Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele-dragele-harnicutele-plimbaretele.

Patrick, iarta-ma te rog puiule pentru intarziere, iti urez la multi ani fericiti, sa fii sanatos si ai parte de tot ce iti doresti.

La multi ani, Vladi, sa fii sanatos si norocos. Vai, ce m-a emotionat povestea ta, Alysh, sa-ti traiasca minunea si sa fiti fericiti.

Ylari, fruntea sus, stiu ca este greu, si eu mai iau campii cateodata dar imi revin repede pentru ca Vladuc are nevoie de mine. Te rog sa nu mai iei pastile de nici un fel, nu cred ca sunt ok. Promiti ? Ai o fetita minunata, un sot care te iubeste, pentru ei trebuie sa fii puternica pentru ca se bazeaza pe tine. Hmmm ... ce prostii spun si eu, bineinteles ca tu stii toate astea, hai ca nu vreau sa te plictisesc, vreau doar sa spun ca te inteleg, mai am si eu astfel de momente. Te pup si insist cu promisiunea.

MsBB, cand m-am trezit dimineata am venit val-vartej sa vad ce spui de Andra, ooof mititica, ii este teama de medici, prin ce treci si tu ... Va pupam si ne rugam sa fie bine.

Poate intru mai tarziu ca pe moment nu mai stiu ce voiam sa va mai zic. Va . Papa.






Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Danicris, iti multumesc din suflet!!!
Da, categoric nu voi mai lua pastile, dar ieri simteam ca nu am niciun control. Mi-am zis ca mai bine beau o bere Mie imi place berea foarte mult!
Vroiam si sa va spun ca i-am facut un ou omleta (ne-a permis dna doctor) si l-a mancat 3 sferturi, plus aproape un polonic de zeama din ciorba de vacuta cu miez de paine in el. O fii suficient?

Oooof, ce probleme am si eu...

Va pup. Fetelor voi cum (la cate ore) si ce dati la bbi sa pape? As vrea sa ma inspir ptr noua schema de hranire , wow, ce sofisticat suna!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI


http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am venit de la pediatra si am gasit mandra la . Asta e, mai stau pe capul vostru pana se trezeste.
Pediatra a zis ca vrea sa-i fac si analize la kk - sa vedem lambria ceva daca are. Mi-a zis sa incerc cu fenobarbital sa o adorm pt consultul cardiologic , acum sa vad de unde gasesc - nu se da fara reteta speciala in 4 exmplare cica . Am sa merg la med de fam sa vad daca imi da .
Am insistat pe faptul ca medicamentele luate in Iasi si tratamentul de dupa iau facut ficatul varza si ea tot a repetat ca dureaza de prea mult timp problema sa fie asa . Mie ce mi-a explicat Magnetism mi se pare de bun simt si f logic.
Mi-a recomandat niste vitamine si dupa controlul cardiologic si analizele la kk sa ne intoarcem sa vedem ce avem de facut.
Zicea ca daca nu reusesc sa fac nimic la cardiologul de aici ar fi bine sa ma duc la un specialist din Iasi , un med pediatru specializat in cardiologie - acum sa vedem cum stam cu fenobarbitalul asta . Si chiar parca n-ash vrea sa-i dau dar altfel nu putem sa-i facem consult .



Inais - , simt in "glasul" tau un pui de deznadejde. Nu-l lasa sa creasca. Hai capul sus, trece boala si acusi sunteti ca noi - ia ca scot eu la raceala asta, mama ei de raceala - ia sa-si ia talpasitza!

Iulia - ai dreptate , doar si scrie , da' nah te pui cu scleroza? Am vazut aseara si printre altele am mai vazut ceva modele ce mi-au placut fara trepte.
Oricum vroiam sa-ti spun ca are o nuanta de albastru tare placuta si frumoasa.

Dani - cred ca pi baza acestui principiu fii-mea ma striga : baba,ada,meme,ama,mama - sa simt ca-s mai multi ce trag la jug si sa prind puteri - distept cupil am

Andrea27 - ma bucur sa te revad si sa aflu ca sunteti bine - mai mult de atat, se explica disparitia ta - - ai transformat un pui mic intr-un barbatel blond si frumosssss - mandru posesor de trici , intens leganat . Da' imi pare mie ca nici mami nu se plictiseste - parca am zarit-o pe topogan? si am si vazut cum calareste mami calu'! Pai cred si eu ca n-ai timp de noi
Bravo pt primi pasi singurel

Ylari - hai sa te incurajez! Nu va tine o vesnicie greva asta a foamei. Rabdare - cand ii va "cere" organismuk va deschide ciocul disperata! GARANTAT! Uite ce frumos te-a incurajat si Dani

Of Micaela - cate ar mai fi de spus la capitolul asta. Auzi si tu, chiar ieri, imi povestea Georgiana (chinabulina) cum in perioada Craciunului gardienii numarau decoratiunile din brad - iar acestia i-au spus ca deh, suntem rumani, colectionam tot ce se poate, incluvis ornamente de brad [emoticon care-si face cruce] , toamna se numara bobocii iar dimineata se numara furturile

Cleo, nu ma pot abtine sa nu observ ca esti f scurta si la obiect. Cam putin te "vad" pe aici. Te fugareste Mara asa mult?

