Vitamine romanesti in Germania (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Claudia dar ce glitzerul nu sta pe gel,sau ce nu e bine, si mie imi place frenchul cu glitzer dar nu am facut niciodata si movul il ador,zici ca sa propunem reducere,ok hai ca scriez la tanti doctor.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Glitzerul sta pe gel doar ca este foarte gros si daca incerc sa il pilesc un pic sare tot...nu e bun pt french...cred ca merge doar la design... am sa comand de aici.. http://stores.shop.ebay.de/CameleonCompany-Nail-art_Gele-nagelole?_fsub=13902647&_sid=198989175&_trksid=p4634.c0.m14&_pgn=7 am citit pe forum ca sunt foarte bune produsele si foarte ieftine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Miki

me tooo 1,2,3 faceti toti la fel ca noi .
Claudia intru imediat sa vad ce produse sunt.
Simonelu,cu Liliana nu stiu ce e, ncii pe mess numai e de mult timp, Mirilut e acasa fara job nu prea are vreme cica de net,am vb cu ea la tel, e nacajita cu jobul.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Claudelul super ieftine,te risti sa iei si imi spui si mie daca is bune .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Halloooo, mai este cineva pe acasa !?
Un pic de cafea , vrea cineva?
A dat soarele , si a-ti fugit toate , afara?

Mergi la inceput

Eu vreau cafea. Ma doare capul, sunt nervoasa, dezamagita, suparata....etc

Nu-s in apele mele azi. Vreau concediu sau alt job

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui i_ulia

miki, sa vii repede acasa de la lucru.

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

. Am venit repede acasa, obosita, nervoasa .....

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

Miki - spor la lucru . Ahh si ai cump rochita pt botez ?

Iar la restul fetelor un We placut .
Eu dupa ce mancam , ma instalez pe terasa

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Nu am cumparat inca rochita pt botez . poate apar alte rochite mai colorate . Cum a fost pe terasa?

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Acu am ajus si noi de la cumparaturi,am luat grillfleisch sneckewurst, pulpe si aripioare marinate,puten steack,avem mici,ce mai avem di tati,care vine la mine,Miki vii??? am luat si frischkässe poate fac niste scoverzi la cuptor,nu ma simt eu inca prea bine dar na is barbata,

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Vin la tine in vara . Ai facut scoverzi?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Miki , lasa fato supararea!Spune-mi mie cine te-a suparat..ca ...Sint asa acolo?
Lasa sa mai treaca o zi , o noapte (noaptea-i sfetnic bun!) si mai cugeta ce-i de facut .Vezi cum e viata asta , fiecare isi doreste ce nu are ...tu ai job , si nu-i bun , eu nu am si imi doresc!
Dar stii cum se spune -"ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti-se implineasca!Capul sus , ca nu-i numai din asta facuta viata ! Iti doresc toate cele bune!
Fetelor bagati si aici poze cu unghiutele , sa vada si sa se bucure tot poporul(si aia cu 2 maini stingi , ca mine !)Hai aratati si aici!
Este asa frumos afara , ca este si pacat sa nu profitam , asa ca eu si MAtei ....via ...Spielplatz!
Sa fiti iubite!

Mergi la inceput