mana, si nici asa nu are chef tot timpul.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712