Bai io imi fac impresia ca am limbarnitza cea mai mare di pe aici


Fug, intre timp s-a trezit si mandra , am hranit-o , am imbracat-o - plecam PA-PA!!!


Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Ylari - hai sa te incurajez! Nu va tine o vesnicie greva asta a foamei. Rabdare - cand ii va "cere" organismuk va deschide ciocul disperata! GARANTAT! Uite ce frumos te-a incurajat si Dani


Bai io imi fac impresia ca am limbarnitza cea mai mare di pe aici



Da MsBB, sa te tina Dumnezeu tota asa vorbareata ca ai vazut ce medicament bun sunt mesajele tale.
Multzu de incurajari, tzinem pumnii strans, tine-ne la curent!!!!

Pupici mii si mii!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI


http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

MsBB ...ai intuit tu ceva! Incerc sa ma remontez.

Tin pumnii sa luati decizia cea mai buna ref la Andra si consultul cu pricina. Uite Iasmina mea sta extreeeem de cuminte la medic. Sta si se uita in ochii lor, studiaza stetoscopul cu o privire de expert, incat toti raman fara cuvinte. Ca se asteapta la un copil urlator...ca doar e la medic.

Ei acum tocmai venim de la medic...Cum l-a vazut s-a pus pe urlat. Si am mai fost la medicul asta si nu a mai facut asa. Eu cred ca era prost dispusa si gata. Si e normal. Nu a vrut in scaunul de masina. Cred ca peste 5 min mi-a trebuit pana sa plec cu ea din fata blocului. Eram singura. Jur ca transpirasem si in cap! Tot blocul era pe geam sa vada ce se intampla!! Urla de parca cine stie ce-i faceam. In masina cald...a ajuns acolo intoarsa pe dos. Am si intrat cam la 5 min de cand am ajuns, deci nu a avut timp sa uite!

Ma gandesc ca daca mergeti la un ctrl din asta mai delicat unde tb sa stea cuminte sa mergeti din timp. Sa stati ceva pe acolo in clinica. Sa se obisnuiasca cu medicul. Adica nu cum ajungeti sa si intrati in cabinet in tromba, ala rapid sa va puna sa o dezbracati (operatiune uracioasa pt toti piticii) si pac cu stetoscopul rece pe pieptul ei. Ca o inteleg si eu ca urla. Se sperie si ei!

Nu stiu cum ati procedat voi, dar am zis sa-ti scriu ce as face eu.


mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Vlady! sa ai parte in viata de tot ce-ti doresti si in plus : sanatate, credinta, iubire, intelegere, incredere, intelepciune, frumusete.
Alysh: sa te bucuri de el si sa-l cresti asa cum stii tu si nu cum vor altii.
Mi-a placut si m-a impresionat povestea ta,am plans ca la filmele indiene.



pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Buna ...
gata pe ziua de azi si cum maine e 1 mai LIBER

MsBB lu printesa e frica de doctori si bebe meu la fel nu razbesc la medic ,inclus cu tati prezent

am vazut poze fff.faine cu Ericutz blondutz

HELP fetele :cine ma ajuta cu o adresa pt niste lumanari de nunti ,botez...ceva aranjamente va rog frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

si pentru Patrick cel luptator de Canada pentru ca ieri n-am reusit sa scriu.
sa ai parte de tot ce e nevoie in viata:de sanatate,bani,noroc si de iubire.

si pentru Robert Daniel care implineste si el 1 an si-i doresc: sanatate, bani, noroc si iubire.

si pentru Sabinuta Adriana care implineste 1 an munciotoresc maine. sa-i aduca: frumusete, iubire, sanatate, intelepciune.


pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Jady, da o cautare pe google dupa "lumanari botez" si o sa-ti intoarca sute de site-uri.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: mi-a scapat chiar mesajul tau, nu stiu ce ai patit ieri dar se mai intampla sa ai si zile proaste, doar ca ca pentru Eva trebuie sa ai numai zile bune.

MsBB: dar ce urma sa-i faca Andrei? Ecografie sau doar sa o asculte? Nu poate veni doctorul acasa? Nu are rost sa-i dai fenobarbital sau alte prostii. Si a mea cea mare urla de se auzea si la cateva strazi distanta cand mergeam la cabinet. Dupa care am adus aceeasi doctora acasa si n-a plans niciodata. Acum nu mai are frica nici de doctori nici de cabinete. Cred totusi ca ne simtea si pe noi infricosati de frica ei.
Daca totusi este nevoie de ea la cabinet incearca sa o duci adormita natural. Poate merge asa. Poti sa-i dai un ceai calmant cu tei. La mine pentru calmare merge foarte bine Colic baby. Nu stiu ce contine dar cand e agitata si se foieste ii pun 5 ml in ceiut si doarme dusa.

Am vazut poze cu Eric in natura si un filmulet cu iarba infricosatoare care o ataca pe Mufita.



pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput