Vitamine romanesti in Germania (22)
Raspunsuri - Pagina 6
puiul11 spune:
Alex inca nu are 3 ani, doar din septembrie merge,ii punem Alex,Matei ii spune doar cativa prieteni
Avem de facut o operatie de hidrocel,care a mai fost amanata de 2 ori tot din cauza racelilor
claudia74 spune:
Ioana ce fel de operatie face Matei? polipi,amigdale ceva sau ceva mai grav?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht fetele miki si tumpi a aparut tricou? mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
Nu a aparut. Nu stiu pe unde umbla
Miki
mihaela_specht spune:
inteleg si lui Dennis tre sa-i faca un vaccin dar din aceeasi cauza il tot amana .
acum ii trece merge la gradi in cateva zile e iar racit.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
zuzi.simona spune:
buna dimineata
si eu in zona, am trecut wurzburgul, spre clau ![]()
cam naspa vremea pt. cei ce au liber
maine cobor sa fac aprovizionare da promit sa nu devastez magazinele
, nici n-am cum ca-s singura, nu ca altii 
acu am vazut, ioana sanatate baiatului!
pe toate
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
no hai la mine Simono, daca vrei sa-ti dau virusi
, nu noi nu devastam nimic, fetelor nu uitati de bloqul nostru da,si Miki a postat ieri devastarea magazinelor impreuna cu Ioana si am postat si eu o povestioara,haideti sa scriem toata cum am ajuns aici in patria asta minunata, ce va place si ce nu va place aici
astepam de la fiecare postari nu uitati,am pus bloqul si in romana,la solicitarea madamei din galati
asa ca asteptam postari,aveti adresa si parola,ptr nelamuriri asteptam contacte
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zuzi.simona buna dimineata si eu in zona, am trecut wurzburgul, spre clau cam naspa vremea pt. cei ce au liber maine cobor sa fac aprovizionare da promit sa nu devastez magazinele ![]() acu am vazut, ioana sanatate baiatului! pe toatepoza cu noi poze diverse Simona, mama Antoniei (27.06.1998) |
La mine soare
Miki
Yasmine spune:
Michael a montat in curte trampolina, asa ca doi copii si un "copil mai mare" topaie de nebuni, eu mor de frig si nu ma indur sa ies afara, mai ca m-as baga in cada sa fac o baie fierbinte. Mai incolo vreau sa merg sio sa vad daca mai stiu sa fac flic-flac, pacatele mele, noroc ca tine scula pana la 150 de kile.
Dupa-masa vrem sa mergemlaniste prieteni care au cai, sa calareasca copiii, si deseara vreau sa ma uit la ProTV sa vad cine castiga lovelele.
Va doresc un 1.Mai lenevesc, nu muncitoresc.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
noiembrie spune:
Clau , ti-am spus ca sint din vechea garda!
Sanatate multa , nu te lasa , lupta si ..."fii barbata ,Zoe"!![]()
Miki , ti-a placut cafeaua?Am facut-o dis de dimineata , ca Matei la 6.30 era in picioare ![]()
Puiul , sanatate baiatului1.Eu patesc la fel cu Matei , toata iarna (dar si acum !)cel putin 2 saptamani din luna era bolnav, de la gradi!
.Si asa cum am povestit , nici acum nu este bine cu ochii!
Sa vedem ce va mai fi!
Si...da , intr-adevar , va doresc un 1 Mai de leneveala , nu muncitoresc ! Aveti tot anul pentru munca !![]()