Vitamine romanesti in Germania (22)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_specht spune:
hehehe miki mie de la xs pana la xxxl ma incap toate mi bun orice![]()
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht hehehe miki mie de la xs pana la xxxl ma incap toate mi bun orice mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
Cum arati mey in XXXL? Brrrrr. tu esti buna de XS
Miki
mihaela_specht spune:
pai da eu am un avantaj imi iau un tricou xxxl si imi fac 3.:))
vorba aia de ce sa-mi iau mercedes cand pot de banii aia sa-mi iau 3 dacia si am 3 masini ...
ok acum chiar ma duc ca a venit sorela ..
vitaminele
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
lasa ca a zis fata bine,ca ia mai bine de la copii ca acolo nu vi-ati bagat nasul voi 
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
i_ulia spune:
vitamine, leneveala placuta de 1 mai! eu dau un ceai de rooibos, cu miere. m-am trezit cu durere de gat si sper sa nu evolueze in alte minuni.
am facut ravioli, lui iris nu i-au placut ca erau verzi inauntru, a scos umplutura si a mancat doar aluatul.
clau, parca tu ma intrebai de unde am luat ricotta. de la rewe. ma bag si eu acum sa citesc povestea lacrimogena.
puiul, sanatate lui alex!
tumpi, si la noi e soare, dar cam bate vantul. eu ma bucur, ca imi usuca rufele mai repede. oricum e prea frig de stat pe terasa, doar 11 grade.
i_ulia spune:
clau draga, esti o scumpa si ma bucur ca lucrurile au luat o intorsatura spre bine pentru tine! sa dea domnu' sa va tina tot asa sau mai bine![]()
stefan a bagat copilul la culcare si sforaie si el langa ea
eu ma mai dau o tura pe forum, dau si o cafea, si cand se trezeste copila mergem sa bem un maibock
si sa mancam un bratwurst.
claudia74 spune:
iti mai ceream si o reteta de teig Iulia, sa vad daca coincide cu a mea de maultaschen
hmmmm povestea aia nu e nici 10 % cate am trait eu de cand sunt aici,am spus asa in mare ce si cum,astept si de la voi marturii.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
acu s-a incalzit si la mine si mai ales in comanda si trebuie schimbat si aerul cond. ca nu-s ce are...
numa oameni pe maluri, cu catel, cu purcel...faina zi pana la urma
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)