Vitamine romanesti in Germania (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

am asteptat sa se faca luni sa-i spun IOANEI la multi ani

si
sa fii fericita!

maine pana ma trezesc eu nu mai am net
so, va pupic pe toate pana ma intorc, sa aveti grija!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , va ofer!pentru inviorare .
Pentru Ioana , cu mare drag, sa ai numai bucurii , sa fii sanatoasa , tu si intreaga familie !Sa ti -se implineasca tot ceea ce iti doresti , sa fii fericita si iubita !
Noi dam iar de la tine asteptam o praji !
Ce faceti ? trezireaaaaaaaaaaaaaaaa!inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Simona asa-mi veni mie,nu stiu exact ptr ce,cred ca s-au adunat mai multe idem si ptr Codruta,draga mea nu trebuie sa scrii daca nu vrei insa eu am citit in sufletul tau multe imbratisari de la mine.
Eu vorbeam ieri cu Kaiuda asa in mare si ne-am regasit in multe ipostaze si cum ii ziceam eu nu am loc destule acolo pe bloq cate am de scris iar de faze rozosine sincer nu-mi prea amintesc sa fi avut prea multe,in afara de clipele cand am adus pe lume cei doi copilasi ai mei, but I'm still alive si inca cu capul sus, e un Dumnzeu acolo sus care se ocupa de pacatele oamenilor,nu trebuie sa ne spargem noi capul cum sa-i pedepsim,noi sa cautam sa ramane neclintiti in bunatate si cu sufletul si mintea curata,viata merge inainte!

acuma LA MULTI ANI IOANA, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata,sanatate, bucurii si fericire alaturi de familia ta
cred ca e la spital deja cu Alex,tinem pumnii

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

La multi ani, Ioana! multa sanatate, fericire si numai bucurii.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neatza

LA MULTI ANI IOANA , multa sanatate , fericire si toate cele bune .

Claudia - cred ca daca toti am scrie povestea , precis ca toti am avea ceva in comun .
Mai tarziu merg la farmacie si o sa-mi cump samp de care ai zis , ca eu deja disper , desi eu chiar ca am grija de parul meu .

Azi si eu as avea motiv sa sarbatoresc , dar nu am pt ce ( e sfanta Monika ) iar aici nu se tine , asa ca o sa cump ceva praji numai pt noi si gata .Prajitura pe care am facut-o sambata,ieri deja la pranz barbatii astia mai sa se cearta cine manca ultima bucata ( e reteta de la Claudia )

Sa aveti o zi frumoasa , eu mai am treaba dar pe la pranz o sa mai intru .

Monik 30+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

La multi ani, Monik! sarbatoreste draga mea. ai grija de tine

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI MONIK, sa fii vesnic tanara si frumoasa in suflet,sa nu lasi tristea sa te cuprinda niciodata

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

Ioana Zu Deinem 32. Feste,
von mir das Allerbeste.
Und außerdem - das ist ganz klar:
Ein schönes neues Lebensjahr

ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG IOANA

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! tiza,intelepciune, dragoste si liniste sufleteasca

O saptamana minunata tuturor.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ieri am promis cuiva c-am sa postez Povestea mea ( un du-te vino), ca sa-si faca si ea curaj sa posteze . Scriam cu spor pe blog , cand la un moment dat m-am uitat la traffic si am vazut cata lume intra. Am sters tot, dar promit sa scriu povestea in e-mail-ul nostru. Nu acum, candva , deocamdata ma lupt cu nervii de la munca, cei din sufletul meu i-am uitat deja

Codruta, . esti o femeie de milioane.

Miki

Mergi la inceput